modernirodicia
2. jún 2016
55 

Akú farbu miluješ?

                         Povedz mi akú farbu miluješ, poviem Ti aká si...

     Ak by toto heslo bolo také jednoduché a platilo by na všetky z nás, asi by to bola nuda, no nie? Veď práve v tom, že každá z nás je jedinečná je tá krása. Ale sú isté znaky- symboly, na ktorých sa zhodujú viacerí odborníci.

Pripravila som si pre vás blog o kráse, originalite, nápadoch a farbách. Čítajte teda so mňou a hľadajme sa v prírode. Tá je najlepšia maliarka a čarodejnica.

Rozmýšľala som nad nápadom, vytvoriť pre nás ženy na leto niečo nové originálne, niečo čo každú z nás poteší....A podarilo sa mi spojiť moje dve slabosti a rozmary- topánky a krásu kvetín. Každý jeden kus  topánok je originálny, jedinečný.

                                

...presne tak, ako je jedinečná každá jedna z nás. A keďže sa už mnohé roky  nechávam fascinovať tajmi ľudskej psychológie, prečítajte si, čo o vás prezradí obľúbená farba:

Energická červená

Je farbou vášne, sily, životnej energie.  Obľubujú ju najmä impulzívni vášniví ľudia. Provokuje a vzbudzuje pozornosť. Na druhej strane, červená priťahuje šťastie, dobíja energiu a nedovolí nastúpiť únave.

Červený kvet je symbolom vášne , rozhodnosti a odvahy.

                           

                         

Tajomná modrá

Tajomná, záhadná a nepreniknuteľná. Rovnako ako ľudia, pre ktorých je modrá tou najobľúbenejšou farbou. Je symbolom rozvážnosti, inteligencie a nekonečna. Títo ľudia sú známi svojou spoľahlivosťou a lojálnosťou. Vyžaruje z nej kľud, a preto je vhodná na upokojenie.

Modrý kvet – odbúrava stres hovorí o vašej dôvere, túžbe a čistote, je to farba duše.

                                        

                 

Romantická ružová

Uprednostňujú ju ľudia sentimentálni, alebo tí so sklonom k romantike. Je farbou lásky, šťastia a harmónie. Majú ju radi ľudia, ktorí si potrpia na dokonalom vzhľade, no zároveň sú dôverčiví a ľahko zraniteľní.

Ružový kvet – je farbou harmónie, priateľstva a krásy.

                                  

                

Kreatívna oranžová

Od sýto oranžovej až po jemno marhuľové tóny je oranžová optimistickou farbou, ktorá podporuje tvorivé myslenie. Je aktívna rovnako ako červená, no nie natoľko agresívnym spôsobom. Ľudia, ktorí ju obľubujú, sú tvoriví, odvážni, no zároveň tolerantní a majú pevnú vôľu.

Oranžový kvet- dáva najavo dôveru a energiu, vyvoláva radosť.

                 

Veselá žltá

Jedna z najoptimistickejších a najaktivizujúcejších farieb vôbec, tak ako ľudia ktorí ju obľubujú. Posilňuje výkonnosť a nabáda k činnosti, môžete ňou spríjemniť deň aj niekomu inému. Je inšpiratívna a stimuluje mozgovú činnosť.

Žltý kvet – znamená nový život,  je symbolom inteligencie.

              

                   

Duchovná fialová

Fialová sa spája s vyššími silami, nadpozemskosťou a mystikou. Ľudia, ktorí ju majú v láske, sú tajomní, zahľadení do iných, vyšších sfér. Je však zároveň farbou diplomacie. Jej nositeľka je väčšinou dominantná a je si vedomá svoje vnútornej sily.

Fialový kvet –vyjadrujú obdiv a úctu, symbolizuje priateľstvo a vznešenosť.

                     

Prírodná zelená

Je známe, že zelená je farbou nádeje. Rovnako je aj farbou prírody a citu. Majú ju radi odvážni, tvoriví a samostatní ľudia. Upokojuje zmysly  a v spojení s kvetmi si vďaka zelenej môžete kus prírody dopriať aj vy.

Zelený kvet- je znamením priateľstva, veselosti.

                 

                          

Nevinná biela

Už od počiatku ľudstva je biela považovaná za farbu mieru a nevinnosti. Ak obľubujete práve túto farbu, máte radi slobodu, ste dostatočne sebavedomí a otvorení. Je rovnako farbou úprimnosti, no zároveň nekompromisnosti.

Biely kvet – je znamením nevinnosti a čistoty, tela i duše.

                

                

Našla ste sa?

Prijmite tento článok s ľahkosťou čítania...V prípade, že vás moje originálne žabky zaujali, neváhajte ma kontaktovať.

#navrh #sompro #trendyleto #moda #somoriginalna #handmade

Ouuuu tie su krasne 🙂 chcem 🙂

5. jún 2016

@blackwhite kludne mi napíšte do správy,ktoré sa vám páčia, niektoré mám už predané, ale možno práve tie "vaše" budem mať k dispozícii.

5. jún 2016

@modernirodicia nadherne. Kolko stoja prosim vas?

16. jún 2016

@kukulienka77 cena šlapiek je jednotná 19,90eur za kus.

16. jún 2016

Začni písať komentár...

Odošli