Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby moje , poraďte prosím 🙂 kamoska sa bude vydávať , a narýchlo by som jej chcela zorganizovať úplne že mini rozlúčku ( lebo naši chlapi majú dnes , tak nech jej doma neni smutno samej 🤷🏽‍♀️) je tehotná , 7 mesiac , budeme len u nej doma , fakt ju chcem iba niečim milým a malým potešiť . Nemáte nápad ?🙂neplánovane , je to dnes 🤣

    mirikk
    17. jún 2018    Čítané 332x

    Yves Rocher - Hydra Végétal- testovanie výrobkov


    Ahojte,


    chcela by som vám ukázať moju recenziu na výrobky od Yves Rocher radu Hydra Végétal. Keďže Yves Rocher poznám už "nejaký ten piatok ", nesmierne som sa tešila na každý jeden výrobok, ktorý otestujem 🙂

    Testovala som týchto 5 výrobkov : 

    • Hydratačný gél deň-noc

    Tento gél-krém ma veľmi milo prekvapil. Má veľmi jemnú príjemnú vôňu a naozaj ho stačí len málinko, aby sa naniesol na celú tvár. ( Pri prvých používaniach som nanášala kremu asi príliš veľa a pleť mi zostávala mastná. Keď som ho začala nanášať menej, efekt mastnoty sa stratil.) Je veľmi ľahučký a človek sa po jeho nanesení cíti veľmi sviežo a čisto. Po dvojtýždňovom používaní som zbadala, že je moja tvár naozaj hydratovaná a rozžiarená.

    • Hydratačné odličovacie mlieko

    Mliečko som využívala najmä večer pri odličovaní, občas ráno... Keď som stihla. Je ako väčšina odličovacích mliek, veľmi ľahko sa s ním manipuluje a naozaj dobre odličuje jemný make-up. 

    • Hydratačné tonikum 

    Toto bol môj najobľúbenejší výrobok. Je to veľmi svieže tonikum s krásnou čistou jemnou vôňou. Hrozne dobre som sa po nanesení cítila, pleť zostala uplne čistá, pripravená na ďalšiu starostlivosť.

    • Čistiaci gél +  Gelový peeling

    Tieto dva výrobky by som zhodnotila spolu, pretože majú veľmi podobné použitie akurát, že gél som používala každý deň 2 x -ráno a večer a peeling iba 2x do týždňa. Oba výrobky majú veľmi príjemnú voňu a po nanesení a následnom zmytí ostane pleť veľmi jemná. Teda aspoň tá moja ostala. 🙂

    Aby som to zhrnula, pleť zostala po používaní týchto výrobkov veľmi svieža a začína byť iná - menej suchá a pravdepodobne aj naozaj hydratovaná. Myslím, že v mojom prípade dva týždňe nestačili pre moju pleť na toľko, aby som to dokázala tvrdiť na 100 %, preto pokračujem v ich každodennom používaní aj naďalej a uvidíme čo to prinesie za dlhšiu dobu. Každopádne som bola veľmi spokojná a veľmi pekne ĎAKUJEM za možnosť otestovať tieto nové výrobky od tak skvelej značky ako je YVES ROCHER. 🙂 

    mirikk
    3. sep 2017    Čítané 271x

    Testovanie výrobkov Magnet3Pagen

    Po zapojení sa do viacerých testovaní na MK , sa konečne aj na mňa usmialo šťastie. V jeden pekný letný deň som si otvorila správu s nadpisom " Bola si vybratá na testovanie výrobkov Magnet3Pagen ." 


    Priznám sa, hrozne som sa tešila. Nevedela som sa dočkať, kedy príde kuriér s balíčkom a ktoré výrobky na testovanie budú určené pre mňa. 

    Deň "D" nastal v piatok, kedy dorazil balíček. Mala som pri sebe aj odbornú asistenku a kontrolórku , ktorá to mala všetko pod dozorom a asistovala mi pri otváraní balíčka 🙂

    Po otvorení balíčka, som zistila, že na mňa čakajú tieto výrobky :

    6 pudingových formičiek - farebná sada na tvorbu lahodných pudingov pre malých aj veľkých v piatich farbách. Formičky sú vhodné aj do chladničky. 

    Forma na vafle „Srdce“ - silikónová forma na pečenie krásnych vaflí v tvare srdiečka, ktoré potešia vaše polovičky aj detičky. Forma je vhodná aj do umývačky riadu. 

    Vykrajovač zeleniny 2 v 1 - kombinácia plastu a nerezovej ocele zabezpečia presné a precízne vykrajovanie zeleniny. 

    Pudingové formičky

    Tieto pomôcky do kuchyne ma milo prekvapili. Rozhodla som sa urobiť dvojfarebný puding - čokoláda/ kokos. Naplnila som pudingove formičky pudingom , a dala chladiť do chladničky. Po vychladnutí sa puding krásne vyklopil na tanier a neprilepil sa.

    Forma na vafle

    K forme na vafle a vlastne ku všetkým výrobkom, mi chýbal "návod na použitie " - v zmysle - do akej teploty môžu ísť formičky do rúry, či treba výrobky pred použitím sterilizovať (čo su samozrejmé veci, ale niekomu to možno napadne skôr pri čítaní letáku).

    Vafle som jedla teraz 1x v živote, neobľubujem moc sladké, tak by som možno ocenila aj nejaký základný recept na vafle k tej forme... Ale tak čo by som neurobila pre ostatných členov rodiny, v dobe internetu, som recept vyguglila  🙂 

    Vafle sa z formy pekne vyklopili, nepriliepali sa ,ani neprihárali k forme. V budúcnosti mám v pláne vyskúšať hlavne slanú verziu . 

    Vykrajovač 2v1

    Na túto vecičku som sa obzvlášť tešila. Som milovník jednohubiek, blížili sa mi narodeniny, tak som sa nevedela dočkať kedy ho vyskúšam a ohúrim tým rodinu a kamarátov. Žial, aké obrovské bolo moje sklamanie. Výrobok sa mi vôbec nedal použiť. Zelenina sa v ňom krútila, stláčala a robila všetko iné okrem toho čo mala robiť. 

    Vyskúšala som rôzne druhy zeleniny, od makkej po tvrdú -od mrkvy cez cuketu až po batát. Stále sa opakoval ten istý scenár. Tá časť, ktorá mala zeleninu " posúvať" sa točila, a robila v zelenine kruhy, čím sa zelenina nemohla posúvať a vykrajovať.

    Snažila som sa mu dať zopár šancí, ale bezúspešne. Tak som sa tešila, že si urobím cuketové špagety a uľahčí mi to krájanie samotných špagiet, ale o to väčšie bolo moje sklamanie. Bála som saže silou výrobok môžem poškodiť, čo som nechcela dopustiť. 

    Nakoniec som výrobok pri dôkladnom umývaní "rozobrala "- spodná kruhová časť mi vypadla a doteraz ju žial nevie mdať naspať. Toto bol jediný výrobok s návodom, ale žiaľ ani ten mi nepomohol, ako to zložiť naspať. 

    Celé testovanie by som zhodnotila tak na 3 hviezdičky z 5. Formičky na puding boli super nápad, ale ostatné veci ma nejak veľmi neohúrili . 

    Ďakujem Modrému koníku za možnosť otestovať výrobky a napísať naozaj to  čo si myslím.