mamelka
31. aug 2022
1179 

Pobyt pre rodiny? Tak potom Demänová rezort je tá správna voľba

Vďaka Modrému koníku a Demänovskému rezortu sa nám naskytla možnosť ísť po 4 rokoch niekde spolu ako rodina. Normálne si človek aj položí otázku, že či naozaj dokážeme oddychovať😂 a či to vlastne budeme vedieť. Kto nás na koníku ako tak pozná vie, že naše „dovolenky“ sú strávené na Slovensku. Na stavbe. Čiže také „ala malta“, kde sa snažíme aspoň troška deťom spestriť prázdniny bazénom, hojdačkami, či trampolínou. Samozrejme, je to iné, keď sme na stavbe a my s manželom makáme od rána do večera, zatiaľ čo sa naše dievčatá kúpu, šantia na trampolíne alebo relaxujú na hojdačkách, keď nemajú nič na práci. Dievčatá by chceli také dovolenkové šantenie zažiť aj s rodičmi, ako každé dieťa. Keď som obdržala správu, že som bola vybraná do testovania ,tak som kričala od radosti: „Ja neveriiiiiim, čožeeeee?!“.

Dievčatám som po chvíli  ukázala na mobile video, kde pôjdeme a cirkus radovania začal opäť, ale už s detskou radosťou. A tak dievčatá začali odratúvať dni do odchodu za naším oddychom. 

Tešili sme sa naozaj všetci. Veď kto by sa netešil? Ja s manželom sme sa tešili na jedlo a masáž, dievčatá že zažijú niečo nové. Čoho sme sa s manželom najviac obávali, bola cesta. Nemáme to až tak ďaleko, navigácia ukazovala „len“ 96km, ale naša Mária má operné sklony, keď ideme v aute len od nás z dediny do mesta (4km). Čiže, keď vidíte v aute matku chytajúcu sa za hlavu, tak to som ja🧏‍🙋‍♀️. Preto sme naplánovali cestu na spánok našej najmladšej, teda jej „druhý“ spánok.

Deti, veci a to hlavné, kefka, zbalené,  baterky nabité, môžeme vyraziť za oddychom 😊. Vyrazili sme z našej dedinky kúsok za Bytčou o 13. hod, v Žiline sme sa ešte zastavili kúpiť niečo pod zub na cestu. Mária zaspala 14:15 🙏, to sme prechádzali akurát cez Strečno, to nám tiež prialo, žiadna kolóna. Staršie deti sú topka v aute. Sadnú a vezieme ich. Vieme o nich len niekedy, keď sú hladné. Prípadne, keď cestujeme dlhšie alebo sa nevedia dočkať, tak sa opýtajú: „Koľko ešte?“. Samozrejme, Mária párkrát ešte po ceste zamrnkala, ale dorazili sme šťastlivo. 🥰 

                  Foto ešte pred nalodením do auta zo Žiliny, čiže ešte usmiata foto.

Do Demänová rezort sme prišli o 15. hod., odkedy je možné sa ubytovať. Na recepcii boli 3 ľudia predo mnou, ale behom 5 minút som bola na rade ja. Recepcia je veľmi pekná. Čo sa mi veľmi páčilo, tak hneď na ceduľke pri dverách bol mini plagát s animačným programom na celé leto, taktiež aj detský kútik, ktorý uvíta každý rodič. 

Slečna na recepcii bola veľmi milá.  Nakoľko sme menili začiatkom augusta občianske preukazy a mali sme len doklad od policajtov, tak sme sa ubytovali aj s týmto dokladom. Mimochodom, na to, že potrebujeme „asi“ občiansky preukaz sme prišli hodinu pred odchodom, to by sme my neboli😂. Na recepcii nám dali brožúrku s animačným programom, dve karty od izby pre mňa a manžela, deti dostali náramok, vysvetlili nám cestu ku apartmánu, kedy, kde a akou formou sa podávajú večere/raňajky, kde máme voľný vstup, ako dlho. My sme si ešte zaplatili k polpenzii aj obedy, aby som nemusela variť, keďže sme si išli oddýchnuť. Čiže nám vznikol All inclusive. Dostanete náramky a keď ich máte na ruke, tak vedia že ste hosť s All inclusive, v balíčku All inclusive sme mali aj desiatu, olovrant a nápoje zadarmo.

Náš apartmán LUX pre 5 člennú rodinu sa nachádzal troška ďalej od „centra“, ale zase s krásnym výhľadom na kopce a rezort. Nám to plne vyhovovalo, pretože milujeme prechádzky, pre mňa to je relax a snažím sa chodiť von, keď najmenšia dcérka spinká. Parkovanie je vyhradené pred budovou, kde sme mali apartmán.

Náš apartmán sa nachádzal na 3. poschodí, výťah je k dispozícii. Je dostatočne veľký, zmestil sa tam aj náš obrovský kočík.

Do apartmánu sa dostanete vďaka karte, slúži aj ako kľúč. Pri vstupe do apartmánu sa mi páčilo, že keď si chcete zapnúť elektriku, tak musíte vložiť vašu kartu do krabičky pri dverách a tým sa spustí elektrika. Keď idete z apartmánu preč, tak si kartu musíte zobrať so sebou, inak sa nedostanete napríklad do Fun centra. Toto sa mi veľmi páčilo, nakoľko sa takto šetrí energia (chladnička bola stále zapnutá), ale nestane sa, že idete von z apartmánu a bude TV pustená alebo svetlá zasvietené, to naozaj chválim, perfektne vymyslené. 

Chodba v apartmáne bola dostatočne veľká a obsahovala vstavanú skriňu, telefón, s ktorým ste sa mohli spojiť s recepciou, vešiak na bundy či kovový obuvák (pre tehotné parádna vec). 

Dolná časť apartmánu, teda prízemie, mala väčšiu kúpeľňu so sprchovým kútom, WC, umývadlo, tekuté mydlo (len bolo nejaké riedke a všade prskalo, možno stačí vymeniť značku),  uteráky sú v kúpeľni taktiež pre hostí a aj fén na vlasy tu nájdete. V dolnej kúpeľni by som uvítala vaňu keďže na poschodí je taktiež sprchový kút, nakoľko naša 10 mesačná sa rada kúpe a ja som tiež milovník vane. 

Na prízemí sa nachádza kuchyňa s obývačkou, kde bol gauč pre milovníkov gaučovej kultúry, TV (Netflix či YouTube sú plne dostupné), menšia kuchyňa, ktorá obsahovala všetko, čo má kuchyňa mať. Na mňa až zbytočne moc,  keďže som sa nechystala variť 😄😂 (dvojplatnička, hrnce, príbor, taniere, misky, poháre, šálky, menšia chladnička, skrinka na potraviny, drez, hubku a jar na riad).  

Náš  apartmán mal aj klimatizáciu, ktorú sme síce nevyužili, keďže bolo chladnejšie, ale super mašinka na horúce letné dni a som rada, že myslia na hostí, ako im spríjemniť pobyt počas horúcich letných dní.

Apartmán bol rozdelený na dennú a nočnú časť. A tu sa teraz premiestnime na poschodie, teda nočnú časť, kde boli dve krásne spálne. Na poschodie sme sa dostali schodiskom.

V každej izbe bola manželská posteľ, s pekne pripravenými osuškami, čo je naozaj super, pretože pri balení ušetríte miesto na niečo iné (napríklad také vínko), pri posteliach boli nočné lampy, v jednej spálni bola dokonca možnosť prístelky, stačilo len vysunúť prístelku. Taktiež boli v oboch izbách skrine slúžiace ako úložný priestor. V jednej izbe bol stôl na písanie a stolička, ďalší stôl a stolička v chodbe na hornom poschodí.

Medzi dvomi izbami bola o niečo menšia kúpeľňa ako na dolnom poschodí, ale podľa môjho názoru útulná a dostatočne priestranná, s WC, sprchovým kútom a umývadlom a taktiež uterákmi na ruky.

V oboch kúpeľniach boli balíčky pre deti, ktoré obsahovali sprchový gél, šampón na vlasy a krém na telo. Naozaj milá pozornosť. 

V deň nášho príchodu to vyzeralo na dážď, žiaľ aj tak bolo. Keď sme boli na apartmáne bolo zamračené počasie a ešte bez dažďa. Ale ako sme prišli dole do ,,centra,, ku lezeckej stene, zaplatili 4€/1h pre 1osobu, začalo pršať. Ako pršalo, tak boli žinenky mokré, dievčatá dopadli dole na žinenky, nohami spravili jamu a natieklo im do topánok.  Lezecká stena je síce zastrešená, ale nie úplne, tak si dievčatá vyskúšali lezeckú stenu na 10 minút a išli sa prezliecť, lebo mali mokré nohy. Naspäť už nechceli ísť, lebo sa báli, že spadnú na žinenku a budú celé mokré. Chcelo by to možno lepšie zastrešenie, aby sa mohla stena využiť aj za nepriaznivého počasia. Taktiež topánky by uvítali odchod do dôchodku a chcelo by to niečo nové. (Na fotke vidíte, že sú mokré žinenky).

Po lezeckej stene sme sa rozhodli ísť sa troška posilniť, teda na večeru, ktorú sme mali vždy v reštaurácií Šafran. Tá sa nachádza na poschodí s krásnym výhľadom.

Raňajky sa podávali od 7:00 do 10:00 a večere od 17:00 do 21:00. Niekto možno povie, že raňajky sú strašne skoro, ale my vstávame 5:30 - 6:00, tak pre nás čas úplne ideálny. 

Ako som už písala, reštaurácia sa nachádza na poschodí a žiaľ náš kočík sme museli nechať dole pri schodisku alebo si ho pekne vyniesť. Rozhodli sme sa pre plán A, už tam boli „odparkované“ 3 kočíky, tak sme nechali kočík dole. Výťah by bol super, keďže veľa rodín chodí aj s menšími deťmi na pobyt.

V reštaurácii sa nachádza detský kútik s mini šmykľavkou, hračky, Playboard, detské jedálenské stoličky, s pultíkom aj bez. 

Vďaka tomuto kútiku som si dokázala vypiť rannú kávu v kľude 🥰🥰

Reštaurácia má sedenie aj na terase, len to počasie😶‍🌫️, to proste rezort nedokáže zabezpečiť na objednávku,  čiže sme sa stravovali celý čas vo vnútri. 

Raňajky a večere sa podávajú formou švédskych stolov a každý si tam nájde to svoje. Mňa veľmi prekvapila v deň nášho príchodu kapustnica na večeru, ktorú som si hneď dala a manžel taktiež, naozaj bola výborná. Výber bol naozaj bohatý - zákusky, ovocie, zelenina, šaláty, grilovaná zelenina, zemiaková kaša, rezne, mäso s omáčkou, slivkové gule, ktoré ste si mohli poliať maslom a posypať tým, čo milujete,... no naozaj veľký výber, čo naozaj chválim, jedlo bolo chutné. 

Vo vedľajšej miestnosti, smerom k toaletám, bol stôl s ovocím, marshmallow a čokoládové fondue. Dovidenia moje „nebudem sa prejedať“, vitaj „budem chudnúť po dovolenke“... Naše dievčatá si výber jedla naozaj užili. Samozrejme, že si dali najskôr varené (o tomto sladkom kútiku najskôr ani nevedeli), ale dali si aj fondue s ovocím a marshmallow. Veľmi sa mi páči, že si môžete nabrať čo chcete. Na druhý deň sme si pochutnali ráno na skvelých raňajkách. Na výber bola šunka, syry, ovocie, zelenina, sladké pečivo ako štrúdľa či vianočka, samozrejme aj maslo a med, párky, vajíčka na 4 spôsoby, krupicová kaša či cereálie pre deti a k tomu, podľa chuti, studené alebo teplé mlieko. Ja si myslím, že kto si zaplatí polpenziu, tak nebude ľutovať, jedlo je výborné,  až mi je ťažko, že píšem túto recenziu s prázdnym žalúdkom 😂 (kto je hladný vypnúť, nečítať, nepozerať).

Amália a Melánia si spravili wafle na raňajky. Jeden milý pán čašník im pomohol. 

Keďže v deň  príchodu pršalo a bolo zamračené, tak aquapark bol, žiaľ, zatvorený. Tu mi chýbalo niečo pre rodiny, kde by sme sa mohli ísť okúpať či vyšantiť ako rodina, keď je vonku škaredo, kde by mohli ísť aj menšie deti ako 3r. Písala som do rezortu a pripravujú niečo ako vnútorné ihrisko. Ešte by to chcelo naozaj bazén pre rodiny, keďže do wellness môžu deti až od 3 rokov. A tu je taký menší problém, keďže sme 5 členná rodina, štyria by sme mohli navštíviť wellness a najmladšia, 10 mesačná, nie.

Wellnes je otvorený denne:

PO – NE: 12:00 – 22:00

Deti od 3 do 12 rokov

do 17:00 (plavková zóna, v saunách plachta bez plaviek)

Adults Only zóna

po 17:00 (bezplavková zóna v celom wellnesse)

K pobytu sme mali aj 90 min vstup do wellness. My sme si hneď v nedeľu podvečer, v deň príchodu, zarezervovali termín na masáž, ktorú si za príplatok môžete vychutnať. Sami si zvolíte  druh aj dĺžku masáže.

V ponuke majú naozaj široký výber masáži:

Originálna thajská masáž

Thajská olejová aroma masáž

Thajská masáž chrbta, nôh a chodidiel

Klasická masáž

Relaxačná masáž

Športová masáž 

Masáž chodidiel

Reflexná masáž chodidiel

Masáž tváre a dekoltu

Anistresová masáž

Anticelulídna masáž

Masáž pre deti 

Medová masáž

Čokoládová masáž

Masáž lávovými kameňmi

Bankovanie

Havajská masáž Lomi-Lomi

Aromaterapia

Naozaj krásne miesto, relaxačná hudba do toho, čudujem sa, že som nezaspala...

My sme si vybrali klasickú masáž a dopriali sme si 50 minútovú, ktorá nás stála na osobu 43 Eur. S manželom sme sa prestriedali, keďže máme deti.  Možno ako dobrý tip je, zobrať niekoho so sebou, kto by postrážil deti, zatiaľ čo budú rodičia relaxovať. 

Masáž bola skvelá. Naozaj som si tých 50 minút pre seba užila. Už si ani nepamätám, kedy som mala takto čas pre seba. Potom po mne išiel na masáž manžel a ja som zatiaľ nakŕmila a uspala Máriu. Vstup do wellness sme vyriešili tak, že keď prišiel manžel po masáži, tak bol pri Márií a ja som išla s dievčatami do wellness, aby dievčatá vyskúšali vírivky či nejakú saunu a troška porelaxovali.

A takto ste našli vždy popis pri vírivke či saune. Toto sa mi veľmi páčilo 😊

Tu nájdete všetky informácie o Wellness, aké vírivky či sauny sú k dispozícii, popis. Tu treba naozaj dobre pozerať čas, keď budete chcieť ísť s deťmi, pretože po 17. hodine je bezplavková zóna. 

Pri Fun centre nájdete ihrisko pre najmenších, hojdačky, domček pre deti, pieskovisko, preliezky, šmykľavky, veľké dve hojdačky, kde si môžu rodičia sadnúť a sledovať svoje deti, ako sa hrajú. My sme s Máriou strávili najviac času na tomto ihrisku,  keďže aj hojdačky boli pre ňu prispôsobené.

Dokonca aj vonkajší fitness je pri preliezkach.😊

Pri reštaurácií, teda aj pri recepcii, sa nachádza Kids Zone, kde sú hojdačky už pre väčšie deti, preliezky, proste pre deti, ktoré neradi sedia. Aj autíčka ako odrážadlo mali pri ihrisku. Čiže opäť, keď si rodič chce vypiť kávu v kľude, tak sa deti môžu zabávať.  Pri Kids Zóne nájdete jazierko v ktorom je dovolené sa v letnom období osviežiť, ale aj stan so stolným futbalom, hokejom, basketbalom. Keď pršalo, tak mali animátori program pre deti v tomto stane, rodičia mohli sedieť na lavičkách a oddychovať, sledovať deti alebo z reštaurácie popíjať pivko, kávičku či prosseco. Animátori sa postarali o program aj o deti. Je fajn prísť na dovolenku a len oddychovať a pozerať sa, ako sa niekto venuje vašim deťom.

Počas dňa chodili animátori po areáli a pýtali sa hostí, či už majú program. Neplánovali sme sa zapojiť, pretože dievčatá behali v 3D bludisku a my sme mali naplánovanú masáž. Animátor múdra hlavička 😁sa opýtal, či má manžel program, že sa ide hrať basketbal. Manžel odpovedal, že nemá program, že sa pôjdu deti radi zahrať. Tak sa opýtal na manželove meno a či prídu aj deti hrať, tie som nahlásila ja. Animátor to uzavrel: „Peter, Melánia a Amália, super, už sme šiesti.“ A takto pekne zapojil animátor aj manžela do hry 😂 a si predstavte, užil si to a páčilo sa mu, dievčatám ešte viac.

Veľmi sa mi páči, že animátor nebral len deti na basketbal, ale aj rodičov, naozaj v rezorte strávite čas ako rodina, zapojiť dokážu aj rodičov a deti strávia čas s rodičmi. 

Ešte sa mi veľmi páčila táto tabula, kde už ráno nájdete na tabuli program na daný deň. 

V rezorte oproti Fun centru je hneď ráno možnosť kŕmenia zvierat s animátormi. Keď chcete počas dňa kŕmiť, tak sa dá zakúpiť krmivo - 0,50€. Kŕmiť môžete kozičky, ovečky, malé sliepočky a aj kačičky. 

Asi nemusím písať, že sa to naším farmárkam neskutočne páčilo 😄

Fun centrum

je veľké, pekné a oplotené, čo sa mi veľmi páči, čiže sme sa nemuseli s manželom báť, že by dievčatá vyšli iným východom z parku. Dokonca, aj keď ste chceli ísť do bazéna, tak na to je extra vchod z Fun centra, kde musíte použiť taktiež chip/kartu, ale stále ste v areáli tohto zábavného parku.  

ubytovaný hosť sa tam dostane zadarmo - vďaka karte, deti vďaka chipu. Aj pri odchode musíte použiť kartu/chip. Pred vstupom nájdete mini stánok, kde sa podávajú alko aj nealko nápoje, v ponuke majú tiež malý snack či langoše.V areáli Fun centra sa nachádza 3D bludisko

mini zipline, 

bungee trampolína,

nafukovaci hrad so šmykľavkou.

Bungee trampolína stojí 5€ na 5min. Je škoda, že tieto atrakcie nie sú už zahrnuté v cene. Ale naše dievčatá vyskúšali aj trampolínu a páčilo sa im, keďže nebolo veľa detí, tak si zaskákali dlhšie. Lístky sa dajú zakúpiť vonku vedľa stánku s občerstvením, kde vám dajú lístok a ten odovzdáte animátorom pri trampolíne.

V areáli Fun centra nájdete rozkladacie stoličky, čiže deti sa môžu zabávať a rodičia oddychovať. 

Naše najstaršie si najviac užili aquapark. Síce v pondelok bolo počasie doobeda zamračené a Oskar sa uráčil ukázať až okolo obeda, našim dievčatám to nevadilo. Melánia s Amáliou využili, že nikto sa do Aquaparku nehrnie a tak iba zobrali osušky a išli sa kúpať. Plavčíka poprosili o šmykľavku, či by ju mohli mať v bazéne a tak si hodinu vychutnali samé bazén. Potom sa pridalo ešte pár hostí k dievčatám.

Veľmi sme chceli navštíviť  „kino pod hviezdami“. Kino sa kvôli počasiu konalo v jednej miestnosti v rezorte. My sme sa, žiaľ, nezúčastnili, pretože naše dievčatá boli po celom dni šantenia unavené. Inak, keď je na programe film pre dospelých a je viac detí, tak pustia rozprávku pre deti, čo naozaj chválim.

Prikladám link na Aquapark , kde si môžete taktiež pozrieť bližšie informácie/video. 

Kto je veľmi aktívny a nemá možnosť zobrať so sebou bicykel, tak má možnosť zapožičať si ho v obchode vedľa wellness. Nad týmto sme veľmi uvažovali, nakoľko milujeme bicykle, ale to by sme museli byť dlhšie na pobyte. 

Vedľa reštaurácie Šafran nájdete taktiež veľmi krásnu pekáreň Kriváň, kde je možné zakúpiť čerstvé pečivo, syry, alko aj nealko nápoje, maškrty, suveníry....

Pekáreň Kriváň 

Mimo rezortu máte aj veľa možností na výlety. My sme, žiaľ, nestihli žiaden výlet. Mysleli sme si, že niekam pôjdeme, ale 3 dni sú naozaj málo na to, aby sme si užili rezort a aj výlety. Dokonca mi príde, že sme nevyskúšali všetko. V Rezorte sme sa naozaj nenudili.

Ak mám zhrnúť pobyt a vypichnúť + a -

Plusy:

-》na dovolenke v rezorte sa nenudíte,

-》program je pre deti, najmenšie deti (tvorivé dielne, športové aktivity, kŕmenie zvieratiek, minidisco pre deti, cvičenie pre dospelých, cvičenie vo vode ak počasie praje), ale aj dospelých 

-》nachádza sa tu wellness, kde si môžete oddýchnuť a zrelaxovať sa,

-》výborná reštaurácia, kde je neskutočný výber jedla,

-》Fun centrum, kde sa nebude ani jedno dieťa nudiť, ale taktiež Kids Zóna a ihrisko pri Fun centre, naozaj super prostredie pre deti, ktoré milujú pohyb, ako tie naše ,

-》animátori sú naozaj pecka pre deti a naozaj prácu vykonávajú s láskou, žiadne krútenie očami, ale pekná usmiata tvár,

-》Aquapark je stvorený pre rodiny v letnom a teplom počasí,

-》možnosť zapožičať si bicykle pre aktívne rodiny,

-》v zimnom období možnosť lyžovania, sánkovania,  šantenia v snehu či klzisko pre milovníkov korčuľovania a hokeja.

Mínusy 

● chýbal mi vnútorný bazén pre deti do 3 rokov a vnútorné ihrisko (to sa ale podľa mojich informácií rieši, čo má naozaj teší),

● vo Fun centre sa platí za trampolínu, bolo by fajn v rámci pobytu deťom umožniť aspoň 1x vstup už v cene pobytu.

---‐------------------------------------------------------------------------------

Ak váhate a neviete sa rozhodnúť, či Demänová rezort navštíviť, tak pre rodiny vrelo odporúčam. Budem rada, ak vám moja recenzia pomohla k rozhodnutiu. Dúfam, že som vás aspoň troška mojím popisom, fotkami vtiahla na našu dovolenku plnú zážitkov a oddychu. Dievčatá boli naozaj spokojné a veľmi sa im páčilo. Myslím, že úsmev na tvárach našich detí hovorí za všetko.

Podľa mňa rezort by bol super aj v zimnom období. Milujeme sneh, žiaľ, neboli sme dlho niekde,  kde by sme si sneh užili. Preto dúfam, že ak sa niektorá z vás rozhodne, že strávi v rezorte pobyt v zime, že ma označí a napíše taktiež svoje pocity. Pretože podľa mňa, v zime to musí byť tiež pobyt na parádu. 

#test_demanova_rezort

#recenzia

#recenzia_demanova_rezort39

Krásna recenzia 👏👍😊🤗😘

31. aug 2022
mamelka
autor

@hili ďakujem krasne 😊

31. aug 2022

@mamelka super, my sme boli toto leto na liptove ale určite by sme išli aj sem hneď aj idem pozrieť ich ponuku

31. aug 2022

@mamelka parádna recenzia ,nádherné fotky ,šťastná rodinka ☺️💕

31. aug 2022
mamelka
autor

@barbora9312 na Liptove je krásne. My sme boli s dievčatami naposledy pred 5.r. no ako mame stavbu tak sme naozaj len tu. 😊 škoda,že sme neboli dlhšie.v zime to musí byť pecka. Mne sa paci,ze je tan aj klzisko 😊

31. aug 2022
mamelka
autor

@janka273 dakujem krasne Janka😍

31. aug 2022

@mamelka ,💗❤️🤗

31. aug 2022

VÁŽENÉ DÁMY, vam nenapadlo, ze tato testovacia rodina bola očakávaná a vsetci im chodili okolo rite? Cely personal vedel, ze tam budu, tak mali vsetko pripravené TipTop?!!!
Od cistoty v izbe- po servitku z restauracie.
Ste fakt vsetci naivní? TREBA SI PRECITAŤ AJ INE RECENZIE a pocas tvrdej sezony, ked nic nestihaju, alebo ked uplne v pohode ubytúvavaju rodiny a hostí pocas rozširovania rezortu, na stavenisku. Ked od skorého rána rinčali stavebné stroje!!!
TOTO KEBY MI SPRAVILI, TAK ICH DÁM.NA 3 SÚDY AJ INŠPEKCIU MA NICH POSLALA.
Nehovoriac o tom ako vyzerali izby neupratane, zabudnute, atd.... Ked som tie recenzie citala pred 1-2r. a bolo ich veeeeeele zlych, tak som sa rozhodla tam neíst, neriskovat. Pockam kym sa daju dokopy, alebo sa na nich vykasleme.
Mimochodom 5€ pytat za 5 min. na tie primitivne skakacky je svetokradez!!!
Nafalej si budem.citat a sledovat aj ine recenzie, nie take pekne, co vam podsuvaju pod nos!!!

31. aug 2022

@hili mimo sezony? Nech skusi taku istu POCAS SEZONY💩💩💩

31. aug 2022
mamelka
autor

@frantiseklotrinsky my sme zabudli osušky a v sobotu o týždeň keď sme išli okolo nam ich odovzdali. Nebudem písať,ze boli izby špinavé keď boli čisté. Ešte sa nám nestálo, aby sme mali niekde spinavu izbu. Zo soboty na nedeľu sme spali kúsok od Lendaku a tam izby taktiež čisté, kúpeľňa starsia ale čistá.
Áno upravovali okolie, chystali aj na bicykle trasu, ale nechodili tam mašiny, videli sme autá hore nad našou budovou ale ani tie sme nepočuli. Bolo to kľudne. Ja nechápem co vy ľudia chcete. Ak aj bol hluk tak kedy to maju robiť? Keby uzatvorili rezort zas dajú všetci negatívnu recenziu,že mohli aspoň pár apartmánov mat pre ľudí.
Písala som moje dojmy a si predstav,ze nikto nevedel kto sme, či sme testerky alebo,,dovolenkujuci,, ... to ti napíše aj druhá testerka..
Napísala som aj recenziu na ich stránku a napísala pravdivé info.
Žiaľ každý si nájde,,svoje,, sto ľudí, sto chutí. Sú predstav, ze niekomu vadi,ze slnko vadi a druhy sa teší aj keď prsi(už len ako priklad)
Nabudúce stlač prosím Caps lock, dokážeme všetci čítať.

A nedá mi. Ja som bola počas sezónu, teda teraz v auguste. A stíhali.

Nabudúce napíš prosím recenziu keď tam budeš, nie to co píšu druhý 😊 to som si už aj ja prečítala

1. sep 2022
mamelka
autor

@frantiseklotrinsky ospravedlňujem sa za chyby. Malo byt,, ...niekomu vadi,ze slnko svieti, druhý sa teší aj keď prší...,,

1. sep 2022

pekná recenzia, krásne prostredie, len ked som pozerala tie APT tak "Lux" /je tam viacero na stránke/, sa nezhodovali ziadne fotky 😲 Prosím, v ktorom konkretne ste boli?

Inak tie ceny ...Hm...V lete asi radsej k moru za to, na jesen/jar to moze byt fajn pobyt....A (nie v zlom, len mi to vrta hlavou) ci "testeri" majú pobyt gratis alebo zlavu nejaku 🙂

1. sep 2022
mamelka
autor

@pink_lady ahoj. Ďakujem.
(Neviem bližšie informácie ohľadom apartmánov, takže píšem len moj názor,že asi to tak je) tie apartmány sú podľa mňa podobne, asi nemajú všetky na fotografiách. Čiže predpokladám,že to bude rovnaké, možno niektoré budú mať aj spomínanú vaňu ktorá mne chýbala. (Len ako priklad)

Ohľadom cien. Nie všetci túžia za hranice. My sme napríklad (pred kúpou nehnuteľnosti na SK) mali pravidlo, v maj/jún SK dovolenka a v lete Chorvátsko. Inak niekto povie ,,radšej do Turecka letecky ako do Chorvátska kde sú tie ceny (co som počula) už rovnaké. My zas napríklad netuzime po Turecku, my milujeme Chorvátsko, keby nemáme nehnutelnost tsk určite by sme išli tam ako sme plánovali, čiže je to o prioritách.
Recenziu si čítala, aj hodnotenie som dala.4* z 5tich som dala kvôli tomu,že naozaj mne tam chyba niečo pre deti na kúpanie. Museli sme sa ako rodina deliť, cize toto by mali naozaj super keby poriesili všetko majú v recenzii napísané. Mne by sa určite páčil aj pobyt v zime. Už len ten sneh kde sa môžu deti vyšantiť je super,

Testeri majú produkty ,,zadarmo,, ... píšem preto v úvodzovkách, pretože našou úlohou nie je prísť a ruka hore, drink do ruky, deti cau ja mam dofcu, ale našou úlohou bolo skúsiť pobyt a všímať si čo sa nám paci, čo by sme možno inak brali, telefón v ruke, fotiť, a naozaj si všímať. Ja som sa aj mojich detí pýtala ci sa im páči, čo sa im páči, či im chutí. Čiže aj celá tá recenzia je v znení čo sa našim deťom páčilo a co by uvítali, už spomínané kúpanie by naše dievčatá uvítali keby sme mohli ísť všetci spolu. 😊
Dúfam,že som ti zodpovedala danú otázku

1. sep 2022

@mamelka ďakujem za odpoved 🙂 Tak super že sa Vám pobyt pacil a užili ste si.
Inak, na dovolenke som nikdy nebola ze drink do ruky a čau 😅 ani som nikdy nebola v Turecku, len v Chorvatsku, ale viem ako si to myslela. 🙂
Mna ta recenzia navnadila ze idem pozriet, ...len teda cenovo je to tak ze radsej pojdem zatial opat do toho Chorvatska 😉 😂 A to teda v Chorvátsku vyberáme vždy tie drahšie apartmany (potrebujem svoj komfort a čistotu, aj hotely vždy aspon 4*). Aj ked ...naš ročný Viliam je asi taký cestovateľ ako vaša Mária 🙈😂

1. sep 2022

A teda to som myslela tak že fotky na och stranke nezodpovedaju realite...alebo fakt mozno mají viacero s rovnakym nazvom a inak zariadene 🤷

1. sep 2022
mamelka
autor

@pink_lady to veru nezávidím to cestovanie. Je to fakt na nervy. Ja za snažím chodiť co najviac peši. Teraz ako sme na SK menej chodíme na prechádzky, od rána mame toho naozaj dosť, vstáva o 5:30-6:00 a v noci sa budí 5x minimálne. No ja sa už obávam cesty naspäť do Nemecka🥱

1. sep 2022

@mamelka náš je dnes od 5.00 hore 🙈tiez aspoň 5x hore v noci 🙉🤣 nezávidím veru taku streku pravidelne ...

1. sep 2022

Začni písať komentár...

Odošli