Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte. Brali ste niektorá antibiotiká na zapal zuba počas dojčenia? Ak ano, pamätáte si ktoré?

    Ahojte. Odkiaľ čerpáte inšpiráciu na zdravý obed. Možno nejaké stránky, knihy,... Potrebujem niečo pre 13 mesačné dieťa (má ešte len 5 zúbkov). Mám pocit, že varím stále dookola to isté.
    Len mi nepíšte, že môže to čo aj my, lebo ani pre mňa mnohokrát neviem, čo variť a tak si urobím iba nejakú rýchlovku, alebo to, čo on nemôže.

    Ahojte. Mate niektora skusenosti s paplonmi a oblieckami z Áčka Ružomberok?

    Baby poradte prosim, cim vycistit koberec? Nejaky pripravok... Nema skrvrny, ale potrebuje ozivit. Je mensi, takze tepovacia firma sa neoplati, ani poziciavat tepovac.

    Ahojte. Perties, alebo Snuggs? Máte skúsenosti? Chcela by som pre dcéru.

    Ahojte. Ake opalovacie kremy pouzivate na niekolkomesacne deti, napr. take polročné? Vacsinou su kremy, ze od 1 roka. Pri dcere som pouzivala Daylong faktor50, ale teraz je nedostupny.
    Nemam v umysle maleho vystavovat slnku, ale aj v tieni potrebuje ochranu.

    Ahojte. Potrebujem poradit, kde kupit nepremokavý chránič/podložku na matrac.Ked pozeram ma nete, tak bud nie je uvedene, alebo maju jednu cast pogumovanu.
    Mala som taky super maly do postielky, co sa dal prat, len teraz som omylom pridala avivaz a znicil sa mi. Uz si nepamatam, kde som ho kupovala, kedze to bolo vyse 10 rokov dozadu. Nechcem ziadne pogumovane, šušťavé časti, no ktorých sa človek potí.

    Ahojte. Ak mi to moje male dvojmesacne stvorenie dovoli, rada by som dnes upiekla nejaky RYCHLY JABLKOVY KOLAC. Dajte nejaky typ, ktory mate najradsej. Pripadne aj vyskusany recept by potesil 😉 Ja mam najradsej krehky, tzv. pite, no na taketo valkanie teraz nemam velmi cas ani naladu. Vopred dakujem 💙

    Ahojte. Potrebujem poradit ohladom jednorazovych plienok.
    Syn vazi cca 5kg. Pouzivame plienky babylove č.2., no ked kaka viac a riedsie, tak ich zvykne prekakat. Myslite, ze to bude plienkou/znackou, alebo velkostou? Ako nezdaju sa mi male, no mozno je nacase skusit aj vacsie 🤷Ktovie.
    Mali ste problem s tym, ze sa vam dieta prekakalo? S akymi plienkami mate dobre skusenosti?

    Ahojte. Dostali sme také tie maslové hrušky, či ako ich nazvať. Už som ich raz vyhadzovala, keďže u nás nie sú veľmi v obľube mäkké hrušky. Nemáte náhodou nejaký overený hruškový koláčik? Takto by sa možno zjedli.

    Ahojte. Viete odporučiť nejaké pekné ubytko v Prahe len tak na predĺžený víkend s 10-ročnou dcérou? Na cene nezáleží. Ďakujem

    Ahojte. Čo pečiete na Veľkú noc? Budem vám vďačná za tipy na nejaké maškrtky.

    mili7
    Správa bola zmenená    3. jan 2022    

    Ahojte. Taká malá anketka. Čo najčastejšie robíte/pečiete z droždia?

    Ahojte. Ponúknite prosím svoj recept na cesnakovú pomazánku. Ďakujem

    mili7
    Správa bola zmenená    5. aug 2021    

    Ahojte. S akou maskou na vlasy ste spokojne? Mam velmi suche vlasy, tak by som potrebovala poradit nejaku masku. Vlasy nefenujem a nezehlim, takze tym to nebude. Teraz som mala Garnier Fructis banana, na ale nic moc teda.

    mili7
    Správa bola zmenená    8. júl 2021    

    Ahojte dievčence. Ktorú oblasť na Zemplínskej Šírave odporúčate na kúpanie. Čistá voda s pozvoľným prístupom do vody aj pre dieťa. Nieže na jednom mieste stojím po kolená a o krok ďalej som pod vodou...

    Ahojte. Máte nejaký odskúšaný koláč, do ktorého ide ananás?