miinka3333
18. aug 2019
225 

Manufaktura - vlasy koruna krásy

“Kto pivéčko píje, veselé si žíje..”

Opísala by som sa ako človeka, ktorý je najviac zaťažený na svoje vlasy. Dávno pradávno som si ich veľmi zničila odfarbovačmi. Trvá to 8 rokov, čo ich dávam dokopy. Skúšam všetko možné~nemožné, porovnávam, sledujem... A v podstate mám už overené produkty, ktoré mojim vlasom lichotia. Nebolo to všetko jednoduché, dať ich aspoň čiastočne dokopy. 

Som rada, že spoločnosť Manufaktura vybrala na testovanie mňa a môžem si teda urobiť obraz o značke, ktorú som na vlasoch nikdy nepoužila. 

Úprimne sa priznám, že okrem trojkombinácie produktov som pri testovaní ďalej používala vitamíny na vlasy v kapsulách a olejček. Ostatné produkty som na čas testovania vysadila. 

Na čo som prišla? 

Poďme si to zhrnúť v bodoch venovaným prírodným produktom na vlasy. 

  • Aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov. 

Sérum sa podľa návodu používa každý večer nástrekom ku korienkom. Výsledok výrobca udáva pri použití 3 mesiacov. Je teda pochopiteľné, že za dobu testovania vám nemôžem klamať o výsledkoch rastu vlasov po pás, nebolo by to pravdivé. 

Napíšem teda k produktu svoje dojmy. Vôňa: prvé čo má zaujalo, samozrejme. Trošku tu pocítite chmeľ. Taký ten pivný zápach. Nemusíte sa však báť, z vlasov to veľmi rýchlo vypŕchne, nebudete voňať po pivných kvasinkách. 

Používanie: Nanášala som teda serúm na korienky vlasov, čo veľmi dobre umožňuje pumpička umiestnená hore na fľaštičke. Nanáša sa teda dobre. Popravde, nepoužívala som ho pravidelne každý večer, lebo sa stalo, že som zabudla, zaspala, nestihla... Pre ženu s malým dieťaťom, prácou, je ťažké dodržiavať pravidelnosť, tak priznám, strekla som si do vlasov tak každý druhý-tretí deň. Doba testovania bola však veľmi krátka na to, aby som mohla napísať úprimný kladný alebo negatívny názor na tento produkt. Ja z neho necítim na vlasoch zmenu žiadnu. Preto to nemôžem hodnotiť ako top produkt. Zatiaľ ho nezavrhujem a budem ho naďalej používať. Sama som zvedavá, čo po troch mesiacoch používania dokáže. 

  • Balzam na vlasy 

Tento produkt ma už prekvapil. Som zvyknutá používať na vlasy kondicionér a následne masku na vlasy, balzám. 

Balzám od Manufaktury som si prvýkrát dala na vlasy asi na tri minuty. Plus~minús. Hoci v návode sa píše, že je možné ho použiť aj 10 min. Bola som skeptická, čakala som, že keď urobím tak, tak klasicky zatvrdne, zle sa bude umývať, vlasy budem mať čochvíľa mastné. No nie, nestalo sa tak ani pri dalších umytiach, kedy som už balzám otestovala aj na viac ako 10 min.

Aký teda v skutočnosti je? 

Veľmi krásne voňavý, žiadne lepivé zloženie, žiadne zaschnutie na vlasoch za dobu pôsobenia. 

Žiadny pivový zápach netreba očakávať, mne vonia dokonale, ako zelený čaj s citrónom. Dokonale mi náhradil aj kondicionér, ktorý bežne používam. Tu už spokojnosť cítim. 

  • Šampón snov 

A on presne aj takým šampónom bol! 

Nádherne prevonia vlasy a nádherne ich zjemní. Ja som mala po ňom pocit dokonale čistých vlasov. A tá vôňa, ktorá v nich po nich ostane! Šampón snov je naozaj dokonalý názov pre tento výrobok. 

Použitie: ja som si umývala vlasy na dvakrát, ako som obvykle zvyknutá. Ale stačilo naozaj máličko šampóna a umyl dokonale. 

Schválne a vedome som tento produkt postavila na vrch testovania, pretože práve on si má získal natoľko, že mu verná ostanem. Po minutí fľaštičky pôjdem určite na další. 

Pokiaľ aj nemáte zničené vlasy, problémové vlasy, alebo iný vlasový problém, tento šampón odporučím už len kvôli tej vôni, ktorú tak dokonale zafixuje vo vlasoch. 

Vôňa: pripomína bylinky, ja z nej opäť cítim silný zelený čaj s citrónom. 

Na záver už len pár zhrňujúcich viet. 

Chcela by som podotknúť, že každý vlas je iný. To čo sadne mne, nemusí sadnúť vám a rovnako to platí aj opačne. Viem presne, o čom píšem, po tých rokoch strávených dávania mojich vlasov dokopy. 

Ja som po použití výrobkov mala pocit, že mi ešte ten olejček na vlasy chýba, takže som používala i ten môj naďalej. 

Sľúbila som recenziu úprimnú, a preto musím zhrnúť produkty ako krásne voňavé, svieže, ekologické...

Ale za čas používania pri testovaní nemám vlasy ani po pás, ani nemám nejaké zrazu záhadne vyrastajúce malé vlásky na čele. Je to jednoducho krátky čas na napísanie úplne úprimného hodnotenia. Toto hodnotenie je skôr o pocitoch a dojmoch. Optimálne by bolo napísať ho po používaní po dobu mesiacoch troch. 

Preto teda nemôžem povedať, že by som mala zrazu vlasy nádherné, zregenerované, ako sa zrejme očakáva. Všetko má svoju postupnosť, všetko má svoj čas. Ja budem výrobky používať i naďalej, lebo značka Manufaktura ma zaujala a zaujíma má i ďalej, ako sa budú vlasky pri nej vyvíjať. 

Ďakujem #test_manufaktura3 za možnosť reálneho odskúšania vašich výrobkov. Presvedčili ste ma. 

Rada pri produktoch ostanem aj naďalej. 

Mia 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli