Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Nová meditácia v našej aplikácii Breathjoy.
    vďaka Janka Jančovičová za vedenú meditáciu
    vďaka Vronx_art za ilustráciu k meditácii

    - máte problémy s dychom po chorobe?
    - ste vystresovaní?
    - neviete sa na nič sústrediť?
    - nič sa vám nechce?
    - vaše deti sa nie a nie večer zastaviť?
    - potrebujete sa ráno pozitívne naladiť?
    - neviete večer zaspať?

    Vieme vám pomôcť. Stiahnite si TERAZ ZADARMO aplikáciu Breathjoy do vášho mobilu. Za pár sekúnd môžete mať pokojnejšiu myseľ, za pár dní môžu vaše pľúca opäť lepšie dýchať.

    Neváhajte, vyskúšajte, zdieľajte, pošlite info svojim priateľom, ktorí sa boria s niektorým z týchto problémov, alebo len trávia hodiny na youtube prehľadávaním, akú meditáciu si pustia. Všetko môžete mať so sebou stále vo vrecku. Aplikáciu už používajú stovky ľudí, máme správy, ako im pomáha, ako ich dostala z problémov s dýchaním.
    Kedykoľvek budete mať pár minút času, pustite si do uška a spravte niečo pre seba.

    Linky na stiahnutie appky Breathjoy:
    https://apple.co/361ODDw - iPhone
    https://bit.ly/3oCmKbw - Android

    Alebo choďte vo svojom telefóne do Google play napíšte Breathjoy, biela ikona s fialovým písmenom B. Rovnako postupujte v App Store pri iPhonoch.

    Z našej domácej dielne, pre vás, ktorí to potrebujete, zo srdca, s láskou, nech vám slúži.

    PS: Ďakujeme za každé zdieľanie a recenziu appky, len takto sa dostane k ľuďom, ktorí ju potrebujú.

    PS 2: áno, registrácia je nutná pre fungovanie aplikácie. A k tomu, aby vás appka mohla každé ráno privítať oslovením a aby ste vedeli sledovať svoj pokrok.

    Ahojte maminy, chcem vám dať vedieť o prvej slovenskej appke s vedenými meditáciami a dýchacími cvičeniami. Nájdete ju na app store aj na google play pod názvom Breathjoy. Tam kde si sťahujete hocijaké aplikácie do telefonu. Je zdarma. Na každý deň máte afirmáciu, ktorá vás nakopne hneď zrána, potom kratučké dýchacie cvičenie, ktoré vás pripraví na deň a upokojí myseľ a vybrať si môžete z meditácií ako sú napríklad okamžitý znásobovač sebalásky, poklona predkom, meditácia za mier, zmierenie sa s vnútorným dieťaťom, meditácia pre matku Zem, ... Appka je krásna, vyskúšajte a nechajte sa príjemne naladiť už za pár minút

    (2 fotky)
    mazura
    19. apr 2019    Čítané 236x

    Ako sa budia kráľovné

    Život na materskej nie je len o deťoch. Volá sa to materská, lebo je to aj o nás. O materiach. Deti, ju ale do veľkej miery ovplyvňujú. Kúpeš sa s nimi, či už preto, lebo je to praktické alebo preto, lebo to jedno je také malé, že ho nemôžeš nechať vo vani samy. Na vlasy a telo kľudne použiješ šampón s motívom Frozen, lebo je po ruke. Masku na tvár si dáš papierovú, keď máte doma skúšku na karneval, ako peeling postačí aj piesok z pieskoviska, keď deťom drhneš špinavé ruky a na unavené oči použiješ šalátovú uhorku. Balzamy na pery mi Zojka pravidelne láme, ale vytrvalo ju učím, že ho musí schovať, kým ho zavrie.

    Do takejto rodinnej kozmetickej anarchie zasiahla výhra testovania dm produktov, ktoré sľubovali jarné prebudenie (matky) v domácom prostredí kráľovnej. Aj keď, čo si budeme klamať, dvojité espresso by ma zaručene prebudilo tiež.

    Testovací balíček sa skladal z týchto dobrôt:


    Balea maska na tvár
    Balea hydratačný koncentrát
    Balea čistiaca pena
    МОЙ očné vankúšiky
    LVLY balzam na pery
    Balea olejový peeling
    Balea BodyFit spevňujúce telové mlieko
    Balea sprchovací gél
    Balea Tajomstvo krásy hydratačný šampón
    Balea Tajomstvo krásy hydratačný balzam

    Začnem čistiacou penou Balea, lebo deň by sa mal končiť vínom a čistením pleti a začínať kávou a čistením pleti. Pena Balea naozaj pekne vonia a jej zloženie obsahuje aloe vera. Neobsahuje alkohol, farbivá, parabény. Ľahko sa dávkuje pumpičkou. Nepotrebuješ žiadne čistiace tampóny. Nanesieš ju na navlhčenú tvár a zmyješ teplou vodou. Používala som ju len na pleť, oči som s ňou neodličovala. Vyčistíš tvár. Ráno a večer. Stiahla póry a pleť ostala na dotyk hladká, ale nie suchá ako to pri niektorých čistiacich produktoch býva.

    Malé modré kapsulky, krásny to produkt. Aspoň teda vizuálne pre mňa. Len si ich skry pred deťmi, nech ti ich nepojedia. Jedna kapsula denne na vyčistenú pleť. A miliónový pocit. Krásna vôňa. V zložení nájdeš olivový oleja vitamín E, ktorý napomáha predchádzať starnutiu. Extrakt z rias ti zaručí hydratovanú pokožku. Pekne sa vstrebe a nezanechá mastný film. Tento produkt som si za tých 7 dní obľúbila a veru, už som si aj išla kúpiť do zásoby.

    Pleťovú masku som nemala na tvári už celkom dlhú dobu a vlastne ani neviem prečo. S maskou môžeš robiť predsa čokoľvek. Maska Balea s bahnom z Mŕtveho mora je dosť hustá, ale rozotiera sa napriek tomu dobre. Sviežo vonia a na tvári chladí. Nie je problém ju zmyť, žiadne drhnutie, či zoškrabávanie. Pleť ostane po umytí hydratovaná a čistá. Mne vždy jeden „sáčok“ stačil na dva razy, takže balenie mi vystačí na 4 aplikácie.

    Moje vlasy sú farbené. Majú suché konce a mastiace sa korienky. Skrátka zábava, nájsť dobrý produkt. Často to končí čiapkou a doma zásadne drdol a všetko, čo trčí pozapínať sponkami. Balea šampón a balzam s kokosovou vodou sú určené na suché vlasy. Šampón krásne vonia a dobre pení. Rovnako aj balzam má úžasnú vôňu, ak ti teda vôňa kokosu nevadí. Vlasy po vysušení fénom boli krásne lesklé, ľahko sa dali rozčesať, čo u mňa nebýva jednoduché. Konce, ale aj tak potrebujú niečo účinnejšie, lebo ostali suché. Možno pravidelné používanie bude mať viditeľnejší efekt. Každopádne oba produkty sú príjemné svojou vôňou a vlasy sú po nich veľmi pekné.

    Balzam na pery LVLY si dávam poctivo každý deň. Pekne vonia medom, ale je aj lepivý ako med. Nie je to ale nič strašné. Najviac sa mi na ňom páči jeho perleťový lesk. Tým je možno výnimočný oproti iným balzamom.

    Sprchový gél so soľou z Mŕtveho mora má ako aj šampón a balzam, krásny akvamarínový obal. Pripomína mi leto. Zo začiatku je vôňa svieža, ale osobne mi tam potom dosť vadí vôňa bieleho čaju. Príde mi ťažkopádna a mne skrátka nevonia. Ani skutočný biely čaj mi nevonia, ani nechutí. Ale ty to môžeš mať inak. Sprcháč zanechá pokožku voňavú a hydratovanú.

    Lepiace vankúšiky pod oči som ešte nikdy neskúšala. A teda určite sa k nim vrátim. Tu matka trochu zápasí s aplikáciou. Zišiel by sa možno aj obrázok ako ich nalepiť, ale v princípe, je to jedno. Po nalepení máš pocit, že si ich práve vytiahla z chladničky. Sťahujú vankúše pod očami a chladia. Obsahujú papayu, olej z kokosového orecha a kyselinu hyaluronovú. Po 20 min sú vačky pod očami miernejšie, očné okolie žiarivejšie a pocit je to veľmi príjemný.

    Olejový peeling Balea so soľou z Mŕtveho mora obsahuje jojobový, slnečnicový a olivový olej. Je viac tekutý ako peelingy, ktoré som doteraz vyskúšala, ale robí sa s ním dobre a pokožku príjemne prekrví. To prvé použitie bolo najviac „olejové“, potom už bola zmes viac premiešaná a lepšie sa nanášala. Páči sa mi aj vôňa, aj napriek prítomnosti môjho „obľúbeného“ bieleho čaju. Po použití zanechal jemný mastný film, takže sa nemusíš niečím ďalším natierať. Nevysušuje pokožku.

    Na koniec som si nechala spevňujúce telové mlieko Balea Bodyfit, lebo som ti o ňom chcela napísať, až keď ho budem používať aspoň pár dní. Krásne vonia, ľahko sa rozotiera, dobre sa vstrebáva. Natierala som si zadok a stehná a pokožka mi ostala viac elastická a hebkejšia. Takéto produkty beriem s rezervou. Žiaden krém ti podľa mňa bez cvičenia super postavu nezaručí. Každopádne, pokožka to ocení, keď ju po zime niečím takýmto s obsahom kofeínu preberieš.

    Najväčšie prekvapenie pre mňa boli kapsule, teda hydratačný koncentrát, od ktorých som nečakala žiaden zázrak a bolo to práve naopak. Vyrábajú sa vo viacerých verziách a teším sa, ako vyskúšam aj tie ostatné. Rovnako to môžem povedať o „nálepkách“ pod oči. Príjemné prekvapenie je aj čistiaca pena a balzam na vlasy.

    Aby som to zhrnula, všetky produkty Balea majú veľmi sympatickú cenu. Ak hľadáš ekonomickú verziu kozmetiky s príjemným účinkom, je to dobrá voľba.

    Testovanie zavŕšim sprcháčom. Veľmi sa mi páčia obaly tejto rady. Mám rada túto akvamarinovú farbu, pripomína mi leto. Na prvé ovoňanie aj tento sprchový gél. Vonia sviežo. Osobne mi tam potom prekáža vôňa bieleho čaju, ktorá mi príde ťažká a mne skrátka nevonia. Ani skutočný biely čaj mi nevonia. Ale u teba to môže byť úplne inak. Sprcháč zanechá pokožku voňavú a hydratovanú.

    #test_dm21

    mazura
    Správa bola zmenená    14. apr 2019    

    Na koniec som si nechala spevňujúce telové mlieko, lebo som ti o ňom chcela napísať, až keď ho budem používať aspoň pár dní. Krásne vonia, ľahko sa rozotiera, dobre vstrebáva. Natierala som si zadok a stehná a koža mi ostala viac elastická a hebkejšia. Osobne takéto produkty beriem s rezervou a žiaden krém ti podľa mňa bez cvičenia super postavu nezaručí. Každopádne, pokožka to ocení, keď ju po zime niečím takýmto s obsahom kofeínu preberieš.

    Peeling je viac tekutý, ako som doteraz vyskúšala, ale robí sa s ním fajn a pokožku príjemne prekrví. Páči sa mi aj vôňa. Po použití mi zanechal taký jemný mastný film. Takže nemáš potrebu sa niečím ďalším natierať. Nevysušuje pokožku.

    #test_dm21

    mazura
    Správa bola zmenená    14. apr 2019    

    Masku som si nedávala už nejaký ten piatok a vlastne ani neviem prečo, lebo s maskou môžeš ozaj robiť čokoľvek. Maska je dosť hustá, rozotiera sa napriek tomu dobre. Sviežo vonia a na tvári chladí. Pleť ostane po umytí hydratovaná a na pocit čistá.

    Prúžky pod oči som ešte nikdy neskúšala. A teda určite sa k nim vrátim. Trosku človek zápasí s aplikáciou. Zišiel by sa možno aj obrázok ako ich nalepiť. Potom máš pocit, že si ich práve vytiahla z chladničky. Sťahujú vankúše pod očami a chladia. Po 20 min sú vankúše miernejšie a pocit je to veľmi príjemný. Ten chlad je super

    #test_dm21

    Balzam na pery si dávam poctivo každý deň, odkedy dorazili produkty na testovanie. Pekne vonia medom, ale je aj lepivý ako med. Nie je to ale nič strašné. Lesky na pery bývajú väčšie lepidlá.
    Čo sa mi na ňom páči najviac je, že má krásny perleťový lesk.

    #test_dm21

    mazura
    Správa bola zmenená    11. apr 2019    

    Už nejakú dobu používam na vlasy tuhý šampón. Moje vlasy sú odfarbené, suché na koncoch, mastné pri korienkoch. Zábava proste. Čiapka v každom ročnom období je ideálny doplnok. K Balea šampónu a balzamu na vlasy som sa dostala vďaka testovačke.

    Šampón je určený na suché vlasy, čo vyhovuje mojim končekom. Krásne vonia a dobre pení. Rovnako aj balzam má úžasnú vôňu, ak ti teda vôňa kokosu nevadí. Vlasy po vysušení boli krásne lesklé, ľahko sa dali rozčesať, čo u mňa nebýva jednoduché. Konce ale aj tak potrebujú niečo silnejšie, lebo ostali suché. Možno pravidelné používanie bude mať viditeľnejší efekt. Každopádne oba produkty sú príjemné svojou vôňou a vlasy sú po nich veľmi pekné.

    #test_dm21

    mazura
    Správa bola zmenená    10. apr 2019    

    Čistiaca pena Balea pekne vonia. Ľahko sa dávkuje. Vyčistíš tvár. Opláchneš teplou vodou a je to. Ráno a večer. Stiahne póry, pleť mi ostala hladká na dotyk, ale nie suchá.

    Teraz môžu prísť na rad modré kapsule, ktoré sa dávajú na vyčistenú pleť. Množstvo v kapsuli je akurát na jedno použitie. Nechýba a nie je navyše. Opäť pekná vôňa. Jemne olejové zloženie, ale nenechala mi mastnú pleť.

    #test_dm21

    Keď už sa pár mesiacov zanedbávaš, kúpeš sa len s deťmi, umývaš si vlasy a telo Frozen šampónom, masku tvoja tvár pozná len papierovú z karnevalu v škôlke, peeling máš vo forme piesku z pieskoviska pred domom, na oči si dávaš uhorku a pery si olizneš, keď sú suché, tak presne vtedy vyhráš testovanie produktov z DMka.

    Takáto som a toto mi prišlo. A otestujem to na sebe a napíšem ti o tom. Čoskoro. Pekne postupne. Tak sleduj #test_dm21 nech ti nič neujde.