Vyhodny nakup ala MK.
    Kupila som balik 4ks veci Next. Ked som sa spytala na poskodenia, vraj ziadne nie su, len ich uz vyrastli.
    Rifle prisli predrate na kolene, ruzova tunika s flakmi od modrej farby a ako bonus zaschnute jedlo na ramene a prsiach, modra tunika velmi "odborne" zasita a sukna inej znacky. Nic nebolo spomenute v inzerate. Na moje hodnotenie pani @evkavevericka odpovedala, ze nic nie je z toho pravda. Tak tu mate, mila pani, dokaz. Dala som si tu namahu pozriet si detailne Vase fotky z inzeratu a chyby, ktore opisujem je na nich vidiet. Len koho napadne detailne skumat fotky, ak niekto tvrdi, ze nie su poskodenia...?
    Inzerat bol v den odoslania vymazany, preco asi..?
    Nerozumiem takymto zenskam bez chrbtovej kosti a bez hanby este ociernit oklamanu stranu.
    Poslala by som veci spat, avsak kde je istota, ze mi klamarka posle naspat peniaze? Ja mam cakat, kym sa ona rozhodne uznat mi reklamaciu? Tie peniaze by som vedela investovat lepsie, ako charitativne podporovat zenske, co si ani oprat nevedia..

    Na mojich fotkach detaily poskodeni, na screenshotoch detaily z inzeratu..

    (9 fotiek)

    Poradte vykonny bezvreckovy vysavac, ja uz neviem aky vybrat 😐 mame psa a podlahy, na kazdodenne pouzitie.. S akymi ste spokojne? Poslem ❤

    Poradite mi prosim ohladom cherekov? Mala bude mat v decembri 3 roky, ale este nemala tieto rukavniky.. ci jej kupit este tie zelene pre zaciatocnikov alebo uz cervene? Plavala zatial len v kolese. Dakujem!