micinka1981
12. júl 2019
356 

Naše testovanie pracích gélov Surf 🥥🌺

V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovania pracích gélov Surf.

Je to moje 3. testovanie, takže som rada, že som dostala možnosť testovať znova 🙂

Periem rada, milujem voňavé, čerstvo opraté prádlo a vždy ho pri vešaní musím ovoniavať 🌸 Väčinou používam pracie gély a vyberám si podľa značky, vône a vždy používam aj sviežu aviváž. 

Prací gél Surf som zatiaľ nikdy neskúšala a aj to bol dôvod, prečo som sa prihlásila na test. V pondelok mi volal p.kuriér a priniesol mi balík. Celá natešená som bežala poň a hneď sme ho s Tomáškom aj otvorili 😃 

Z penových výplní má vždy radosť, tak mali deti pár dní zábavku.

V balíku boli 2 pracie gély.

🥥Surf Coconut Splash 🥥 s esenciálnymi olejmi na biele a farebné prádlo

🌺 Surf Tropical Lily & Ylang Ylang Color 🌺 na farebné prádlo

Už pri otváraní bola cítiť jemná kokosová vôňa a obe balenia vyzerali na pohľad krásne a lákavo. Takže za vzhľad by som dala 10 bodov z 10tich 👍  

Jedno mínus by si zaslúžil vrchnáčik z Coconut Splash gélu, ktorý ak použijete ako odmerku, tak ho treba umyť, aby gél nevyťekal pri zatváraní. Pri Tropical Lily stečie gél z vrchnáčika pekne do nádobky.

🥥 Test prania 🌺

Väčinou zvyknem prať na 40' programe, ktorý trvá 1h a 36 min. Ak sú veci špinavé len z bežného nosenia, periem na krátkom 30 min programe na 30' alebo 40'.

Ako prvý som vyskúšala Coconut Splash. Nepoužila som aviváž, aby som zistila, ako bude prádlo voňať a ako dlho. Vôňa je príjemná a bola som zvedavá, ako bude voňať po vysušení 🥥 Dala som oprať detské veci. Neboli nejako špinavé. Len z bežného nosenia po vonku a doma. V ten deň sa Tomáško vyšantil v piesku a mal ho až v slipkoch, tak  šiel rovno do vane a slipky s ponožkami do práčky. Prala som na 40' 1h a 36min programe.

Po uschnutí som bola príjemne prekvapená. Veci jemne voňali 🥥 a zopárkrát som si k nim musela privoňat aj neskôr 😊 Ale prišlo aj 1. sklamanie. Ponožky aj slipky Surf Coconut nevypral. Pri ďalšom praní sa špina od piesku vyprala.

Medzitým Dianka jedla červený melón 🍉 a aj keď používa podbradník, predsa sa dostala štava aj na tričko. Nevadí, práčka operie... Skúsime Surf Tropical Lily & Ylang Xlang 🌺 A tu prišlo 2. sklamanie. Dala som tričko oprať spolu s obliečkami na 40' 1hod 36min program, ale melónová škvrna sa nevyprala. Škvrna vybledla až na slniečku ☀️

Prádlo bolo pekne prevoňané 🌺

Keďže špinavých a zakvackaných vecí bolo málo (inokedy máme kóóópec špinavého), rozhodla som sa, že obetujem 2 tielka a spravím z nich malé ufúľané prasiatka 🐖🐖

Dopriala som im rozne mňamky a pošpinila som ich kadečím 😀

Ďakujem žienkám z Modrého koníka, že mi dali skvelé tipy na škvrny a pomohli mi👍

Nacapkala som na ne:

  1. domáci kečup
  2. čokoládové pikao
  3. banán
  4. trávu s hlinou
  5. červenú papriku
  6. jahody
  7. avokádovo-špenátovú omáčku
  8. paradajku
  9. červený melón
  10. perkelt
  11. broskyňu
  12. nektarinku 
  13. kávu s mliekom
  14. ríbezľový sirup
  15. pokreslila farbičkami
  16. permamentnou fixkou
  17. klasickou fixkou
  18. gélovým perom
  19. klasickým perom
  20. 2 trvácne rúže
  21. 2 obyčajné rúže
  22. make-up
  23. maskaru
  24. vodové farby
  25. betakar. opaľovací krém

Špinila som ich od piatka do nedele a do práčky šli v utorok.

Jedno tielko som oprala v Coconut Splash, druhé v Tropical Lily & Ylang Ylang.

A prišlo ďalšie sklamanie.

Takmer nič nezišlo a ostali fľaky. Po obyčajnej fixke neostalo nič a pekne zišla. Ríbezľový sirup tiež síce zmizol ale ostal tam biely akoby mastný fľak. Z trička opranom v Tropical Lily zišli aj farbičky a na druhom opratom v Coconut Splash ostala po farbičkách zelená bodka. Ale myslím, že to preto, že bolo trocha silnejšie pokreslené.

Na konci testovaceho druhého týždňa sme šli na náš nový dom. Keďže pomaly zariaďujeme a nemáme zatiaľ práčku, oprala som u babky s Coconut Splash Surfom a vyskúšala aj inú práčku. Veci boli zababrané od čokoládovej zmrzliny, pera, z pieskoviska a ihriska (biele psíkové tričko som zabudla odfotiť pred praním).

Všetky tieto škvrny sa pekne oprali na 40', ale z bieleho psíkového trička čokoládová zmrzlina nezišla. 

Ručné pranie

Skúsila som ručne oprať melónové škvrny + oprať ich v práčke. Prihodila som aj spodnú bielizeň od krvi. Preprala som ich a nechala namočené cca 1 hodinu, potom šli do práčky. Pri ručnom praní mi kokosová vôňa trocha prekážala.

Z kraťasov melónová škvrna zišla, na tričku ostala jemná svetlá škvrna a krv sa tiež vyprala.

Čo dodať na záver?

Z testu som skôr sklamaná. Čakala som od pracích gélov Surf Coconut Splash a Tropical Lily & Ylang Xlang viac ako len pekný obal a peknú vôňu. 

Ďakujem, že som dostala možnost vyskúšat novinku Surf Coconut splash a Tropical lily

🥥🌺🥥🌺🥥🌺🥥🌺🥥🌺🥥🌺🥥🌺🥥🌺

Aďa 🌞

#test_surf  #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli