mamapodsahrat
    31. mar 2016    Čítané 9x

    mamapodsahrat

    Mama poď sa hrať na Záježovej! – letný tábor

    Pozývame vás na 5-dňový pobyt „Mama poď sa hrať“ pre maminy, prípadne oboch rodičov, či starých rodičov a deti vo veku 1-3 rokov. Získate mnohé inšpirácie na trávenie času s dieťaťom, naučíte sa používať svoju fantáziu, objavíte svoje skryté tvorivé schopnosti a hlavne sa pri tom všetkom dobre zabavíte a oddýchnete si. Materská dovolenka môže skutočne byť aj dovolenkou, a preto si ju doprajte!
    Cieľom nášho pobytu je vytvoriť počas týchto dní atmosféru, v ktorej sa budete môcť čo najviac naladiť na samých seba, a tým aj na svoje deti. Pretože len skutočne naladený rodič dokáže uveriť svojej intuícii, zahodiť všetok stres a byť naplno so svojimi deťmi. A keď zahodíme stres a očakávania, dokážeme byť tu a teraz, a to je presne to miesto, kde sú naše deti.
    Tento pobyt vám dovolí vstúpiť do sveta detskej fantázie, hrať sa, tvoriť, skúmať prírodu a hlavne oddýchnuť si od bežného stereotypu.
    V rámci programu pre vás pripravujeme:

     Pohybové aktivity s hudbou zamerané na rozvoj jemnej a hrubej motoriky a fyzickej zdatnosti.
     Cvičenia podporujúce zmysel pre skupinové aktivity.
     Maľovanie.
     Tvorivé dielne pre mamy (výroba hračiek, pomôcok…).
     Tvorba spoločného umeleckého diela.
     Skúmanie prírody
     Navštívime domácich hospodárov so zvieratkami.
     Špeciálnu olympiádu.
    Tešíme sa na vás a na vaše deti. Veríme, že všetci spolu strávime krásny čas plný pekných zážitkov. Vítané sú mamičky aj odvážni oteckovia😉

    Termín 10.6.2012 – 14.6.2012

    Cena 1 x dospelý + dieťa do 3 rokov 165,- € (plná penzia +desiata a olovrant pre dieťa , ubytovanie 1 lôžko, program a pomôcky)
    2 x dospelý + dieťa do 3 rokov 295,- € (plná penzia +desiata a olovrant pre dieťa , ubytovanie 2 lôžková izba, program a pomôcky)
    Miesto Vzdelávacie centrum Záježová, www.zivica.sk/zajezova
    Viac info Erika Župová, mamapodsahrat@gmail.com, +421 917 561 699, www.mamapodsahrat.sk

    Letný tábor Mama poď sa hrať v Hostetíne.

    Pozývame vás na 5-dňový pobyt „Mama poď sa hrať“ pre rodičov, či starých rodičov a deti vo veku 1-3 rokov. Získate mnohé inšpirácie na trávenie času s dieťaťom, naučíte sa používať svoju fantáziu, objavíte svoje skryté tvorivé schopnosti a hlavne sa pri tom všetkom dobre zabavíte a oddýchnete si. Cieľom nášho pobytu je vytvoriť pre rodičov počas týchto dní atmosféru, v ktorej sa budete môcť čo najviac naladiť na samých seba, a tým aj na svoje deti. Pretože len skutočne naladený rodič dokáže uveriť svojej intuícii, zahodiť všetok stres , očakávania ,starosti, a byť naplno so svojimi deťmi.
    A keď zahodíme stres a očakávania, dokážeme byť tu a teraz, a to je presne to miesto, kde sú naše deti.
    Tento pobyt je tiež vhodný pre rodiny s viacerými deťmi, pripravíme program aj pre túto skupinku.
    Pobyt sa bude konať v čarovnom prostredí obce Hostětín, v penziónu centra Veronica Hostětín (www.hostetin.veronica.cz). Bývať budete v modernom a jedinečnom energeticky úspornom, tzv. pasívnom dome ekologického Centra Veronica, v 10 komfortných izbách s vlastním sociálnym zariadením. Centrum získalo ako jediné na Morave prestížny certifikát „poskytovateľ ekologicky šetrných služieb“. Nachádza sa v ekologickej dedinke Hostětín, ktorú v roku 2010 navštívil britský princ Charles.

    V rámci programu pre vás pripravujeme:
    • Pohybové aktivity s hudbou zamerané na rozvoj jemnej a hrubej motoriky a fyzickej zdatnosti.
    • Cvičenia podporujúce zmysel pre skupinové aktivity.
    • Maľovanie.
    • Tvorivé dielne pre mamy (výroba hračiek, pomôcok…).
    • Tvorba spoločného umeleckého diela.
    • Exkurziu muštárne spojenú s lisovaním jabĺčok .
    • Navštívime domácich hospodárov so zvieratkami.
    • Špeciálnu olympiádu.

    Termín
    8.7.2013 – 12.7.2013
    Cena
    1 x dospelý + dieťa do 3 rokov 205,- € (plná penzia +desiata a olovrant pre dieťa , ubytovanie 1 lôžko, program a pomôcky)
    2 x dospelý + dieťa do 3 rokov 360,- € (plná penzia +desiata a olovrant pre dieťa , ubytovanie 2 lôžková izba, program a pomôcky)
    Miesto
    Centrum Veronica Hostětín (www.hostetin.veronica.cz), obec Hostětín, Morava, Česká republika
    Info
    Erika Župová, mamapodsahrat@gmail.com, +421 917 561 699,www.mamapodsahrat.sk