Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Môj dnes už ročný chlapček 🥳

    Moje malé všetko 😍🥰🙊

    Today it`s my Day 🥰👏

    ❤️

    🥰☝️😎

    Chlapčiatko ❤️🙊

    maminasimona
    4. apr 2021    Čítané 48x

    HiPP NATURAL test

    • Testovanie práve HiPP vlhčených obrúskov nás príjemne potešilo. Ako každá mamička sa poteším pomocníkom, ktorí nám dokážu život s bábätkom zjednodušiť. V očakávanom balíčku nám prišli vlhčené obrúsky NATURAL aqua a NATURAL s BIO mandľovým olejom. 

    Náš Tomáško sa balíčku potešil tiež, nakoľko šušťavé balíčky vlhčených obrúskov patria k jeho obľúbeným hračkám. 

    A keďže už od Tomáškoveho narodenia striedame pár naších vytipovaných značiek vieme presne, čo od vlhčených obrúskov očakávať. V prvom rade si potrpíme na zloženie- žiadna chémia a vône. Nič nám v nich netreba. Ideálnom je voda. Tie s 99% obsahom vody sú pre nás ako vyšité. Ďalšia, za nás dôležitá vec, je vlhkosť obrúskov, ktorú majú tie HiPPácke ideálnu (nie sú príliš mokré ani suché). Ľahko sa vyberajú a úžasnou novinkou je rozdelenie jedného obrúsku na polovicu. U nás hneď padli za obeť práve tie s mandľovým olejom. Využili sme ich na pusinku pri príkrmoch. Nádherné voňajú a aj napriek zvýšenej citlivosti pokožky nášho bábätka sa neprejavili žiadne príznaky podráždenia pokožky ako u niektorých iných vlhčených obrúskov ktoré sme už vyskúšali. Obrúsky Aqua s 99 % vody sme využili na riťku a rovnko ako pri mandľových za nás veľká spokojnosť hlavne bez alergickej reakcie co je za nás úplne super. HiPP obrúsky našim záťažovým testom prešli a môžeme ich len a len odporúčať každej mamičke, ktorá ešte váha. 

    +využiteľnosť 

    +perforácia 

    +zloženie 

    +vlhkosť 

    +cena 

    @koniktestuje ďakujeme krásne za možnosť zapojiť sa do testovania. A Vám našim verným čitateľom Vám prajeme krásne Veľkonočné sviatky hlavne v zdraví. #test_hipp_natural #recenzia #skusenosti_hipp_natural

    #test_hipp_natural si užívame 😍😁 vlhčené sú za nás super bez akejkoľvek reakcie 🙌👌

    Rúžové s BIO mandľovým olejom alebo modré s 99% obsahom vody, ktoré máte radšej? Najnovšie nájdete vlhčené obrúsky NATURAL, ktoré sú biologický rozložitelné, bez plastov a mikroplastov, už ste ich vyskúšali? K nám sa dostali vďaka #test_hipp_natural a keďže už od Tomáškoveho narodenia striedame pár naších obľúbených značiek vieme presne čo od vlhčených obrúskov očakávame. V prvom rade si potrpíme na kvalitu žiadna chémia, vône nič nám v nich netreba ideálne je voda tie s 99% obsahom vody sú pre nás ako vyšité, ďalšia za nás dôležitá vec je vlhkosť utierok ktorú majú tie Hippacke ideálnu, ľahko sa vyberajú a úžasnou novinkou je rozdelenie jednej obrúsky na polovicu u nás hneď padli za obeť práve tie s mandľovým olejom využili sme ich na pusinku pri príkrmoch, nádherné voňajú a aj napriek zvýšenej citlivosti pokožky nášho bábätká sa neprejavili žiadne príznaky podráždenia pokožky ako u niektorých iných vlhčených obrúskov ktoré sme už vyskúšali.

    maminasimona
    Správa bola zmenená    16. mar 2021    

    Včera nám prišiel očakávaný balíček , začíname #test_hipp_natural testovať 🙌 prvá dobrá správa je odolnosť balíčka Tomáško sa po nich hneď vrhol a super sa zabavil takže za nás aj perfektná zábavka 😁