martinjasen
6. feb 2015

Jamieson hľadá Ambasádorku na Modrom koníku

Aj dnes k vám prichádzam s nových konkurzom na Ambasádorku. Tentokrát jednu z vás hľadá kanadská firma Jamieson.

Spoločnosť Jamieson sa už viac ako 90 rokov venuje výrobe vitamínov a výživových doplnkov. Dôraz kladie na výber kvalitných surovín z celého sveta. A tak vitamín C vyrábajú z cukrovej repy zo Škótskej vysočiny a slnečný vitamín D3 z polí na Novom Zélande. Čistota zdrojov pre kvalitné produkty je cieľom spoločnosti Jamieson.

Ambasádorka zdravého životného štýlu

Ak ti záleží na kvalite potravín a na tom, z čoho sú vyrábané, ak máš prehľad v oblasti vitamínov, výživových doplnkov a ich vlyv na zdravie a značku Jamieson poznáš a spĺňa tvoje najnáročnejšie kritériá, v tom prípade ťa chceme ako Ambasádorku na Modrom koníku. Chceme zoznámiť mamičky z koníka s našimi produktmi, informovať o novinkách v oblasti vyživových doplnkov a poukázať, aký je dôležitý pôvod a čistota zdroja toho, čo prijímame.

Čo ti práca Ambasádorky dá?

Predovšetkým veľa zábavy, rozhovorov, nových kolegov, medzi inými aj mňa 🙂 Niečo sa naučíš a nebudú to všedné skúsenosti. Môžu ti pomôcť viesť svoj život smerom, ktorým budeš chcieť.
Za svoju prácu dostaneš aj odmenu. Kým budeš ambasádorka, mesačne ťa poteší 150 eur v čistom.
Realizuj sa na mieste, ktoré ťa baví a spolupracuj so značkou, ktorú máš rada. O tom je byť ambasádorkou na Modrom koníku.

Ako sa zapojiť do konkurzu?

Konkurz začína teraz 🙂 Ak sa chceš zúčastniť, vyplň dotazník: Konkurz na Ambásadorku. Konkurz bude prebiehať vo viacerých kolách a informovať vás budem cez internú poštu.

Ambasádorku vyberie tím z Jamieson v priebehu februára, následne ju oslovím. Predpokladaný začiatok práce Ambasádorky a jej oficiálne predstavenie je marec 2015.

"Čistota je neoceniteľná." Jamieson

Martin Ďurina
Modrý koník Team

ahoj @martinjasen chcem sa spytat, nikde som nepostrehla pri tychto konkurzoch. pri tejto praci sa stretavate aj osobne, pripadne pohovor sa robi osobne? 🙂 diky za odpoved

6. feb 2015

Ja som čítala že Ambasádorka pre Jameson 😀

6. feb 2015

@liewik aj ten by sa tu obcas zisiel 😀

6. feb 2015

@liewik aj ja 😀 už som sa šla nahlásiť..😀 tak nič počkam ďalej

6. feb 2015

@liewik ja tiež a už som išla aj vypisovať 😀

6. feb 2015

@evitka82
@rybkaa postavte sa do radu baby 😀

6. feb 2015

@liewik Bechera mám radšej, počkám či nebudú aj na to hľadať, tak ty ber Jamesona, budeme si potom štrngať 😀

6. feb 2015

@rybkaa pointa je ze ja neznášam whisky 😀 ja som na sladké Martiny za ambasádora by som bola prihlásila mm, on ju má rád 😀 ale tak keď sa rozhodnú na Martiny a Becherku hľadať už nás majú isté 😉

6. feb 2015

@liewik whisku nemusím ani ja, ešte keby drienkovica bola v kurze, tak stojím v šore 😀

6. feb 2015

@ajkagajka Z môjho pohľadu ako prvej ambasádorky ,osobné stretnutie je vždy pre Vás veľmi prospešné. V prvom rade je tu možnosť osobne sa spoznať s Martinom a celým tímom MK. Potom je tu fungovanie Maťovho projektu Ambasádorky, osobne Vám vysvetlí čo a ako a môžete vidieť v jeho očiach to nadšenie Tento projekt je naozaj veľmi dobrý, je založený na pomáhaní mamičkám, dáva im príležitosť kariérne rásť, privyrobiť si, robiť ambasádorku pre firmu, ktorú má kočka v láske, pozná ju a výrobky používa. Kočky, určite neváhajte aj keď sa stretnete s inými názormi no ak ste odhodlaná a viete, prečo to chcete robiť a budete to robiť so srdcom, určite to bude mať zmysel! Vaše hobby, sa môže stať vašou prácou

6. feb 2015
8. feb 2015

Začni písať komentár...

Odošli