martinaon
21. aug 2021

Eko Park Piešťany

Ahojte. Prednedávnom sme boli v Eko Park Piešťany - Rybársky Dvor. Páčilo sa nám a môžeme len odporučiť. Cesta z Trenčína trvá asi 30 minút. Rodinné vstupné je 18eur. 2 dospelí a 2 deti nad 3 roky. + dá sa ešte kúpiť aj vstup pre deti na detské ihrisko, to sa platí naviac. Otvorené majú každý deň od 10. do 19 hod. (aktuálne, môže sa to meniť). Pre viac info pred návštevou si pozrite ich stránku: www.ekoparkpiestany.sk
Pre detičky kopec aktivít od kr´menia, hladkania zvieratiek, cez vozenie sa na loďke, kŕmenie vtáčikov, obrovského detského ihriska, .... no nudiť sa určite nebudete.
Veľmi pekne je to urobené a aj počas našej návštevy tam prebiehali práce na vylepšovaní areálu.
Pár našich postrehov:
- my sme prišli niečo po 10, bolo tam ešte málo návštevníkov, ale keď sme odchádzali asi o 12:30 bolo to tam už dosť preplnené.
- niektoré voliéry s vtákmi majú po 12 tak na hodinku prestávku. tak sa tam vtedy nedostane. Musíte pozrieť len spoza alebo počkať
- detské ihrisko je krásne a veľké, deti sa určite zabavia, avšak teraz v lete je to na priamom slnku bez tieňa. Tak si to treba naplánovať, ak nemáte radi úplný úpek.
- občerstviť sa môžete v bufetoch na začiatku a na konci zoo alebo v reštaurácii Rybársky Dvor.
My sme si zvolili reštauráciu Rybársky Dvor. Majú vonku veľkú terasu, jedlo nám chutilo a obsluha bola veľmi ochotná a aj nám vyhoveli vo všetkých naších požiadavkách. Bolo tam príjemne. My sme ale prišli do reštaurácie niečo po 11, ešte tam nebol nikto, ale o 12 už ľudia čakali na voľný stôl a bolo tam aj dosť veľa ľudí.

Tak, ak rozmýšľate, či navštíviť, tak za nás áno. Je tam veľmi pekné prostredie a verím, že sa bude páčiť.

#tipnavylet #vyletysdetmi #zoo #vylet #zivotmamy #piestany #leto #slovensko #slovakia #ekoparkpiestany

Oplati sa ist? Mam 8 a 14 rocnych synov. Bude ich to zaujimat? Ďakujem

21. aug 2021

@ninuuus podľa mňa keď majú radi zvieratká tak sa oplatí ;)

22. aug 2021