Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    chcem sa spytat ci niekto mi poradi chcem vratit nieco co som kupila na aliexprese (alarm domaci, mal dobre hodnotenia ale treba tam dat simku a to nechceme a bez nej to nefunguje hoci pise predajca ze bude). som ho kontaktovala a natahuje ma, a ze ci video mu mozem urobit ako to nefunguje atd. ma niekto skusenosti co mam urobit, ako vratit? treba mi adresu kam to mam poslat, pri vsetkych nakupoch mi chodia maile ako mam tu ochranu kupujuceho aj predlzenu atd, tak neda sa nejak cez to ist? myslim ze som tam aj niekde klikla nez som kontaktovala cinana ze chcem vratit a ali pyta cislo podacej zasielky ze ma hned preplatia...len neviem tu adresu kam to mam poslat a ci to mozem bez dohody s tym cinanom lebo ten si chce furt len pisat..

    Mam taku otazku, nikdy som nebola u profi na depilaciu, a moj manzel vyjadril zajjem ze v intmnych miestach by som mala ist na depilaciu, vidi take tie rozne plagaty ze trvala depi atd..🙈🙉 no ale ja sa dost hanbim ked neviem ako take prebieha aky druh depilacie mam ist skusit ake su tam nejake 'pravidla'. Baby kolko percent zien chodi vseobecne na take depi? Je to tak fakt ze som posledny dinosaurus co nebol? Lebo manzel to oznacuje ze ked nechodim do takych salonov tak sa o seba dostatocne nestaram..tak aj by som sla vyskusat len mi to je take no ze neviem co cakat a mam obavy

    chcem sa opytat, viete o nejakej poistke, ktoru clovek moze uzavriet pred dovolenkou, a ta by mu hradila pripadne naklady sposobene pri prenajme auta v zahranici? priamo pozicovne ponukaju, ale pridu mi premrstene sumy, a bezne v prenajme ceny je napr spoluucast pri kradezi auta ci jeho poskodeni 700eur, keby clovek chcel takehoto sa zbavit..

    baby co hovorite na tie komare v grecku? rodicia mi poslali clanok ze prenasaju nilsku horucku, pricom ked som googlila od roku 2016 sa tam tak deje, hlavne na pevnine, my ideme na corfu v juli, mam sa bat?

    poradi niekto ohladne prenajmu auta na corfu? chceme auto aby nam v jeden den doviezli do hotela (glyfada oblast) a chceme ho vratit vecer alebo dalsi den rano tak aby si po neho prisli do hotela Lefkimmi oblast. aka spolocnost? mate skusenost? dakujem

    Kto poradi? Pokazil sa mi karcher parny na dlazku po 8rokoch..a teraz rozmyslam, nebude lepsi vysavac s vytieracom v jednom? Mate niekto take? Ktory odporucite? Je aj take ze vysavac s parnym vytieracom v jednom? Dakujem. Vysavac mam centralny v dome co je fajn..tak neviem, koli poschodiu by sa mi to viac pozdavalo.co poradite? Ci znovu iba karcher?

    Baby zalozila som si na instagrame taky mensi blog, mama_agent kde chcem davat svoje tipy a postrehy z dovoleniek s krpcom a muzickom, rodinne dovolenky, take tie pohodlne a bezpecne. Tipy kedy kde kam, preco a zaco.

    taak sa tesim, na konci oktobra ideme na guadeloup-u, tak som zvedava 🙂 zijeme vo fr a pre francuzov je to ako pre slovakov chorvatsko, chodia tam stale dokola🙂

    Mate nejake tipy kam na dovolenku k moru na konci oktobra? Nieco lacne ale all incl, myslim skorej take destinacie ci ste vyskusali ako je turecko, mallorka kanarske, je to vsetko uz studene v tom obdobi?

    ach ako by ste reagovali vy? vcera v skolke, maly ma 3.5roka mal maly strasny problem. ucitelka si ma odchytila ked som po neho prisla. najskor chcela aby mi maly povedal co sa stalo no ten cely cas iba mlcal a potom ronil slzy. tak mi povedala ze ked bol obed, prisli hasici lebo cez plot v skole nejaky chlapec padol na hlavu. este uvediem ze sme vo fr a tak zopar veci vam moze prost divnych..no a 120deti zo skolky vybehlo nekontrolovatelne..vraj na dvor sa pozriet na hasicvo. Ked sa vratili jeden chlapec v triede maleho mal napuchnutu hornu peru, ukazovala mi fotky..prislo mi to akoby dostal pastou lebo take nejake, zvnutra mu fotili a tam mal akoby kusnute. A tento chlapec povedal ze ho moj maly pokusal ked sa isli pozriet na hasicov. ano nerobim si iluzie, min rok v jaslach sa stalo ze maly 2x kusol do ruky a sam byval pokusany. ale chodi tu do skoly a nic take sa nestalo a same chvaly na neho sme pocuvali od septembra aky je hrozne poslusny. a teraz toto. tak sa pytali maleho ci ho pokusal a potom dlho ze nic nehovoril a potom kyvol. ale teda potom som zistila ze on to slovo po fr pokusat uz nerozumie...ked som sa ho pytala po slovensky co sa stalo, tak mi povedal ze sli von a on a ten chlapec nic nevideli lebo nebolo uz miesto pri plote. a ze uz hasici odchadzali. tak ze isli na smyklavku pozriet sa z vysky. su tam dve, kazdy isiel na jednu. a potom ten chlapec ze sa smykal po bruchu dolu a narazil si pusu.
    ja som teraz strasne zmatena a nestastla, lebo obvinili mi maleho pritom mozno to neurobil. naviac nik nic nevidel...maleho mi potrestali a vraj si ho mam aj doma potrestat. len cele sa mi to uz nezda, maly je od vcera placlivy, ked som chcela ist do skoly este obratom ze to vysvetlime plakal ze nech tam nejdeme ze sa tam uz hrozne boji ist. ako, mne este pride divne a ucitelka priznala ze to jedine este aj im prislo divne, ze ako sa da pohryzt niekoho do hornej pery. teda neviem ci ste to skusali mne treba minutu sa nastelovat aby som zobrala medzi zuby hornu peru niekoho a kusla..keby ze ho kusne do ruky ucha nosa krku co ja viem..ale toto..este druha vec co podla mna moc nehra je ze ten chlapec co padol na hlavu a prisli po neho hasici mi ucitelka hovorila bol 7rocny brat tohto prcka. cize v rovnaky den dvaja dobity surodenci...ci nie su nejaky vykvet skorej neviem. aj som si myslela ze maly poplietol to kto padol ale ked prisli hasici chlapec 7r padnuty na hlavu uz bol davno v skole ako pacient, neprisli v sekunde, a tito prckovia v dobe padu vacieho dietata obedoval. maly si doteraz mysli ze hasici prisli hasit ohen...tak toto asi nemal ako popliest. co by ste robili vy? ja som hned vecer napisala ucitelke ze sa nam to nezda ze maly tvrdi ze to bol pad toho druheho a ze to nik nevidel tak tazko zistit pravdu.

    Chcem sa spytat, co (z vasho pohladu) najvaznejsie robili vasim cca 3.5rocnym detom ako zakrok u zubara.hladam odozvu take horsie pripady ako velky kaz..moj ma strasne pokazene stolicky.boli sme u zubara pred pol rokom a netrufal si nic robit,ze pockame rok az bude vacsi.travala som ale na kontrole skorsej a ideme v stredu.ale uz budem trvat na tom aby to hned zacal riesit lebo sa tie kazy rozsirili po celej ploche stoliciek.mam z toho hrozny stres.ma stve ze som nesla k inym mala som dvoch inych dohodnutych na prekonzultlovanie ale tomuto chodime ja aj muz a pracuje dobre,kazdy iny do telefonu sa na 3r dieta vtedy netrufal extra, a maly mi chce ist oba k tomuto inemu ze nie,sa k nemu fixol,tak ale bojim sa ako to bude opravovat ci sa s tym nieco da urobit este vobec.

    Chcem sa spytat je tu nejaka slovenka vydata za francuza? A mate dieta.. moj pripadnje zvlastnejsi som vydata za cecha ale stal sa francuz ziskal obcianstvo. A nas maly s nim, tak sme to zaziadali. Maly je narodeny vo fr ale ma vybaveny slovensky pas.ibaze tymto ze je fr teraz slovensko nesuhlasi s dvojitym tak narok na sr straca( budem musiet informovat urady na sr ze nadobudol ine nech neplatim pokutu a tiez planujem skusit zaziadat o vynimku aby mu dovolilo sr mat dvojite). Ale ak to nevyjde, muz je fr a cr narodnosti, syn fr a ja zostavam sr. Ked mam dieta fr narodnosti a ja som sr mozem s nim cestovat? Ci s nejakym papierom kde otec dovoluje? A pri rozvode nemam narok na maleho? A ak by zostal sirota tak spada pod kompetencie fr a moja rodina na sr ho nedokaze dostat do pestunskej opatery? Viem same priserne scenare ale toto mi teraz mata hlavou..

    baby o mesiac sa chystam kupit si pracku, chcela by som bosh, poradite mi s ktorou ste spokojne? take tie moderne veci by som chcela aby vedela, odlozeny start, ukazovatel o kolko doperie, a +++...trieda. mam aj susicku tak asi aj nejake tie obratky by som si mala vsimat na zmykanie neviem,.. a chcela by som hlavne aj nejake eco a zaroven skratene programy, na mojej 9rocnej nie boshke mi vadi vlastne iba to ze perie dllllhooo vsetko dlho, a nema ten odlozeny start tak uz mi dosla trpezlivost s nou. moc dakujem.

    Chcem sa spytat viede doporucit nejaky dobry salas restiku na ceste z trnavy na podbanske? Ideme 26ho a spat 29ho tak ci niekde by sa dali dat dobre speciality bryndzove halusky pripadne ze by mali aj na predaj dobru bryndzu korbaciky..dakujem moc za rady

    baby malemu chceme kupit ked ideme na vianoce k mojim rodicom ze kladivo thora svietiace, naspat letime lietadlom z viedne iba s palubnymi kuframi, dovolia to do lietadla?

    keby niekto sa chystal rezervovat niekde na sr ci vo svete ubytovanie, mam stale platny link na 10% navratku z ceny rezervacie po pobyte.

    ake mate skusenosti so snehom pred permon a pieris? z predchadzajucich rokov...v obdobi medzisviatkov? mam nadej ci vobec? na tych 3 svahoch detskych pred hotelom (lebo viem ze nezasnezuju, treba aby napadol)..maleho sme tam chceli 1x postavit na lyze:( a ako juhofr obyvatelia sme sa tesili ze ho vezmeme na sneh, ale co pozeram webcam tak zatial suchoty:(:(

    prosim vas co sa dava detom pod prilbu ked idu na lyze? moj maly 3r4m pojde snad tuto zimu 1x skusit a neviem aku capicu lebo co mu mam kupit pod prilbu (prilbu a lyze mu poziciame, pojdeme na 4dni iba..) dakujem

    Videla som dnes reklamu na fb vo fr kde zijem ze sa da kupit tzv personalizovany mesacnik ze sa zasielaju fotky a oni ich na konci mesiaca daju do formy casopisu a chodi to ako predplateny casopis danej osobe.akoze vhodne pre dochodcov co nemaju net a maily a facebook🙂 existuje nieco take na sr? Hladam pre babku k vianociam ze by som pocas mesiaca niekam nahravala nejake fotky a popisy a oni by to zhromazdili na konci mesiaca vytlacili a poslali.cely rok tak.??

    Baby poradite niekto? Maly ma u rodicov v aute prilezitostnu autosedacku ferari ma v nazve kupila som ju he rastuca od 9kg do dllho.maly ma 16kg a chcem prejst na vyssi level cize aby nemal zapinanie dvoma pasmi k tomu cvakatku medzi nohami.doma mame romer king od 15kg a pouziva sa pas autovy na zapinanie.ocino ale mi tvrdi ze tamta ferari tak nejde ze nema isofix (ok nema to chapem) a ze pas auta drzi sedacku s nejde pouzit ho na zapnutie dietata.to fakt? Do 11rokov ma chodit zapaty ako novorodena trojbodovym pasom medzi nohami?

    tip na usetrenie, som zistila nedavno ze booking dava take moznosti kde sa da aj celkom dobre usetrit a nejake tie eura k dobru ziskat. som si bookla pobyt cez jeden odkaz kamaratky kde som akoze po pobyte mala ziskat 25$ navratku. som si tam vytvorila ucet na bookingu pri rezervacii (jedna z podmienok) a sup, dostala som aj ja link ktory ked dam ludom usetria 10% (navratka z ceny ubytovania) po pobyte (pri rez nad 40eur). je to neobmedzene ale za 10ludi co tak urobia aj majitel odkazu dostane za kazdeho 20eur. pride mi to suuper, uz mi prislo prvych 20eur co si kolega bookol cez link dovolenku, a on dostal aj vratenych tych 10percent.