miiceencoovaa
29. nov 2019
187 

Vianočné Yves Rocher potešenie

Tento rok nám Yves Rocher ponúka 2 kolekcie vytvorené špeciálne na predvianočné a vianočné obdobie.

1. Kolekcia Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

2. Kolekcia V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

Presne pred dvoma týždňami sa jeden balíček s niektorými produktami z týchto dvoch kolekcií dostal aj ku mne. Bol to taký predčasný vianočný darček, ktorý ma neskutočne naladil na vianočnú náladu.

Na testovanie som dostala viacero produktov:

- balzam na pery V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

- hydratujúci krém na ruky Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

- telové mlieko V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

- sprchový olej Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

- sprchový gél Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

- tekuté mydlo V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

Ako prvé som chcela strašne otestovať

balzam na pery, vôňa ma veľmi zaujala, dizajn takisto. Je spratný, ja osobne som ho nosila vo vrecku, aby bol vždy pri mne. Keďže je u nás také počasie, aké je, a moje pery sú veľmi citlivé na vietor, tak som ho aplikovala niekoľkokrát za minútu. Bohužiaľ musím povedat, že výsledok ma dosť sklamal, keďže som mala pery stále take suché ako predtým, bolo jedno, akú hrubú vrstvu si na ne dám. Škoda, strašne som sa naň tešila.

Další produkt, ktorý som testovala ako druhý v poradí bol:

hydratujúci krém na ruky, ktorý ma veľmi potešil, nielen vôňou, ale aj dĺžkou hydratovania. Stačilo si ho dať trikrát za deň a stále som ho cítila na rukách. Dokonca raz som skúsila si aj umyť ruky mydlom, či ho budem cítiť (buď vôňu alebo “dotyk”) a výsledok ma prekvapil, pretože krém som stále na rukách cítila. Za mňa top produkt!

Ako další produkt som si zvolila:

sprchový olej a telové mlieko, pričom sprchový olej som používala prvýkrát v živote a musím sa priznať, že som vôbec nevedela, kedy ho mám naniesť na pokožku. 😀 Ale zistila som a použila som ho. Milo ma prekvapil, či už vôňou alebo jemnosťou na pokožke. Po super sprche som si na pokožku naniesla telové mlieko, ktoré taktiež pekne voňalo, bolo jemné, ale nejak extra ma neoslovilo.

sprchový gél voňal krásne, príjemný na telo, extra jemný, dlhotrvajúci a veľmi svieži.

tekuté mydlo som používala veľakrát za deň, pretože mám doma malé dieťa, a preto som strašne čistotná. Mydlo bolo fajn, voňalo dlho, bolo jemné, ľahko sa zmývalo z rúk, akurát mi nevoňala jeho vôňa - jedľový les s vôňou pomaranča. Nejak som nevedela prísť tej vôni na chuť, ale prežila som.

A na záver?

Testovanie sa mi veľmi páčilo, vyskúšala som všetky produkty, skoro každý jeden produkt má nejaké za aj proti. Ale bola som spokojná, je to veľmi jemná a šetrná kozmetika k pokožke.

Ak som niekomu z vás pomohla pri výbere vianočného darčeka, tak som veľmi rada.

Prajem pokojné blížiace sa vianočné sviatky. 😊

#test_yvesrocher_vianoce
#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli