Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahoj všetci, hľadáme nových kamošov do hry Pokemon go. My sme modrý team. Potrebujeme nové duše na splnenie quest-u.

    Je tu niektorá dobrá duša/duše, ktoré by mi poradili s homeschoolingom? Chcem nechať deti doma od nového šk.roku a potrebujem nájsť školu, ktorá by nás zastrešila a fungovali by sme cez online najlepšie. Niekde v okolí TN prosím? ALebo aj mimo. Ďakujem.

    Prosim o link na bezplatne stiahnutie microsoft wordu. Ďakujem.

    Prosím zháňam obrázok husára na koni, čo býval kedysi pre chlapcov na pernickoch prilepený a predával sa po jarmokoch. Pre dievčatá boli bábiky v perinke. Nemá niekto prosím predlohy? Google nevie nájsť. Ďakujem.

    Bytča
    Zdieľam z FB, ak poznáte pani, kontaktujte pána

    Prosím vás, nájde sa tu dobrá duša, ktorá by mi poradila ohľadom veterinárnej kontroly v potravinárstve?

    Zasa sa.zmenil modrý koník? Kde nájdem svoje skupiny, v ktorých som?

    Prosím vás čo je to za skladbu z francúzskeho filmu Nedotknuteľní, keď Dris príde prvýkrát do práce a Ivona mu ukazuje dom? Hrá tam klavír. Ďakujem.

    Je tu niekde skupina, kde sa preberá dej seriálu Hra o tróny?

    Podarilo sa mi oprať v bunde nové 1,5 V baterky do lampáša. Susim ich na radiátore, ale bojím sa ich použiť. Poradí niekto, či ich možno použiť ešte a ak hej, kedy sa asi vysušia? Za aký dlhý čas?

    Prosím vás po koľko eur asi mám predať medový domček asi 20 CM vysoký aj široký? Ďakujem

    Prosím niektorú dobrú dušu ohľadom názvu jedného filmu, ktorý išiel na HBO na Vianoce už dávno, bola to blondínka, ktorá sa chcela naučiť brušné tance a nakoniec presvedčila jednu pani, ktorá ich vedela perfektne ale netancovala, lebo bola slobodná mamička a mala dieťa s nejakým vplyvným politikom, ktorý sa ale ku dieťati nehlásil a v ich krajine tá pani teda bola považovaná za ľahkú ženu a keď išla po ulici, tak sa jej aj deti vysmievali a tak moc nechodila z domu. A táto dievčina ju stále chodila otravovať, až ju to nakoniec začala učiť. Nakoniec myslím sa ten politik k tomu dieťaťu priznal a tým meno tej ženy očistil. Vie niekto z vás, ako sa volal ten film? Neviem ho nájsť na blink.

    Dievčatá koľko eur ste platili za jeden bochník na prvé sväté prijímanie čo sa dáva deťom?

    Prosím vás vie niekto, ako sa volajú tieto kvietky a či sa dajú prezimovať, alebo ako sa dajú rozmnožiť? Pri kúpe som sa nepýtala na ich názov a teraz mi takto krásne kvitnú a chcem ich aj na budúci rok. Tie biele sú mini petúnky, ale tie farebné. Vie niekto náhodou?

    Dnes som si v Deichmanne objednala topánočky pre mňa a pre syna cez internet a s použitím kupónu sme ušetrili 15 eur. V kamennej predajni som si vyskúšala topánky, cez stránku, ktorá mi vracia peniaze z nákupov v rôznych obchodoch som si klikla deichmann a použila som kupón s názvom "pridemikulas" a hneď bolo z 75 eur 60. Dnes však poukazy končia, tak ak dievčatá váhate s kúpou, rýchlo sa rozhodnite 😉

    Čím viac srdiečok rozdám, tým viac sa mi ich vráti 😘

    Tak do cukrárskeho krúžku pre školákov v našej základnej škole sa mi nahlásilo 48 detí, čo vychádza na 3 krúžky do týždňa. Malé detičky, celý 6.ročník a staršia mládež. Máte rady, tipy, nápady ako začať? Predbežne viem, ale budem vďačná za vaše názory.

    Dobré duše, potrebujem poradiť. Sú tu nejaké osoby, ktoré vedú v škole krúžok pečenia pre detičky prosím? Ocenila by som nejaké rady, lebo ja som sa v škole s týmto krúžkom ponúkla a hneď mám nápor detí. Ďakujem.

    Ak pracujúci muž hovorí, že jeho žena je doma pretože nepracuje, tak psychológ má na to krásne otázky, aby si muž uvedomil, ako žena v domácnosti funguje. Odporúčam video vidieť.
    https://www.facebook.com/sdilejte.to/videos/156...

    No nemôžem si pomôcť, ale táto pieseň je tak krásna a nadčasová, vhodná aj pre dnešný večer snáď

    https://www.youtube.com/watch?v=wiZJP_XLmrQ

    Nádhera.

    Milý Ježiško. Ak toto čítaš ( kiežby tak bolo) , toto si prajem na Vianoce ako darček http://www.notonthehighstreet.com/boonhomeware/... S láskou Tvoja Jojda.