Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Mamičky prosím kedy ste prvýkrát vyskúšali kapustu pri kojení? Dcérka ma 4 mesiace a dnes varím holúbky..tak či to pokazím ked si dám?

    Maminky chcem sa poradiť ohľadom kočiara s retro kolesami a prídavným ,,skejtom,, pre druhe 2ročné dieťa....mam tuto 3 kombinaciu a dufam ze nejaky univerzalny skate k nemu dopasujem.....ak mate niekto skusenosti s retro kocikom a pridavnym skejtom poprosim poradte ci mam menit kociar alebo ci sa to da doladit....ak mate dobre skusenosti s inymi znackami kociarikov poprosim onformujte ma budem vdacna 🙂

    (3 fotky)
    micheline
    15. okt 2017    Čítané 163x

    Moje testovanie Bupi mami

    Bolo veľkým prekvapením, keď som zistila, že som jedna z mamičiek, ktoré boli vybrané na testovanie Bupi mami výrobkov! Šťastie sa na mňa usmialo v ten pravý čas, kedže som 4 mesiace po pôrode a moje telo a pokožka potrebovalo poriadny wellness.

    Som z tých mamičiek, ktoré preferujú skôr BIO výrobky, kozmetiku a celkový životný štýl, preto som sa do tejto súťaže zapojila.Teraz by som vám rada napísala o mojich dojmoch o každom výrobku.

    Intímny umývací gél

    Pre mňa je tento gél úplná topka z týchto výrobkov. Obsahuje tea tree olej, ktorý je v mojej domácnosti pomocníkom skoro na všetko a je to hotový zázrak. Ani v tomto géliku nesklamal, pre mňa je to skvelá prevencia na každý deň a pre každú ženu. Vonia čistotou, presne ako tea tree olej. 

    Hydratačný sprchový balzam

    Testovací balíček obsahoval aj tieto 2 sprchové balzamy. Jeden s vôňou exotických kvetov s obsaho mandľového oleja, druhý s vôňou jarných kvetov s jojobovým olejom - práve tento mi učaroval svojou prekrásnou vôňou. Po sprchovaní je pokožka vyživená a voňavá. 

    Jenmý olej proti striám

    Škoda, že som ho nevyskúšala ešte počas tehotenstva, strie neobišli ani mňa. Osobne telové oleje som veľmi nepoužívala práve kvôli pocitu mastnej pokožky po použití, no tento olej sa mi celkom zapáčil.Strie si ním natieram každý deň. Viditeľnú zmenu zatiaľ nieje vidieť, predsa je to ešte skoro pár mesiacov po pôrode.

    Olej sa pekne vpíja do pokožky a vôbec nezanecháva mastný pocit ako som predpokladala. V tomto chladnom počasí ho používam aj na suchú pokožku rúk. 

    Spevňujúce telové mlieko

    Od narodenia mojej dcérky používam telové mliečko pre bábatka aj ja. Práve vďaka jemnému zoženiu ktoré nedráždi ani tú najjemnejšiu pokožku. Presne takéto zloženie a vôňu má aj toto mliečko pre maminky. Teraz už máme každá to svoje. 

    Na záver sa chcem poďakovať firme Palma za tieto skvelé výrobky a možnosť vyskúšať ich a samozrejme aj tímu Modrý koník za vyžrebovanie. 

    S pozdravom, Michaela.

    #test_bupi3 tak a konečne dorazil balíček 😍 moje prvé dojmy: jemné svieže vône, ktoré vydržia...konečne niečo aj pre nás maminky, hlavne tie s citlivou pokožkou 🤰

    (2 fotky)

    Mamičky viete mi poradiť či maju v Leľuchove /Poľsko/ dobrý výber kočíkov? Ja zháňam niečo s retro kolesami..

    Môj nový výtvor 🙂

    Dnes sme tvorili 🙂

    (4 fotky)

    Skúšala som vyrobiť golierik 🙂