Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    marianna402
    5. máj 2016    Čítané 149x

    ...keď len tak si dáme čokoládu...

    Nedá mi sa nepodeliť o zážitok z dnešného rána. S mojim Filipkom/2,5r/sme viezli babku k lekárovi a aby sme si vyplnili chvíľu čakania, išli sme si dať čokoládu z kavomatu. Vedľa na lavičke sedela staršia pani s dcérou, a začala krvácať z miesta vpichu na ruke po odbere krvi. Jej dcéra jej to začala utierať, evidentne sa preľakla, lebo krv sa riadne valila, tak som jej podala aj svoje vreckovky a povedala, nech si poriadne na to miesto pritlačí a skočím pre niekoho, nech ju ošetria. Pani vedľa z lekárne ma poslala za pracovníkmi organizácie, čo majú kancl hneď pri vstupe na polikliniku/nemenujem o koho ide, ve´d vieme/. opísala som o čo ide a POPROSILA o láskavosť aby išli pani ošetriť. Síce vyskočili z kresiel, no pani zahlásila: CHOĎTE JEJ POVEDAŤ,nech si tam poriadne zatlačí. pýtam sa: JA mám ísť? mimochodom už som jej to povedala, ale myslím, že by bolo vhodné ju ošetriť. Na to jej kolega zahlásil: tak nech ide tam, kde jej robili odber! To už som nechápala, tak som sa opýtala, či to myslia vážne. Pán sa predsa len išiel na pani pozrieť, potom odbehol niekam a vrátil sa s lepiacou páskou na papier s konštatovaním, že nemajú doplnenú lekárničku. Otočil sa smerom ku mne, to už som bola na odchode a spýtal sa: nemáte nožnice?????? Nooooooo, chápete?
    ...sme v zdravotníckom zariadení s ambulanciami, lekárňami...Bola som zúfalá aj za tú vystrašenú krvácajúcu tetušku. Sama sebe som vytkla,že som bližšie nezaparkovala auto, to by sme s malým pobehli pre lekárničku do auta.
    Podstatu toho o čom som sa zmienila vôbec nebudem rozoberať, je mi tak akurát z toho nanič.
    Teda čo urobím? Kúpim si väčšiu kabelku, aby sa mi tam okrem ženských, detských a materských/samozrejme potrebných/🙂 vecí zmestila aj výbava pre takúto nečakanú situáciu. smile – emotikon

    p.s. odkial zobral zamestnanec nemenovanej organizácie nožnice? Z manikúry od dcéry tej tetušky

    moje adventne vence

    (12 fotiek)