mirikk
3. sep 2017
271 

Testovanie výrobkov Magnet3Pagen

Po zapojení sa do viacerých testovaní na MK , sa konečne aj na mňa usmialo šťastie. V jeden pekný letný deň som si otvorila správu s nadpisom " Bola si vybratá na testovanie výrobkov Magnet3Pagen ." 

Priznám sa, hrozne som sa tešila. Nevedela som sa dočkať, kedy príde kuriér s balíčkom a ktoré výrobky na testovanie budú určené pre mňa. 

Deň "D" nastal v piatok, kedy dorazil balíček. Mala som pri sebe aj odbornú asistenku a kontrolórku , ktorá to mala všetko pod dozorom a asistovala mi pri otváraní balíčka 🙂

Po otvorení balíčka, som zistila, že na mňa čakajú tieto výrobky :

6 pudingových formičiek - farebná sada na tvorbu lahodných pudingov pre malých aj veľkých v piatich farbách. Formičky sú vhodné aj do chladničky. 

Forma na vafle „Srdce“ - silikónová forma na pečenie krásnych vaflí v tvare srdiečka, ktoré potešia vaše polovičky aj detičky. Forma je vhodná aj do umývačky riadu. 

Vykrajovač zeleniny 2 v 1 - kombinácia plastu a nerezovej ocele zabezpečia presné a precízne vykrajovanie zeleniny. 

Pudingové formičky

Tieto pomôcky do kuchyne ma milo prekvapili. Rozhodla som sa urobiť dvojfarebný puding - čokoláda/ kokos. Naplnila som pudingove formičky pudingom , a dala chladiť do chladničky. Po vychladnutí sa puding krásne vyklopil na tanier a neprilepil sa.

Forma na vafle

K forme na vafle a vlastne ku všetkým výrobkom, mi chýbal "návod na použitie " - v zmysle - do akej teploty môžu ísť formičky do rúry, či treba výrobky pred použitím sterilizovať (čo su samozrejmé veci, ale niekomu to možno napadne skôr pri čítaní letáku).

Vafle som jedla teraz 1x v živote, neobľubujem moc sladké, tak by som možno ocenila aj nejaký základný recept na vafle k tej forme... Ale tak čo by som neurobila pre ostatných členov rodiny, v dobe internetu, som recept vyguglila  🙂 

Vafle sa z formy pekne vyklopili, nepriliepali sa ,ani neprihárali k forme. V budúcnosti mám v pláne vyskúšať hlavne slanú verziu . 

Vykrajovač 2v1

Na túto vecičku som sa obzvlášť tešila. Som milovník jednohubiek, blížili sa mi narodeniny, tak som sa nevedela dočkať kedy ho vyskúšam a ohúrim tým rodinu a kamarátov. Žial, aké obrovské bolo moje sklamanie. Výrobok sa mi vôbec nedal použiť. Zelenina sa v ňom krútila, stláčala a robila všetko iné okrem toho čo mala robiť. 

Vyskúšala som rôzne druhy zeleniny, od makkej po tvrdú -od mrkvy cez cuketu až po batát. Stále sa opakoval ten istý scenár. Tá časť, ktorá mala zeleninu " posúvať" sa točila, a robila v zelenine kruhy, čím sa zelenina nemohla posúvať a vykrajovať.

Snažila som sa mu dať zopár šancí, ale bezúspešne. Tak som sa tešila, že si urobím cuketové špagety a uľahčí mi to krájanie samotných špagiet, ale o to väčšie bolo moje sklamanie. Bála som saže silou výrobok môžem poškodiť, čo som nechcela dopustiť. 

Nakoniec som výrobok pri dôkladnom umývaní "rozobrala "- spodná kruhová časť mi vypadla a doteraz ju žial nevie mdať naspať. Toto bol jediný výrobok s návodom, ale žiaľ ani ten mi nepomohol, ako to zložiť naspať. 

Celé testovanie by som zhodnotila tak na 3 hviezdičky z 5. Formičky na puding boli super nápad, ale ostatné veci ma nejak veľmi neohúrili . 

Ďakujem Modrému koníku za možnosť otestovať výrobky a napísať naozaj to  čo si myslím. 

#test_magnet3pagen

Mifka, prave na ten vykrajovac som si robila zalusk, dobre vediet, ze nefunguje ako ma 😉

4. sep 2017
mirikk
autor

@mucilienka ani mi nevrav MAjka, tak som sa naň tešila, a dufala že príde . Prišiel a žiaľ nevyšiel . leží mi v šuflíku a už mu ani neviem dať šancu lebo ho neviem zložiť :/

4. sep 2017

Začni písať komentár...

Odošli