matka1984
11. jún 2017
183 

Vichy + relax = krásna žena

Kočky, aj vy sa snažíte byť superženou? Chceme byť perfektné matky, super manželky, najlepšie kamarátky, chceme dokonale vyzerať, snažíme sa byť čo najlepšie v práci či doma ako hostiteľky. A niekde pri tom zabúdame sami na seba. Aj ja som podobná.

Mám 32 rokov, žijem hlavne pre svoje deti (11 a 7-ročné), manžela, rodinu a v neustálom víre povinností. Posledné týždne nad tým viac uvažujem a do toho som na MK zbadala výzvu na testovanie kozmetiky Vichy a jej nového radu SLOW ÂGE, ktorý bol podľa popisu ako "vyrobený" pre mňa. Navyše, článok vystihovala veľavravná fotografia relaxujúcej ženy a vedela som, že sa zapojím. Šancu na neúspech pri výbere kandidátok na testovanie som si vôbec nepripúšťala. Verila som tomu a správa, že ma team MK a Vichy vybrali, ma utvrdila vo fungovaní "teórie pozitívneho myslenia".

Za pár dní prišiel domov balíček s krémikom a očným sérom. Perfektný bonus bol list od teamu MK, v ktorom mi naordinovali povinný relax. Viac som si nemohla priať. Začala som plánovať oddychové aktivity pre seba, ako to zladím so všetkými povinnosťami. Jasné, že som si nemohla naordinovať wellnes víkend alebo niečo podobné, vzhľadom na rodinu, prácu a bežné povinnosti. Ale vytiahla som diár a začala som si písať každodenné miniaktivity len pre mňa (skorší spánok, meditácia, relax s hudbou, lymfodrenáž, príroda). Ďalej som vzala som fotoaparát a pofotila som momentálny stav na mojej tvári. Hltala som na internete informácie o histórii spoločnosti, zložení krému, a začala som ho testovať.

 Rad SLOW ÂGE trefne reaguje na dnešnú uponáhľanú dobu. Žena je z tohto rýchleho spôsobu života unavená a dennodenne vystavená stresu. Nemá čas na pravidelný spánok, pohyb či stravu. A v neposlednom rade ju ovplyvňuje aj to, čo nemôže zmeniť, a to je vonkajšie prostredie - UV žiarenie a znečistenie ovzdušia.

Tieto postrehy viedli tím Vichy k vývoju denného krému Slow ÂGE, ktorý pôsobí proti vznikajúcim prejavom starnutia pleti a čiastočne koriguje jeho prejavy. Rieši to, čo trápi takmer každú ženu cca od jej 25 rokov - vrásky, nejednotné zafarbenie pleti, pigmentové škvrny a strata pružnosti pleti.

Čím je rad SLOW ÂGE iný?

Laboratóriá Vichy prvýkrát v kréme vytvorili spojenie:

 MINERALIZUJÚCA TERMÁLNA VODA VICHY + BAIKALÍN + BIFIDUS

Celé tajomstvo značky Vichy spočíva v mineralizujúcej vode, ktorá je čistá, liečivá a prirodzene bohatá na 15 minerálov, obnovuje pH, posilňuje a regeneruje a pochádza z hlbín francúzskej zeme z regiónu Auvergne.

Výťažok z koreňa baikalínu má najmä antioxidačné vlastnosti a účinky proti znečisteniu a UVA. V Číne ho pre jeho pozitívne účinky používajú viac ako 2000 rokov.

Bifidus posilňuje ochrannú kožnú bariéru a znižuje citlivosť pleti. Získava sa kvasením baktérií.

Ja som mala možnosť testovať počas cca 14-tich dní denný krém pre normálnu až suchú pleť a očný krém z tohto radu. Testovala som nanášaním kombinácie oboch krémov ráno po umytí tváre a večer po kompletnom odlíčení a umytí tváre.

MOJE POSTREHY Z TESTOVANIA

JA = suchá, citlivá, šupinatá koža so sklonom k pigmentovým škvrnám

Denný krém pre normálnu až suchú pleť SLOW ÂGE

VÝHODY

  • hydratácia - tá je pre mňa prvoradá pri výbere krému. Testovaný krém pokožku zhydratoval na celý deň!!! Poobede ani večer som necítila napnutú či vysušenú pokožku, ale krásne zhydratovanú.
  • hypoalergénne zloženie - nemôžem si na tvár naniesť hocijaký krém, moja pokožka má sklony k začervenaniu, svrbeniu a páleniu, akonáhle mám na pleti niečo, čo jej nesedí. Tento krém mi od začiatku "zapasoval", a nepociťovala som ani jeden zo spomínaných príznakov.
  • bohatá krémová textúra - vyskúšala som už rôzne krémy, ale tento prekvapil na začiatok konzistenciou, ktorá nie je príliš tuhá ale ani "vodnatá". Pri nanášaní sa ľahko rozotiera. Po nanesení sa krásne vpije do pokožky a nevytvára na povrchu lesklý a nepríjemný film, ktorý je príznačný pre mnoho krémov a mne osobne vadí.
  • skvelý podkladový krém pod make-up - tak ako mi držal make up (používam už cca 2 roky ten istý) na tomto kréme, mi zatiaľ nedržal na žiadnom inom kréme, aj po celom dni make up krásny.
  • rozjasňovací účinok - svieži krém, pleť je po nanesení krásne rozžiarená, k tomu asi niet čo dodať 🙂
  • liečivý účinok - ten som zistila, keď sa mi nečakane vytvorila zapálená vyrážka na líci a ja som jej ešte "pomohla" rozškriabaním. Večer po odlíčení som na vyrážku naniesla väčšie množstvo krému a do rána sa ranka zaschla a za dva dni ani stopa po vyrážke.
  • vypnutie pleti - mňa trápia  najmä vrásky okolo úst, tzv. vrásky zo smiatia. Po tých cca 2 týždňoch (čo si myslím, je krátka doba) sa len jemne vyplnili, ale budem používať ďalej. 
  • STOP pigmentovým škvrnám - aj pri tomto účinku si myslím, že ide o krátky čas na viditeľné výsledky, ale myslím si, že ženy by ho mali používať najmä ako prevenciu vzniku pigmentových škvŕn.
  • vôňa, farba - aj tieto vlastnosti sú pre nás ženy podstatné. Vôňa mi pripomína čistotu, pocit po večernej sprche, nie je príliš výrazná, ale príjemne jemná. Ráno som ju po nanesení cítila zvyčajne aj dve hodiny. Púdrovoružová farba je jednoducho ženská, jemná, čistá a od minulého roku jednotka aj v oblasti módy. Neviem, či to bol úmysel alebo jednoducho náhoda, ale toto firme Vichy vyšlo.

NEVÝHODY

  • SPF 30 - pre mňa konkrétne je toto SPF nepostačujúce, mám svetlú pokožku so sklonom k tvorbe pigmentových škvŕn, takže ja by som uvítala, kebyže je SPF 50. Na tento bod som sa pýtala prostredníctvom tímu konik_testuje priamo kompetentných zo spoločnosti Vichy a ponúkli mi nasledovné riešenie: "Slow Age denný krém s SPF30, následne make-up a na to ochranný faktor s SPF50 – momentálne máme i novinku, ktorá je ako stvorená pre vaše potreby – osviežujúci sprej na tvár s SPF50, ktorý je možné aplikovať i na make-up a nie je ho potrebné ďalej roztierať. Praktické je i 75 ml balenie , ideálne do kabelky, takže v priebehu dňa môžete prípravok priebežne aplikovať, aby ste boli 100% chránená."

Očný krém SLOW ÂGE  

VÝHODY

  • jemná textúra a hydratácia - toto sa k očnému krému jednoducho patrí, aby bol jemnučký, skoro vodnatý a naozaj toto splnil.
  • zmiernenie opuchov - chodievam spať prevažne po 23:00 a viem, čo je to mať opuchnuté oči, kruhy pod očami. Po testovaní očného krému som už po prvom použití videla rozdiel. Pod cca týždni som mala ráno očné okolie bez opuchov, zmiernili sa kruhy pod očami a vrásky sa mi pomaličky vypĺňajú. Samozrejme, úplne nezmizli, to by som klamala. 
  • zjemnenie vrások - na očnom okolí som naozaj pocítila zjemnenie a vyplnenie očných vrások, nie úplné zmiznutie, ale zjemnenie je viditeľné.
  • hypoalergénne zloženie - očné okolie je citlivé, a to, čo znesie koža na ostatných častiach tváre, okolie očí neznesie. Krémik nesklamal ani v tomto bode a nepociťovala som slznenie a pálenie očí, len málinko v prvý deň slzenie, ale to bola podľa mňa reakcia prvého kontaktu s očným okolím.

NEVÝHODY

  • žiadne !

K tomuto očnému krémiku len taký môj postreh navyše, keďže som sérum na očné okolie predtým nepoužívala - Ženy, koža očného okolia je naozaj jemná a citlivá, doprajme jej viac starostlivosti !

Ženy, toto boli všetko priame účinky krému na pleť, ale podporiť účinok krému dokážeme len my sami. Aj napriek tomu, že nestíhame, že na nič nemáme čas, doprajme si denne hodinku, 30 minút alebo aspoň 10 minút LEN PRE SEBA. Nemusíme mať k tomu ani veľa peňazí, ani starú mamu, ktorá opatrí naše deti, ani manžela, ktorý za nás navarí alebo kolegyňu, ktorá za nás vezme nadčas v práci. Môžeme si SAMÉ SO SEBOU zabehať, ísť do prírody, vyraziť na nákupy, ísť na kávu alebo si ju dať doma, keď dieťa spí, dať si do uší slúchadlá s relaxačnou hudbou, napísať si svoje myšlienky na papier (aj to upokojuje), a pritom nemyslieť na nič, len na vnútorný pokoj a relax. Na rozmýšľanie nad bežnými starosťami máme celých zvyšných 23 hodín! 🙂

Ja som si v rámci relaxu spojeného s testovaním dopriala vychádzku do prírody, večerný relax s meditačnou hudbou, lymfodrenáž, zdravšiu stravu, pila som viac vody, písala som si myšlienky na papier a možno dvakrát sa mi podarilo ísť spať pred 23:00.

A verte, že tento relax a spomalenie, ktoré tím Vichy s radom SLOW AGE  odporúča, pomôže podčiarknuť krásu každej ženy !!!

Ďakujem Vichy a konik_testuje za tento relax!

#test_slowage

Ahoj neviem kde by som našla info,ale keď by som chcela aj ja testovať nejaké výrobky, ako? Kde tu nájdem o tom nejaké infosky?ďakujem za odpoved🙂

11. jún 2017

@chlorika označ album @konik_testuje ... to je album,ktorý pridáva rôzne výzvy na testovanie. budú ti chodiť ich správy,čo sa pripravuje,chystá... a potom treba napísať zaujímavý koment k výzve na testovanie,prečo maju vybrať práve teba a môže sa stať,že ťa vyberú... ja som testovala zatiaľ 2krát,je to super zážitok ... a tento týždeň by mali pridať výzvu na testovanie dm produktov

11. jún 2017

@matka1984 super ďakujem krasne👍

11. jún 2017

@matka1984 Ďakujeme za krásnu a detailnú recenziu! Sme radi, že ste boli so Slow Age spokojná a že ste si vďaka tomuto testovaniu dopriali čas len pre seba 🙂 Presne o tom je pozadie Slow Age - o tom, ako spomaliť, ako vnímať prítomnosť a užívať si každý jeden moment - čo samozrejme vedie k mladistvému vzhľadu pleti 🙂 Pekný deň!

13. jún 2017

@monika_vichy Ja ďakujem za príležitosť a teším sa niekedy nabudúce. Naozaj, ste správne nasmerovali kampaň, malo to myšlienku a v dnešnej uponáhľanej dobe ste úplne podčiarkli, to, čo dnešným ženám chýba - čas na seba. Krém+sérum sú sami o sebe úžasné a ten relax k tomu ako čerešnička na torte... 👏

13. jún 2017

@matka1984 prosim ta ten ocny krem si si davala pocas 14 dni rano a vecer? Fakt vidno super zmenu. Asi skusim..

18. aug 2017

@keena ano,ideálne rano a večer

18. aug 2017

Začni písať komentár...

Odošli