Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    maj306
    24. mar 2019    Čítané 284x

    Zamilujte si aj vy detskú módu v Lindexe

    Značka LINDEX...

    Lindexovo naladené maminky už určite vedia, že sa jedná o značku, ktorá k nám prišla zo Švédska. Hneď pri pohľade na veci vidieť  škandinávsky rukopis. Najprv sa značka venovala ženám, a to spodnej bielizni, potom celej dámskej móde a neskôr, o 30 rokov, začali aj s výrobou oblečenia pre deti. Vyše 65-ročná silná základňa si vybudovala hlavný trh v celej Európe.

    Nakupujeme v Lindexe...

    Na Slovensku môžete nájsť kamennú predajňu už v deviatich mestách a ak predsa nechcete merať cestu do nákupného centra, je tu stále online obchod - LINDEX.COM, kde bez problémov objednáte, čo potrebujete. Lindex ponúka aj vyzdvihnutie tovaru na predajni grátis. Odporúčam sa registrovať v ktorejkoľvek predajni. Po registrácii, ktorá vám zaberie naozaj pár minút, obdržíte kartu MORE at LINDEX, s ktorou skoro vždy  máte pri prebiehajúcej akcii v obchode zľavu navyše. O všetkých akciách a výhodných nákupoch ste dopredu upozornená prostredníctvom emailu.

    Naše LINDEXOVANIE 🙂

    Som mamina 2,5-ročného synčeka Michala. Už pri Miškovom narodení som si zaobstarala niekoľko vecí z Lindexu, a to hlavne preto, že Lindex myslí na jemnú detskú pokožku, ktorá je veľmi citlivá. Tak to bolo aj u nášho krpca. Preto ich bábätkovské veci z organickej bavlny vyhovovali Miškovi. Bonus je, samozrejme, dizajn, ktorý si naozaj musí zamilovať každá maminka alebo ocko. Krásne farby, obrázky, potlač, praktické obliekanie, veci ktoré viete nádherne skombinovať. Ja som veľká fanúšička pyžamiek, z ktorých sme mali asi každé jedno. Milé neokukané motívy, praktické obliekanie (2 zipsy). Každú jednu vec Miško poctivo vynosil. Aj po niekoľkých praniach si veci zachovali tvar a sýte farby, preto sú pripravené na druhé kolo 🙂 

    Naše testovanie...

    Do testovania som sa zapojila prvýkrát a poviem pravdu, nečakala som, že sa na mňa pri takom obrovskom záujme usmeje šťastie. Aaaaa usmialo 🙂 Na nákupe som bola v  predajni v Banskej Bystrici NC Terminal, predajňa je nová, krásna a moderná. Predavačky boli ochotné a milé. Každá vec mala svoje miesto a oddelenie, kde podľa veľkosti a zaradenia patrí. Preto nemusíte blúdiť a hľadať po predajni alebo sa prehrabávať v akciových kopách oblečenia. Akciové veci majú vždy v Lindexe zvlášť miesto, hneď na začiatku detského oddelenia a sú všetky na vešiakoch. Miško nosí oblečenie veľkosti 92, čo je veľkosť, ktorou sa začína už oddelenie chlapec. Priznám sa, že v tomto oddelení musím viac hľadať detské motívy, ktoré doteraz mal všade, keďže je milovník lesných zvierat a psíkov. Tohto motívu je tu už pomenej, ale určite sa dá vybrať.

    Teplejšia mikina a tepláky DINO, tričko, nátelníky s troma gombíkmi, košieľka z kolekcie HOLLY and WHYTE.

    Mikina a tepláky DINO potešili môjho malého "zvero" obľúbenca. Obidve veci sú teplejšie a ľahko kombinovateľné. Pri teplákoch som ocenila šnúrku na sťahovanie a vrecká, ktoré ocenil aj môj zberateľ kamienkov 🙂 

    Nátelníky potešili svojím motívom  Miška, ale aj mňa, a to aj tým, že sú vďaka trom gombíkom praktické a sú užšieho a dlhšieho strihu, ktorý môjmu špáratku vyhovuje na 100 %.

    Košieľka z príjemného materiálu, nádherne prepracovaná (vyhrnuté rukávy bodkované), pre malého elegána bude mať určite úspech na blížiacej šibačke. Veď posúďte sami 🙂 Je z kolekcie HOLLY and WHYTE a stihla som ju ešte aj v zľave.

    VÝHODY podľa môjho názoru:

    * kvalitný materiál, ktorý si drží tvar a farbu 

    * široký výber vecí pre dievčatká a chlapcov

    * krásny dizajn vecí, ktorý ľahko skombinujete

    * Lindex myslí prakticky hlavne pri obliekaní detičiek

    * vyzdvihnutie zadarmo v kamennej predajni

    * top kvalita za prijateľné ceny

    NEVÝHODY podľa môjho názoru:

    * väčší výber v oddelení dievčatko/dievča - problém asi všade🙂

    * chýbajúce motívy (psíky, ovocie, zvieratká) v oddelení chlapec 

    *  väčšie číslovanie ako pri iných značkách 

    * menej kamenných predajní 

    Verím, že ak ste už Lindex skúsili, neostali ste len pri jednej veci. A ak len skúsite, určite si túto značku zamilujete rovnako ako ja. Som praktický človek, ktorý nekupuje veľké množstvo oblečenia pre dieťa, radšej dám prednosť menšiemu množstvu a kvalitnejšiemu výberu. V tomto ma LINDEX ešte nesklamal. Plno využívam akcie pre MORE at LINDEX členov, vtedy sa oplatí kúpiť viac oblečenia na dlhšie obdobie.

    Myslím si, že v Lindexe si nájde kúsok každá mamička pre svoj poklad, sortiment je naozaj bohatý 🙂