marikaheidi
1. jún 2021
85 

Ako tretí cisár testoval maškrty NaturNes Bio od Nestlé

Na začiatku vysvetlím, prečo tretí cisár... Som mama na tretiu, čiže mám troch synčekov a všetci traja išli sekciou (cisárskym rezom), takže mám doma troch cisárov. Testoval a maškrtil hlavne malý cisár Branko (takmer 3-ročný lapajko).

Najväčšiu radosť mali bráškovia z príchodu balíčka a následne z jeho rozbaľovania... zvedavosť je na prvom mieste. 😉

Mňamky, ktoré expresne k nám dorazili, boli v dobrých rukách malého cisára 💕 so slovami WAAAAW....

Ako prvé drobec otestoval kaše NaturNes Bio...

Milky way... Mliečna cesta... od Nestlé...

Mliečna obilná BIO kaša banánová 🍌

Nemliečna obilná BIO kaša vanilková

Nemliečna kaša Vanilková NaturNes Bio bola naša najlepšia, najchutnejšia a prvá sa zjedla.

Výhody kaše :

  • rýchla príprava
  • nemliečna - mamička dá do kaše vhodné mliečko, náš špunt bol 2,5 roka kojený a teraz pijeme čerstvé plnotučné mliečko
  • praktická
  • výhodná cena

Nevýhody kaše :

  • uvítala by som dózu
  • väčšie balenie

Kaše sme vylepšili pridaním čerstvého ovocia, ako maliny a banán.

Banánová mliečna kaša nám príliš nesadla, tá banánová príchuť bola výrazná a trošku to bolo cítieť umelinkou, ale zjedla sa. Sme milovníci rôznych druhov káš (krupicová, vločková, ...). Aj najstarši prvorodený cisár Brunko si na kaši dobre pošmákol. Mňam 😊

Druhá dobrôtka, čo mi veľmi uľahčuje život sú ovocné bio kapsičky od Nestlé bez pridania cukru. Je to rýchla zdravá desiata, či do škôlky, školy alebo na výlet. Aj keď je to pre maličkých s veľkou chuťou si kapsičku cuckajú aj moji veľkáči.

Popravde, bála som sa odvážnej kombinácie tekvica, mrkva a banán a odkladala som ju na koniec, lebo náš beťár je dosť výberavý. No na predĺženom víkende na Skalke sa zjedla rýchlosťou svetla.

Skoro som to ani nestihla odfotiť😁

...po...🍌🥕

Výhody NaturNes bio kapsičky :

  • bez cukru, len prirodzene vyskytujúci sa cukor v ovocí
  • ekologický certifikát
  • priateľná cena

Nevýhody sme nenašli žiadne.

Tretia parádna vecička na degustovanie bol snack Ryžovo-pšeničné Bio chrumky s banánom a paradajkami od Nestlé.

Tak tieto banánové hviezdičky boli fakt veľkou mňamkou pre drobca. Chutné a sladučké, bez pridania cukru. Vhodné ako malý snack na prehryznutie, aj k telke pri rozprávke. Pekne prepracované a motivujúce pre detské očká, kedže majú maličký tvar hviezdičiek. Ideálne do malej ručičky a pusinky.

Chrum sem, chrum tam, hviezdičky si papkám...

Paradajkový snack - lupienky mu nevyhovovali, ale aj tých si nakoniec zopár chrumkol.

Zeleninové príkrmy NaturNes bio

Tak testovanie týchto príkrmov sme si nechali na posledné miesto. Malý špunt bol od prvých zeleninových príkrmov značný odporca. Bol to vždy boj, plač a naťahovanie pri každej lyžičke. Zúfalá mama, obrátila som sa na odborníkov v oblasti detskej výživy, a keď som videla v reklamách šťastné a spokojné "baby" v jedálenskej stoličke, povedala som si, že to musíme vyskúšať aj my. Aj keď som zástanca čerstvej a varenej stravy. Kúpila som a vyskúšali sme. Dopadlo to rovnako: nechuť, odpor a plač. Riešila som to potom až neskôr. Stačilo mu moje mliečko a v 9 mesiacoch začal kooonečne papkať polievočky s rozkúskovanou mrkvičkou a kalerábom (neznášal mixovanú stravu). Dodnes je veľký nepriateľ zeleniny. Jediné, čo zje, je varená mrkva, zemiaky a melón (ráta sa za zeleninu). 😁

Táááaak a ide sa na to... Aspoň sa pokúsime. 😉 Kedže je milovník talianskej kuchyne, skúsime veľkú testovačku na Spaghetti Bolognese Bio.

Začalo to takto...

... a po prvej lyžičke to skončilo...

... takto... blééé😖

Takže ostalo to nedotknuté, skúsila som to ja, aby som neplytvala s potravinami. Bolo to nasladlé s príchuťou mrkvy a paradajok. Ani ja som to nedojedla, nechutilo mi to. Nemôžem povedať, že zlé, ale platí staré porekadlo: Sto detí, sto chutí. U nás sa to nikdy neosvedčilo a ani sa neosvedčí. Vyhráva varená chutná a domáca strava.

A čo na záver dodať? Asi toľko,že testovanie sme si užili a vychutnali, okrem zeleninových príkrmov. Ostanem verná ovocným kapsičkám, kašám a Nutripuffkám, hlavne banánovým.

Nerobím reklamu, je to na dobrovoľnej báze a napísala som to zo ♥️, ako som to cítila.

♥️♥️♥️ĎAKUJEME ♥️♥️♥️

Branko a maminka

#test_nestle_naturnesbio #recenzia  #nestle_naturnesbio_skusenosti11

Začni písať komentár...

Odošli