Ďalšia nádielka voňavej, prírodnej kozmetiky. Tentokrát od Ježiška 🎄

    #test_yvesrocher_vianoce

    lawrus
    11. dec 2019    Čítané 220x

    Vianočné rande s Yves Rocher

    Bol pondelok, ako každý iný. A predsa niečím odlišný. Naše cesty sa skrížili prvýkrát v živote. Bola som plná očakávania, radosti a napätia. Ani neviem, čím som si ho zaslúžila, ale som veľmi vďačná za tento milý, voňavý darček. Vianočný balík od Yves Rocher

    Aj vy to tak máte, že chodíte hľadať do lesa svoj pokoj v duši? Jednou z dvoch kolekcií vo vianočnej edícii Yves Rocher je práve kolekcia V srdci jedľového lesa. Je zmesou vôňí pomaranča a cédrového dreva. A podľa môjho názoru, tajnou ingredienciou v nej je kúsok samotného lesa. 

    Druhou kolekciou, s úplne odlišnou vôňou, je kolekcia Prvé vločky. Ak by takto mali v skutočnosti voňať snehové vločky, nechala by som sa nimi celá zasypať. V nasládlej mliečnej vôni objavíte kúsok snehovo-bielych mandlí. Úprimne, táto vôňa je môjmu srdcu a nosu bližšia než tá lesná. 

    A aké produkty som vlastne testovala? 

    NAJOBYČAJNEŠÍM produktom za mňa bol balzam na pery. Síce má veľmi krásnu vôňu a ľahko sa na pery nanáša, odskúšané mám však aj viac hydratačné balzamy. Hydratácia je to, čo od balzamu očakávam ja, vy ale môžete mať úplne iné požiadavky. 

    Naopak * NAJPREKVAPIVEJŠÍM produktom bol sprchový olej. Bola to pre mňa úplná novinka. Jemná konzistencia a kvapka oleja spôsobili to, že po sprche sa mi nežiadalo natierať sa ešte telovým mliekom. 

    Podobným produktom bol sprchový gél, ktorému by som z môjho pohľadu dala prívlastok * NAJNEZAUJÍMAVEJŠÍ z celého vianočného balíčka. Zaujímavý je však pre moju maminu, ktorá sa z neho veľmi teší. 

    V balíčku som si našla aj tekuté mydlo na ruky. Keďže bolo v mojej obľúbenej vôni a veľmi milo ma prekvapilo svojou jemnou konzistenciou a krásnym obalom, označila som ho za * NAJMILŠÍ produkt. Odložila som ho na čarovné, vianočné obdobie, kedy si ho užije celá moja rodina. 

    Zima klope na dvere, chladné dni striedajú tie teplé a ja čoraz viac používam krém na ruky. * NAJPOUŽÍVANEJŠÍ produkt bol u mňa práve krém na ruky. Aj preto, že sa mi ho žiadalo čoraz častejšie, ale aj preto, že som s ním bola veľmi spokojná. Moje nároky na hydratáciu splnil do bodky a navyše mi ako bonus zostali po ňom ruky krásne voňavé a zamatové. 

    Telové mlieko z kolekcie Prvé vločky bolo za mňa *NAJVOŇAVEJŠÍM produktom z celého balíčka. Výživné, krémové a jeho vôňa zostáva na vás ešte dlhé hodiny po natretí. 

    Bolo to krásne, prvé rande s telovou kozmetikou značky Yves Rocher. Očakávania boli splnené, telo bolo rozmaznané a duša pookriala. Dohodli sme sa, že sa nevidíme naposledy a už teraz sa teším na naše ďalšie stretnutie. 

    A mne už neostáva nič iné, len aj vám zaželať takéto príjemné stretnutia. Nech si počas vianočných sviatkov užijete svoju rodinu a dostatočne si oddýchnete a zrelaxujete sa, možno práve vďaka tejto vydarenej vianočnej edícii. 

                                                                                                   S láskou Petra 

    sashko24
    2. dec 2019    Čítané 181x

    Testovanie kozmetiky Yves Rocher

    Pred časom vyhlásil Modrý koník súťaž o testovanie kozmetiky Yves Rocher, vianočnej edície,  do ktorej som sa zapojila a veľmi som sa potešila, keď ma na testovanie vybrali. Túto kozmetiku som predtým veľmi nepoznala, nič od nej som nemala vyskúšané, registrujem ju však na trhu už veľmi dlho, ešte z čias vysokej školy, keď ju používali moje spolužiačky na intráku a to už je niečo cez 15 rokov 🙂

    Ale idem rovno k testovaniu.

    Ako prvé som testovala sprchovací olej a gél V srdci jedľového lesa. Prvý dojem je vôňa, ktorá je pre mňa nevýrazná, ťažko rozpoznateľná, v tomto by som tieto dve vecičky merne doladila. Avšak tieto produkty prinášajú omnoho viac benefitov ako je iba vôňa. Pri testovaní som ani raz nemala alergickú reakciu alebo pocit suchej pokožky po sprche, práve naopak, pokožku gél aj olej perfektne zvláčni a zhydratuje, hlavne olej, čo je pre mňa jednoznačne rozhodujúci faktor. Rozmýšľala som aj nad tým, prečo je vôňa tak nevýrazná, myslím si, že je to práve tým, že je produkt zložený prevažne z prírodných látok a nie sú do neho pridané umeliny typu lacných voňaviek. Celkovo teda hodnotím ako produkty, ktoré sa kúpiť oplatí a určite tak aj urobím. Odporúčam aj ostatným.

    Ďalšia vec po ktorej som siahla bol balzam na pery Prvé vločky. Za mňa je absolútne v poriadku, vonia mandľovo a je vláčnej nie príliš mastnej konzistencie, perfektný pod nános rúžu. Pery zhydratuje a vyživí. Odporúčam aj ostatným.

    Ako som písala v mojom príspevku, nie som fanúšik krémov na ruky, moje hodnotenie môže byť subjektívne a ovplyvnené tým, že vo všeobecnosti nemám rada krémy na ruky kvôli potiacim sa rukám. Krém V srdci jedľového lesa som si však aplikovala pred spaním. Je krémovej mierne mastnej konzistencie, ktorá nelepí a pekne jemne vonia..V priebehu noci mi pokožku zjemnil a vyživil. Za mňa je ok a odporúčam ho aj ostatným.

    Absolútne spokojní a to celá rodina sme boli s tekutým mydlom na ruky V srdci jedľového lesa. Manžel si pochvaľoval konzistenciu (nie je riedke), deťom sa páčila vôňa a mne zas to, že vám mydlo neodstráni všetke lipidy z kože a vy máte pocit vyschnutých rúk. Pozitívne hodnotím aj dizajn obalu. Odporúčam aj ostatným.

    Zlatú malinu by som však udelila telovému mliekuPrvé vločky, ktoré však pekne vonia, ale to je celé čo je na ňom pozitívne. Mne sa ťažko rozotieralo , vôbec sa nevpíjalo a ešte aj ráno som mala na pokožke lepivý efekt a pocit upotenej kože. Viac som ho nepoužila a pravdepodobne ho ani nikomu nedarujem..tento produkt neodporúčam.

    Tak si teda môžete vybrať aj Vy, možno sa inšpirujete mojimi postrehmi.

    Krásne VIANOCE želám.

    Dáša.

    palko_vladka
    1. dec 2019    Čítané 166x

    Ahojte mamičky,

    už začal zhon a Vianočné šialenstvo všade, ale asi v prvom rade v našich hlavách.

    Dnes je prvá adventná nedeľa a zároveň začal posledný mesiac v tomto roku 2019

    Prvá sviečka horí, všade sa ligocú svetielka 

    Dnešnou prvou adventnou nedeľou prišiel aj prvý väčší mráz 🙂 

    Balíček bol krásny a naplnený do plna a samozrejme ma veľmi potešil. Ovoniavala svokra, švagriná a aj suseda na návšteve 🙂 

    Po rozbalení balíčka som ako po prvom siahla po balzame na pery. Vôňa prvé vločky  je sladkastá, mne pripomína sladké Vianočné pečivo. Po nanesení sa pekne na perách ligoce, nechá ich pekné voňavé a hydratované. Ja balzam na pery určite teda odporúčam a veľmi rada ho miniem do úplného konca.

    Hneď ako druhé som siahla po kréme na ruky a v mojom balíčku som si našla práve ten s vôňou "V srdci Jedľového lesa"

    Vôňa mi pripomína skôr bylinkový wellness, alebo mužskú vôňu. Citrusovú vôňu tam môj nos veru necíti, ale vôbec mi to neprekáža. Má zaujímavú vôňu, ale neviem či by som pri ovoniavaní krémov v obchode práve po nej siahla aby bola na mojich rukách. Zložením je jemný, ľahký a rýchlo sa vstrebáva. Ruky sú po ňom jemné. 

    Vôňu jedľového lesa a citrusov som si vyskúšala aj na sprchovacou gély a taktiež sprchovacom oleji. Počas zimy si doprajem raz týždenne kúpeľ, voňavý a hydratačný. Skúsila som si teda priliať do kúpeľa tento olej ale nakoľko nepenil dobre, doliala som si tam aj trošku zo sprchovacieho gélu. Ten už vo vani urobil veľkú a voňavú penu. Bolo to fajn voňavé akoby som bola naozaj niekde v Tatrách v saune kde to vonia po lese a bylinkách. Takže to bolo pri sviečkach naozaj príjemné a moje telo bolo po kúpeli jemné a hebké. Takže som bola naozaj milo prekvapená.

    Po kúpeli som sa nakrémovala telovým mliekom s vločkovou vôňou a mohla som hebká a voňavá ísť spať. Krém veľmi dobre hydratuje moje suché členky a tak ho používam každý večer pred spaním na moje sušienkové nôžky a stal sa súčasťou môjho večerného rituálu.

    Tekutým mydlom na ruky som nahradila naše univerzálne mydlo v práci a tak si po umytí rúk sa aj tam teším zo sladkastej vône. Mydlo má jemné zloženie, nie je až také husté ale pení zato poriadne 🙂 a vôňa vydrží na rukách voňať celkom dlho.

    Ja som teda milo prekvapená z produktov. Škoda že nezaradili do testovania aj šumivú bombu do kúpeľa, na tú by som bola celkom zvedavá a je viac než isté že si ju kúpim sama aby som si ju vyskúšala.

    Podľa cien na e-shope táto Vianočná edícia v dvoch vôňach nie je vôbec predražená a navyše ju majú aj vo veľmi pekných darčekových baleniach, tak Vám vrelo odporúčam navštíviť ich web či kamennú predajňu a potešiť seba či Vášmu srdcu blízku ženupod stromčekom....a zvlášť teraz keď je na celom svete Black friday zľavové šialenstvo!

    Pekný večer Vám prajem. Spokojný  láskou, kľudom a pohodou bez zbytočného zhonu naplnený advent...nech ho máme predovšetkým vo svojich srdciach a sme čo najviac so svojou rodinou ako v zhone obchodných domov.

    Vladka

    rameau1
    29. nov 2019    Čítané 176x

    Yves Rocher Vianoce

    Testovanie kozmetiky Yves Rocher –vianočná edícia

    V prvom rade sa chcem poďakovať za možnosť testovať kozmetiku tejto zvučnej značky... Vždy som tento obchod v nákupnom centre sledovala s iskrami v očiach a popravde, nikdy som doň nevkročila, lebo som si myslela, že kozmetika nie je cenovo dostupná pre normalnych ľudí 😀 Som rada, že zrovna ten môj komentár k vašej súťaži zaujal a mohla som sa dozvediet o kozmetike viac, presvedčiť sa o opaku a spríjemniť si chladné dni v spoločnosti dvoch hrejivých a revitalizujúcich limitovaných edícií, ktoré testovanie sľubovalo. A či som sa naladila na magickú vlnu Vianoc a zimy? ☺ Popravde, chýba mi k tomu sneh a celková vianočná atmosféra ☺ No jedna kolekcia výrobkov bola môjmu srdcu bližšia 🙂 

    Viac sa dozviete v článku.

    Testovala som 6 výrobkov -  3 výrobky z kolekcie V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA  a 3 výrobky z kolekcie PRVÉ VLOČKY.

    Kolekcia V SRDCI JEDĽOVÉHO LESA (popis: spája lahodnú, sviežu a ovocnú zmes pomaranča a cédrového dreva, ktorá je ako stvorená pre tieto chvíle sviatočnej relaxácie a pohody.)

    1. Balzam na pery V srdci jedľového lesa

    Pre Yves Rocher značku je príroda najcennejším darom. Tomu nasvedčuje aj zloženie všetkých jej výrobkov. Tento balzam som otestovala hneď, ako mi bol balíček doručený. Musím skonštatovať, že lepší balzam som naozaj nemala - jelení loj a podobné sa s ním nedajú porovnať. Ako sa spieva v jednej nemenovanej pesničke: „Cítim vôňu lesa.“ ☺ Vôňa je krásna, jemná, nevtieravá, pery po ňom sú jemné, vláčne, nevysušené, voňavéééé. Keď ho miniem, kupujem druhý. Aj keď, ešte sa mi nestalo, že by som kupovala ďalší až keď nejaký miniem ☺ Nezanecháva mastný nános, zostáva po ňom jemný film na perách.. Naozaj odporúčam všetkými desiatimi!

    2. Tekuté mydlo na ruky V srdci jedľového lesa

    Neutrálne PH, výborne odmastní ruky, onzistencia tak akurát... Vôňa príjemná, lesná. Je citiť po ihličí. Obal nádherný, premyslený do detailov, priam si pýta kúp si ma. Zelená v kombinácii s hnedou, ešte to aj vyzerá ako strom ☺ K tomuto mydlu nemám až také veľké výhrady, kto nemá rád priveľmi aromatické mydlá a pocit, ako by mali na sebe stále neumyté zvyšky mydla, je ideálne. Čo sľubuje, to spĺňa.

    3.Telové mlieko V srdci jedľového lesa

    Posledný testovaný výrobok z tejto kolekcie a je neskutočnýýýý. Je zvláštne, že každý z týchto výrobkov z tejto kolekcie mi vonia úplne odlišne. Telové mlieko strednej konzistencie, ľahko sa nanáša, rozotiera, vstrebáva a dlllho vonia. Ešte aj po hodinách som cítila tú jemnú vôňu, naozaj porovnateľnú s parfumom. Za mňa má tento výrobok desať bodov z desiatich. Vrelo odporúčam a keď sa mi minie, určite pôjdem pozrieť toto alebo aj iné telové mlieka z Yves Rocher. Neviem, či mi zrovna toto pripomína čas vianočný 😀 Asi zas iba obalom, no vôňa nádherná.

    Kolekcia PRVÉ VLOČKY (popis: kúzelná kolekcia s vôňou bielych mandlí pripomína jemný dotyk prvých snehových vločiek a vďaka nej si tento pocit môžete vykúzliť aj v teple domova, pod hrejivou dekou či pred plápolajúcim krbom.)

    Opäť pochválim obaly. Nádherné, premyslené do každého detailu. No z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že čím jednoduchší obal, tým je výrobok kvalitnejší. Ale zas, pokiaľ si to Yves Rocher kozmetika može dovoliť, prečo nie. Sú jednoducho nádherné, veď posúďte sami. No môj názor je - menej je niekedy viac. Táto kolekcia ma ohúrila menej ako kolekcia V srdci jedľového lesa. Vôňa mi sadla menej, no je to môj subjektívny názor, sto ľudí, sto chutí. Takže budem hodnotiť naozaj iba kvalitu výrobkov.

    1. Krém na ruky Prvé vločky

    Tento krém sa veľmi dobre vstrebáva, dlho ho je cítiť a stačí ho iba trošku. Ruky sú jemné, vláčne a hydratované. V tomto počasí je to priam nevyhnutný pomocník. Prechod zima –teplo robí svoje. U mňa osobne je to práve za volantom a tento krémik mi v tomto veľmi pomohol. Je v ňom cítiť jemnú vôňu mandlí. Ale opäť pripomínam, že mne osobne vôňa orechov-mandlí atď. nesedí, ale je to subjektívne ☺

    2. Sprchový krém Prvé vločky

    Hneď v prvý deň testovania som išla vyskúšať tento sprchový krém. Vôňa podobná, jemná, nič výrazné, silné. Je hustý, dobre pení, dobre umýva, zanecháva celkom fajn pocit na pokožke, zloženie perfektné, obal dokonalý.

    3. Sprchový olej Prvé vločky

    Prvýkrát som sa stretla s niečím takýmto ako je sprchový olej. Konzistencia olejová a ako sa stretne s pokožkou, krásne sa začne meniť na mliečnu penu. Naozaj kvalitný výrobok, vôňa odlišná od jeho kolegov 😀 Takže za mňa spokojnosť, a to veľká. Pokožka bola veľmi dobre hydratovaná a jemná na dotyk, používam ho denne, určite navštívim kamennú predajňu a pozriem i ďalšie vôňe a typy.

    Testovanie ukončené, veľmi príjemná skúsenosť, pre mňa uplne nová kozmetika skôr s plusmi, kvalitovo je naozaj vyborná a ceny? Perfektné. Myslím, že každý si v tejto kozmetike nájde to svoje a určite budete spokojný s kvalitou za rozumnú cenu. Obaly sú prenádherné, no či táto kolekcia splnila moje očakávania čo sa týka Vianoc - tak na 90 %.

    Prečítala som si o pôvode, o zložení, o tom, aká táto značka je, a nadchlo ma to. V dnešnom svete plnom chémie určite podporím kúpu kozmetiky tohto typu.

    A ako som si teraz všimla, na stránke je zľava 50 % pri nákupe nad 39 eur, takže paráda.

    Ďakujem, odporúčam a kamenný obchod v blízkej budúcnosti navštívim ☺

    miiceencoovaa
    29. nov 2019    Čítané 187x

    Vianočné Yves Rocher potešenie

    Tento rok nám Yves Rocher ponúka 2 kolekcie vytvorené špeciálne na predvianočné a vianočné obdobie.

    1. Kolekcia Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

    2. Kolekcia V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

    Presne pred dvoma týždňami sa jeden balíček s niektorými produktami z týchto dvoch kolekcií dostal aj ku mne. Bol to taký predčasný vianočný darček, ktorý ma neskutočne naladil na vianočnú náladu.

    Na testovanie som dostala viacero produktov:

    - balzam na pery V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

    - hydratujúci krém na ruky Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

    - telové mlieko V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

    - sprchový olej Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

    - sprchový gél Prvé vločky s vôňou bielych mandlí

    - tekuté mydlo V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva

    Ako prvé som chcela strašne otestovať

    balzam na pery, vôňa ma veľmi zaujala, dizajn takisto. Je spratný, ja osobne som ho nosila vo vrecku, aby bol vždy pri mne. Keďže je u nás také počasie, aké je, a moje pery sú veľmi citlivé na vietor, tak som ho aplikovala niekoľkokrát za minútu. Bohužiaľ musím povedat, že výsledok ma dosť sklamal, keďže som mala pery stále take suché ako predtým, bolo jedno, akú hrubú vrstvu si na ne dám. Škoda, strašne som sa naň tešila.

    Další produkt, ktorý som testovala ako druhý v poradí bol:

    hydratujúci krém na ruky, ktorý ma veľmi potešil, nielen vôňou, ale aj dĺžkou hydratovania. Stačilo si ho dať trikrát za deň a stále som ho cítila na rukách. Dokonca raz som skúsila si aj umyť ruky mydlom, či ho budem cítiť (buď vôňu alebo “dotyk”) a výsledok ma prekvapil, pretože krém som stále na rukách cítila. Za mňa top produkt!

    Ako další produkt som si zvolila:

    sprchový olej a telové mlieko, pričom sprchový olej som používala prvýkrát v živote a musím sa priznať, že som vôbec nevedela, kedy ho mám naniesť na pokožku. 😀 Ale zistila som a použila som ho. Milo ma prekvapil, či už vôňou alebo jemnosťou na pokožke. Po super sprche som si na pokožku naniesla telové mlieko, ktoré taktiež pekne voňalo, bolo jemné, ale nejak extra ma neoslovilo.

    sprchový gél voňal krásne, príjemný na telo, extra jemný, dlhotrvajúci a veľmi svieži.

    tekuté mydlo som používala veľakrát za deň, pretože mám doma malé dieťa, a preto som strašne čistotná. Mydlo bolo fajn, voňalo dlho, bolo jemné, ľahko sa zmývalo z rúk, akurát mi nevoňala jeho vôňa - jedľový les s vôňou pomaranča. Nejak som nevedela prísť tej vôni na chuť, ale prežila som.

    A na záver?

    Testovanie sa mi veľmi páčilo, vyskúšala som všetky produkty, skoro každý jeden produkt má nejaké za aj proti. Ale bola som spokojná, je to veľmi jemná a šetrná kozmetika k pokožke.

    Ak som niekomu z vás pomohla pri výbere vianočného darčeka, tak som veľmi rada.

    Prajem pokojné blížiace sa vianočné sviatky. 😊

    #test_yvesrocher_vianoce

    Moje top produkty? Sprchový gél “prvé vločky” a telové mlieko “v srdci jedľového lesa”

    kristinak24
    28. nov 2019    Čítané 164x

    Veľmi ma potešila správa o tom, že som bola vybratá pre testovanie kozmetiky YVES ROCHER ❤️

    Ako každá žena, mám kozmetiku veľmi rada a obzvlášť, keď sa jedná o jednu z mojich obľúbených značiek 😊s kozmetikou YVES ROCHER už nejaké skúsenosti mám, vyskúšala som mnoho produktov od krémov, cez riasenky a micelárne vody. 

    Toto testovanie však bolo špeciálne 👍 Bolo vianočné 🌲 A veru ma na vianočnú atmosféru aj naladilo ❤️

    Milujem vône Vianoc ❄️ A táto vianočná kolekcia je pre tento nádherný čas ako stvorená 🎅 A tak vám ju idem trošku priblížiť 😉

    * BALZAM NA PERY, kolekcia prvé vločky, S VÔŇOU BIELYCH  MANDLÍ 💄❄️

    Tak tento balzam je doslova a do písmena balzam na dušu 🙏 Nádherná vôňa, hydratuje pery, skvelá veľkosť - zmestí sa aj do toho najmenšieho vrecka 😉

    Tento balzam bol jedným z mojich obľúbených produktov v balíčku, a určite sa k nemu ešte vrátim aj po testovaní. Môžem odporučiť je naozaj skvelý 👌

    * TELOVÉ MLIEKO, z kolekcie prvé vločky, S VÔŇOU BIELYCH MANDLÍ ❄️

    Po každom kúpeli či sprchovaní bolo toto telové mlieko mojou prvou voľbou. Konzistencia mlieka je super, taktiež krásne vonia, pokožka po ňom ostala hydratovaná. Vôňou mi pripomína vianočné vanilkové rožky ❄️ A v tomto predvianočnom období je to naozaj skvelá voľba 👍 Či už chcete potešiť kamarátku, susedu alebo kolegyňu, je tou správnou voľbou 😉💓 Cena je primeraná, takže tento produkt môžem odporúčať 👌

    * SPRCHOVÝ GÉL A SPRCHOVÝ OLEJ, z kolekcie v srdci jedľového lesa, S VÔŇOU DREVA A CITRUSOV 🌲🍋🍊

    Sprchový gél bol pre mňa obľúbenejším produktom z tejto dvojice 🤷‍♀️ Nebol taký mastný ako olej a vaňa mi po ňom neostávala klzká 😄 Síce mi po ňom neostala pokožka hydratovaná ako po oleji, ale to následne napravilo telové mliečko ☝️

    Vôňa je fajn, je tam cítiť citrusy a vôňu lesa, ale pre mňa osobne sa viac páčilo testovanie kolekcie prvé vločky. 

    Ale ako sa hovorí, 100 ľudí 100 chutí, takže, milé dámy, ak vás manžel, partner alebo priateľ prekvapí takýmto darčekom na Mikuláša alebo pod stromček, určite neostante mrzuté pri pomyslení na moju recenziu, ale kľudne ho vyskúšajte 😊😉 Ja osobne mám radšej sladšie vône, takže v budúcnosti by som určite radšej volila kolekciu prvé vločky, avšak môj manželík si pochvaľoval a jemu sa práve táto kolekcia páčila viac 😊👌

    * TEKUTÉ MYDLO NA RUKY, z kolekcie prvé vločky, S VÔŇOU BIELYCH MANDLÍ ❄️

    S týmto tekutým mydlom som mala veľmi dobré skúsenosti. Krásna vôňa, ruky mi po ňom voňali dlho a stále intenzívne. Mám dosť problematickú pokožku v oblasti rúk, avšak toto mydlo mi nejak neprekážalo 🙏 Ruky ma po ňom nesvrbeli, neostávali suché. 

    Za mňa veľká spokojnosť a taktiež môžem odporúčať 👌😊

    * KRÉM NA RUKY, z kolekcie v srdci jedľového lesa, S VÔŇOU DREVA A CITRUSOV 🌲🍊🍋

    Tak ako som vyššie pri sprchovom oleji a géli spomínala, že mi vôňa nebola až tak sympatická, tak pri tomto kréme na ruky to odvolávam 🤞.... Naozaj... Krém krásne voňal, taktiež nebol dráždivý pre moju pokožku, ruky po ňom ostali voňavučké. 

    Krásne vianočné balenie, skvelá veľkosť či už do kabelky alebo ladvinky. Za mňa taktiež skvelý produkt z balíčka 😉

    Ak som niektorej z vás pri výbere vianočných darčekov čo i len trochu touto recenziou pomohla, budem veľmi rada 😊👌🙏

    Je naozaj skvelé, ak si po ťažkom dni v práci doprajeme relax v podobe kúpeľa, a máte po ruke ešte aj tieto úžasné produkty od YVES ROCHER, večer je hneď krajší ❄️🌲

    bibina666
    28. nov 2019    Čítané 171x

    Yves Rocher Vianočná nálož

    Ani netuším akým záhadným spôsobom sa práve mne pošťastilo dostať možnosť na vytestovanie tejto kozmetiky. Faktom je, že už som dávnejšie špekulovala, že sa k nej po dlhšej dobe vrátim a podarilo sa mi to takto. Čo ma veľmi potešilo. Dostala som možnosť testovať ich Vianočnú kolekciu a dnes sa s vami podelím o svoju skúsenosť.

    Prišla mi naozaj bohatá nádielka. Vlastne trošku predčasné Vianoce. Nešlo len o nejaké vzorečky, alebo miniatúry, ale plnohodnotné 200 ml balenia. Už po rozbalení ma to okamžite "vcuclo" do Vianočnej nálady, nehovoriac o mojich čuchových vnemoch. 

    V balíku bolo veľa produktov. Obsahoval dve rady, jedna z vôňou " v srdci jedľového lesa", druhá s vôňou "prvé vločky". Neviem ktorá vôňa ma viac uchvátila. 

    Zelená rada "v srdci jedľového lesa" som očakávala, že bude voňať ako ihličie, tak som sa toho trošku obávala, lebo tento typ vôní mňa moc neuchvacuje. Ale potešila ma práveže jemne nasládlou magickou vôňou. Asi ako keď vám voňajú ruky z pečenia koláčikov. Nevtieravá a veľmi príjemná. Táto rada v mojom balíčku obsahovala  balzám na pery, telové mlieko, ktoré ma teda oslovilo najviac a mydlo na ruky. Telové mlieko má úžasnú príjemnú vôňu, po ktorej sa stále musím čuchať a neprevonia sa mi. Aj pekne na tele drží a nieje prehnane intenzívna. Telové mlieko sa rýchlo vsiakne a neostáva lepivý pocit, pokožka je pekne vyživená. Ja osobne mám problém vždy po holení na nohách, že mi ostanú veľmi suché a svrbia a toto telové mlieko pokožku pekne upokojí, takže za mňa paráda.  Balzám na pery prekvapil. Naozaj pekne vyživí aj extrémnejšie vysušené pery, a opäť uchvacuje svojou vôňou. Mydlo na ruky je proste mydlo. Ja od neho veľa neočakávam. Čo mi vyhovuje, že príjemne odmastí a naozaj ruky umyje, takže nemáte taký ten krémový pocit, po ktorom si musíte dlho oplachovať ruky, lebo vám pripadá, že je stále na rukách. 

    Červená rada "prvé vločky" sa s tou zelenou perfektne doplňuje. Vôňa je možno malinko sladšia, ale mne pripadá podobná, je to vôňa bielych mandlí. A ako som už niekde zmieňovala, ak by takto voňali prvé vločky, hneď by tá zima bola krajšia 🙂 Veľmi elegantná vôňa, ktorá je návyková. V balíčku som z tejto rady mala Sprchový gél, sprchový olej a krém na ruky. Všetky produkty mimoriadne podarené. Sprchový gél mi vyhovuje viac, ako olej. Nevysušuje a človek má pocit že sa trošku viac hýčka. V princípe sa tešíte do sprchy viac ako inokedy. Sprchový olej je pre mňa skvelé riešenie, keď nemám čas starostlivosti venovať príliš, ale tá vôňa mi pripadá maličko iná, hoci je z tej istej rady. Krém na ruky doplní váš kúpeľňový rituál. Ruky pekne zhydratuje, ale neumastí a po chvíli môžete čokoľvek robiť, bez pocitu, že niečo umastíte. Takže to mne náramne vyhovuje. Nemám rada, keď mi krém na rukách sedí a nie a nie sa vsiaknuť a potom chodím po byte a čakám, kým sa vsiakne. 

    Vianočný balíček od Yves Rocher ma veľmi milo prekvapil. Určite je to darček, ktorým potešíte nielen príbuzných, ale aj seba. Dodá vám pocit luxusu a navodí v kúpeľni tú správnu atmosféru. Balenie je minimalistické a pritom má svoj šmrnc. Ak sa rozhodnete ním niekoho obdarovať, určite nešliapnete vedľa. Pokiaľ ide o mňa, isto si v Yves Rocher ešte radosť prídem urobiť. Zdá sa že mojej pokožke lahodí a môjmu čuchu nekonečne. Dokonca hlasujem za to, aby táto rada nebola len limitka, ale zaradená celoročne. 

    Verím, že je to teda pre vás dobrý typ na darček. Hoci je toho teraz plný instagram, osobne vám rada doporučím niečo čo som aj reálne vyskúšala. Tak príjemné nákupy a nezabúdajte hlavne vychutnávať atmosféru a nie komerčnú hystériu 🙂

    #test_yvesrocher_vianoce a #recenzia

    evkao
    27. nov 2019    Čítané 201x

    Príroda je tým najcennejším darom

    Na testovanie produktov značky Yves Rocher som sa naozaj tešila, keďže ako každá žena milujem kozmetiku, a ak sa jedná o kvalitnú kozmetiku prevažne prírodného zloženia, je to bonus navyše 😊 Ako aj to, že takmer všetky výrobky majú recyklovateľný obal ➕

    Už keď sa mi dostala do rúk krabička jednoduchého čistého dizajnu, ktorá ukrývala novinky z dvoch kolekcií (Prvé vločky s vôňou bielych mandlí a Kolekcia V srdci jedľového lesa s vôňou pomaranču a cédrového dreva), vedela som, že testovanie si užijem 🙂

    Ak chcete poznať moje (ešte čerstvé) dojmy, čítajte ďalej.

    • Krém na ruky – Prvé vločky ❄
    Kolekcia Prvé vločky má sladkastú vôňu (pripomína mi vôňu vianočného pečiva), po nanesení na pokožku výraznejšiu, no po pár minutách "vyprchá" a ostáva len jemná, nevtieravá vôňa.

    Krémov na ruky mám doma nespočetne - mám suchú pokožku, takže ideálny je pre mňa krém, ktorý pokožku hydratuje, no zároveň nenechá mastný film a nelepí - všetky tieto benefity sa stretli v tomto červeno bielom zázraku 👌

    • Sprchovací gél – Prvé vločky ❄ 
    Sprchovací gél má krémovú konzistenciu mliečnej farby, vo vode vytvára hustú penu. Napriek tomu, že pokožku jemne hydratuje, musím po jeho použití naniesť ešte aj telové mlieko.

    • Sprchovací olej – Prvé vločky ❄ 
    Keď nemám čas ani chuť tráviť v kúpeľni veľa času, použijem olejový peeling alebo sprchovací olej. Jeho použitie je veľmi jednoduché, nanesiete na vlhkú pokožku, rozotriete, čím sa jeho tekuté zloženie zmení na mliečnu emulziu a opláchnete. Pokožka je po použití jemne prevoňaná, hydratovaná, bez šupiniek, no nie je mastná.

    • Telové mlieko – V srdci jedľového lesa 🌲
    Kolekcia V srdci jedľového lesa má pre mňa osobne viac vôňu "čistoty". Pomaranče v nej vôbec necítim (ani ihličie, ako by mohol naznačovať dizajn tejto kolekcie), vonia mi skôr ako bambucké maslo, ktoré je v V srdci jedľového lesa  tiež obsiahnuté. Vôňa nie je výrazná a po nanesení na pokožku ju po pár minútach ani nevnímate. 

    Telové mlieko má jemnú vôňu a krémovú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva, pokožku veľmi dobre hydratuje.

    • Tekuté mydlo – V srdci jedľového lesa 🌲
    Tekuté mydlo na ruky nesmie u nás doma chýbať. Oceňujem, že sa doslova "neleje" (ako niektoré mydlá, ktoré sa potom oveľa rýchlejšie míňajú), ako aj praktickú pumpičku. Pri umývaní sa vytvorí jemná pena a ruky pekne vyčistí, osvieži a mierne navonia. Ruky nevysušuje, no ja si ich aj tak musím natrieť krémom (ale to je moja osobná úchylka 🙈)

    • Balzam na pery – V srdci jedľového lesa 🌲
    Balzam mi robí spoločnosť v kabelke už dva týždne a nedám naň dopustiť. Jemná, nevtieravá vôňa, krémová textúra, pery mi hydratuje dokonale - ani divoký vietor, ktorý sa v posledných dňoch premáva po našom meste, im neublížil 😊

    Zhrnutie:

    Za mňa osobne sú top produkty krém na ruky, sprchovací olej a balzam na pery, ktoré budú mať odteraz svoje miesto u mňa na poličke 👍

    Keďže ja som si už mohla výrobkami Yves Rocher spraviť radosť a otestovať ich na vlastnej koži, k blížiacim sa Vianociam navštívim e-shop danej značky a urobím radosť aj ľuďom, ktorých ľúbim ❤

    Všetky testované produkty nájdete na týchto odkazoch:

    https://yves-rocher.sk/vianocna_kolekcia_prve_v...

    https://yves-rocher.sk/vianocna_kolekcia_v_srdc... 

    #test_yvesrocher_vianoce

    Aj horúci kupeľ sa vie podariť s týmito vonavuckymi fľaštičkami ❤️🍊🌲

    Moje testovanie je už na konci a už čoskoro Vám zverejním moje dojmy z Vianočnej rady od Yves Rocher 🎄🥰❤️🙏
    #test_yvesrocher_vianoce

    Pocas dna si ruky mnohokrat umyvam,tym sa pokozka vysusa a potrebuje dodat hydrataciu a vyzivu. Mam vsak tu smolu,ze sa mi od detstva potia ruky, viete si teda predstavit aka neznesitelna je kombinacia spotenych a mastnych ruk🙏 Dlho rokov som si zvykla ruky kremovat len tesne pred spanim,ak je krem na ruky kvalitny mojim rukam to staci..tento od Yves Rocher sa osvedcil.Obsahuje esencialne oleje a maslo organickeho povodu,presne tie ingrediencie,ktore mi pokozku pocas noci zhydratuju a pripravia na dalsi den🌿
    #test_yvesrocher_vianoce

    Nedeľa - deň oddychu, kedy si môžem ukradnúť aj chvíľku pre seba 🙂 a tak idem relaxovať do vane, kde otestujem aj tento voňavý sprchovací olej ❤️
    #test_yvesrocher_vianoce

    #test_yvesrocher_vianoce
    Dnes som sa definitivne rozhodla, ze mi tato zelena rada voni viacej. Hoci cervena ma zas uzasny sprchovy gel. V principe mi sadli vsetky produkty. Toto zelene mydlo na ruky je velmi prijemne, paci sa mi, ze nezanechava taky ten prehnane hydratacny pocit, kedy si nieste ista, ze ci mate dobre oplachnute ruky. Je to proste tekute mydlo ktore ruky naozaj dobre umyje a odmasti. Co je pre niekoho mozno nevyhoda, ale pre mna velke plus. Musim povedat ze kozmetika yves rocher ma fakt nadchla natolko, ze nieco z tychto vyrobkov si ucite najde pod stromom aj moje pribuzenstvo 🙂

    #test_yvesrocher_vianoce

    Som ten typ ženy, ktorá si nevie predstaviť odísť z domu aby nemala na perách nič namazané, či už ide o rúž alebo balzam.

    Bazlam na pery ❄ "Prvé vločky" ❄ bol môj prvý vyskúšaný produkt z darčekovej krabičky na testovanie /ak teda nerátam ovoňanie všetkého čo mi prišlo hneď po otvorení 🙂

    Na perách sa krásne leskne, jemnučko sa nanáša a pre mňa krásne sladkasto vonia. Dostal čestné miesto na mojom nočnom stolíku ❤

    #test_yvesrocher_vianoce

    🌲 Sprchový gél z kolekcie v srdci jedľového lesa:
    Mne osobne sedí viac sprchový gél ako sprchový olej,pretože po oleji mi ostáva dosť mastná vaňa a aj konzistencia je redšia, takže sa mi ťažšie nanáša na telo.Čo sa ale vône týka, z balíčku sa mi najviac páči vôňa balzamu na pery z kolekcie prvé vločky , škoda, že tak krásne nevonia každý produkt 🤷‍♀️

    ❄️ Telové mlieko z kolekcie prvé vločky :

    Táto vôňa sa mi páči, telové mlieko sa ľahko nanáša a pokožka po ňom ostáva krásne dehydrovaná a voňavá.

    Mne osobne sa viac páči kolekcia prvé vločky ❄️

    #test_yvesrocher_vianoce
    Krem na ruky “prve vlocky” s vonou mandli

    Lahucky, krem ktory sa rychlo vsakuje, nelepi a na rukach “nesedi”. Idealny na zakladnu starostlivost. Pokozku na rukach krasne zvlacni a pritom neostava po nom mastny pocit. Kremy na ruky nemam velmi rada prave preto, ze po ich naneseni sa neda nic robit, lebo vsetko upatlate a ostavaju mastne klucky na dverach, ved to poznate. Tento je iny, po chvilocke mozete cokolvek robit bez pocitu ze na rukach nieco mate. Pritom ostavaju pekne osetrene a naozaj prijemne vonave. Prve vlocky sice takto nevonaju, ale mohli by, ta vona je fakt prijemna. Evokuje mi taku tu domacu pohodu ked uz mate ciastocne napecene a sadnete si ku krbu a vychutnavate cajik pri pozerani vianocnych rozpravok. Naozaj tato kolekcia cloveka vtiahne predcasne do vianocnej nalady 🙂

    wewitta
    Správa bola zmenená    21. nov 2019    

    🎄V srdci jedľového lesa🎄
    Tak, ako rada "Prvé vločky" s vôňou bielych mandlí, nesklamala ani táto s vôňou dreva, citrusov s bambuckým maslom. Balzam na pery je úžasne vláčny, taký som ešte doposiaľ nenašla.🥰
    Aká je vaša najobľúbenejšia vôňa? Napíšte mi do komentára a ja Vás odmením 💙-čkami.
    Moja naj vôňa je vôňa bábätka, čistoty, môjho muža, čerstvo vypratého prádla, vôňa domova ❤️

    #test_yvesrocher_vianoce

    lawrus
    Správa bola zmenená    21. nov 2019    

    Tekuté mydlo na ruky s vôňou bielych mandlí si odkladám na poličku a vyložím ho na umývadlo až na Vianoce. 🎄
    Krásne vonia, po namydlení má zamatovú, mliečnu textúru, ktorá vytvára jemnú penu.
    Navyše Ph je neutrálne k pokožke. 👍

    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

    Milé žienky, vedeli ste, že?
    Existuje Svetový deň umývania rúk? Viete kedy sa oslavuje?
    ❓❓❓
    Ak mi napíšete do komentára správnu odpoveď, poletí k vám 💙.

    #test_yvesrocher_vianoce

    Balzamy na pery sa radia medzi najpredavanejsie vyrobky, urcene na starostlivost o pery. Pouzivaju sa celorocne, v zime pocas lyzovacky na horach a rovnako tak v lete pri mori.

    Mate vzdy svoj balzam po ruke? Idealny balzam je ten, ktory pery hydratuje, vyzivy a zjemni. Presne ako tento "Prva snehova vlocka"od YR❄

    Aky druh balzamu preferujete vy? Balzam na zväčšenie pier, farebné balzamy, balzamy na pery bez lesku, farby a parfumácie, alebo klasiku nestarnúci jelení loj?
    Kazdu odpoved odmenim srdieckom❤

    #test_yvesrocher_vianoce

    YVES ROCHER
    MYDLO:
    -prijemne na ruky
    -vôňa moc nezaujala
    -dlhotrvajúca vôňa na rukách

    Vôňa mydielka mi nie je moc príjemná, ale spĺňa svoje účely, ruky umyje tak ako má a dlho pekne voňajú. Dávam mu aj naďalej šancu a verím, že má oslovi aj jeho vôňa.

    #test_yvesrocher_vianoce

    YVES ROCHER
    TELOVÉ MLIEKO:
    -prijemne na telo
    -veľmi jemne

    Telové mlieko má veľmi zaujalo, vôňa je veľmi jemná a príjemná. Na pokožke ho cítim ešte aj keď ráno vstanem.

    #test_yvesrocher_vianoce

    Večerný relax s #test_yvesrocher_vianoce ❄️🎄

    ❤ Anketa za srdiečka ❤

    Dnes je u nás opäť deň - ani slnko, ani dážď, ani teplo, ani mráz... ❄ Ale zato fúka poriadne, najlepší čas na to vyzbrojiť sa dobrým krémom na ruky a balzamom na pery, nech krása a jemnosť rúk a pier utŕžia čo najmenej škôd 🙂

    Napíšte mi do komentára, aký kozmetický výrobok Vám nesmie chýbať v kabelke počas týchto sychravých dní?
    Každú odpoveď odmením srdiečkom ❤

    #test_yvesrocher_vianoce