Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, mame Avent parny mixer. Mozem v nom uvarit aj cervenu sosovicu?

    Ahojte, hladam mamicky,ktorym deti prekonali absces mozgu, bud lieceni atb alebo aj operacia.

    baby prosim vas spmenula som si ako sme v skole na vytvarnej vyskrabovali obrazok, tak, ze s niecim sme ho nafarbili potom pretreli ciernou farbou (tusom? ) a potom vyskrabovali obrazok, neviete mi poradit postup?

    Babyyyyy prosim vas existuju univerzalne adaptery na Bugaboo chameleon,aby som tam naklikla vajicko Joie i-level?

    Ahojte, mimo deti,ale aktualna tema. Prosim vas viete mi sem pripnut foto aranzamnov na hroby? Idem sa cinit a neviem este,ze co v obchode sa mi nic nepacilo.

    Alebo pod cim to hladat na pintereste? Pretoze uz hladam druhy den a niiic co by ma zaujalo.

    Babyyyy potrebujem poradit. Chcem objednat tieto teplaky a tricka NEXT. Nemate ich niektora? Ake su? Potrebujem na nasu spagetu 13 kg a 90 cm. Vsetky 104 su mu velke na riti momentalne. 98 zase uz kratke. Next sme este nemali tak neviem,ci sa daju regulovat v pase a ake su siroke.

    (3 fotky)

    Strihame a lepiiime aneb #psychohygiena

    Babyyy, ktora mate mbank,ked zvykne nabehnut rodicak??? Nech sa nechodim kukat kazdu chvilu ako trubka

    pomoooc nechce mi do Picasi nacitat nove fotky co som vlozila do compu....aaaaa ja ich potrebujem upravit, co teraz???

    Babyyyu mozem zsvsrane hrusky povarit,aby sa troska rozpadli? My zavarane take tvrde a chcem robit kolacil co som minule robila so zavsranymi jablkami,ale tie boli skoro ako pyre take mekucke.

    Ak chcem vratit tovar z bonprixu to staci poslat ten sprievodny papierik, alebo aj list,ze odstupujem od zmluvy?

    Baby je tu nejaka predajna skupina F&F?

    Babule prosiiim tie co mate blogy, alebo ich sledujete ako sa to robi? Musim mat aj ja blog? Mam oblubene a obcas nane zabudnem preto ich mam aj na fb tam sa mi lahsie obkukuju no na blogoch je toho viacej. Vysvetlili by ste mi to prosiiiim?

    Mam zväzok susenej levandule a zavadzia mi,co s nou? Ako ju mam uskladnit inak?

    Poradte keramicku panvicu, zatial mame od Tescomi na palacinky a je top,tak neviem ci ostat pri tejto rade, alebo skusit inu.

    Teda maly si v postielke prdol tak,ze som to pocula cez 2 izby 😀 tak ho teda idem prebalit,ze co mi tam nechal

    Poradte nieco rychle na obed bez strukovin, kapusty a syru 🙂

    Baby, v ktory den vam nabehol prispevok pri narodeni dietata? Ja poberam matersku a ta mi chodi neskor, cize mohla by som prispevok ocakavat este tohto tyzdna?

    baby ak by ste si podla popisu objednali tento vankus a prisiel by vam obycajny molitanovy vankus co by ste robili? http://www.e-kociky.sk/refluxny-vankusik-klin/ alebo je z popisu zjavne, ze to bude iba molitan?

    Ak balim balik do igelitky nevadi,ze som nevyobratila a adresu nalepim na farebnu stranu?

    Mozem este davat 6 tyzdnovemu babetku na prechadzku do kocika taku tu tenku bavlnenu ciapku alebo uz dsm nejaku hrubsiu?

    Mam kelimok smotany na slahanie, radte co s nou? Okrem slahacky lebo tu z nej nevysaham.

    Ak poslem peniaze na cesky ucet vo Fio banke z uctu slsp platim nejaky poplatok alebo nie?

    Taaak dajte nejake vychytavky. Maleho kojim poleziacky lebo strasne dlho didka,ale radsej dlho ako vobec....na prsu najcastejsie zaspi a ako ho mam prelozit do postielky bez zobudenia? Zatial sa mi to nedari,kedze tam vzdy zacal plakat. Ma 5 dni.

    Nahanat sa po izbe v porodnici s komarmi celu noc je parada....zajtra mi muz povinne donesie odpudzovac na komare bo ma tu zjedia

    Baby mam susenu levandulu ( skor biedacka uschla sama na stole,kde som ju zabudla) a chcela by som ju teda aspon vyuzit proti moliam a na rozvonanie siat v skrini. A tu je otazka: Ak nemam vrecovinu ( neviem ako sa to vola) mozem ju dat do organzovych vrecusok co sa donich dava bizu? A mam ju pomliazdit v maziari, alebo iba pretriet v rukach a dat do vrecuska?

    Baby je nejaky figel na vyslahanie slahackovej smotany? Ani raz sa mi nevyslahala, dnes som z nej dokonca spravila maslo sa mi zda!!!! Skusala som bez cukru aj s cukrom a nic....tak ja uz vazne neviem ☹ a to som chcela spravit francuzsky kremes ..tak nakoniec som vyslahala aspon slahacku v prasku

    To pri 000 mi uz konikova sprava o tyzdni nepride? Skodaaaa, kedze este nerodime a som si nane zvykla 🙂

    Baby mate zrkadlo v spalni? Nevieme sa rozhodnut,ci dat na jedno kridlo vstavanej skrine zrkadlo alebo nie.