molekula
20. dec 2014

Maximiliánkov denník- Časť 4- uff šesť mesiacov tu už kakám 🙂

No ľudkovia moji zlatí sa to pomaly blíži, za chviľu pol roka budem medzi Vami. Je to makačka.

Minule som Vám vravel, že musím pasť tote barany a kone , tak sa pomaly zlepšujem, už mám z toho aj nejaké tie svaly na rukách, jako spokojný som . Posúďte sami už mi to celkom fajno ide.

Pomaly som už jak vy - vidím konečne a je to paráda, som z toho aj fascinovaný aj zmetený, ale toľko vecí a blbostí jak ľudze majú a robia šem nemyslel , že v svojom živote uvidím. O niektorých ľudí mám aj strach bo robú hluposci. Pridu na to neskor, mňa len mrzí, že ja hoc šem malý to už vem teraz. Ale to nic, podstatné je, že ma všetci ľubia. Konečne priraďujem aj hlasy  obrazovým snímkam. Z niektorých snímok som takto šokovaný, jak ne vac.

Tutaj moja mamka si zas vymyslela, že už keď som 5 mesačný, jako čo by som nemohol aj vo vode žiť. Nechápem. Co ešte ma čeká ? Mám strach. Ale verím jej, že jej na mne záleží, že by me nevystavovala zbytočne probľemom. Tak ja takto mascím ve vani, najprv a potom v termále, tam je horko až sa mi guľky potia. 🙂 PS Furt všaje totu vodu slopem- pitný režim po mojom.

Jak som už spomýnal, som velice žadaný moju rodinu , ale aj nerodinu. Furt ma všetci bočkajú. Toto je moja segra mala nedávno narodeniny a ja šem ich prespal. To to mľeko som , z neho furt do spaňa. Aj keď už menej spím a vácej pozorujem, aby mi nič neuteklo, lebo verce mi je načo pozerac, hlavne veď tu všetci  okolo mňa pobehujú a furt daco robú. Co teľo robú, ja nechápem. Asi to chce čas. Jój som zabudol povedac, ta jako nevem či še mam chvalic s tým, ale no jako začal som šumne šlintac. Velice je to perfektné, furt šlintám, som furt mokrý a moja mamka me furt prezleka, ale už na to kapla dáva mi podbradníky. Ja sebe všetko musím pchac do papuľe, že vraj še to volá orálne spoznávanie šveta. No tak neznám ,ale ja si na tom uľetam. Najradšej pchám do papuľe cudze predmety a svoje nohy, ej velice eterické. Segra s Heňu mi vymesleli keli tomu jak voňajú moje nohy aj prezyfku, že fašireňa. Neznam co to je , asi daco dobre.

Prišol som aj na to, že nelen ze predu , ale aj zezadu som velice bohovy. Posúdťe sami. Baby potom nechcem Vás sklamať, ale jak mace záujem tak mušice počkať. Cošikaj , še my zas stalo z vlasami jak še menili, tak som aj vzadu trochu vyplešateľ z teho večného ležaňa.

Velice rad še smejem, to je uľudí bohove. S moju mamku furt blbneme, tu mace zvukový záznam.

Image title

No tu som pri čine jak šebe cmuľam tote moje fajne nožinky.

Tak ľudze moji zlatí jak sebe rátam dobre, tak už šesť mesacof si tu na tomto svete poprtkávam. Dobre mi je s Vami, ľubite sa mi, aj zveratka sa mi ľubia. Dávajte na seba hlavne pozor, lebo jak na Vás kukám tak veľa veci nechápete a ja už hej. Len Vám to nemožem nejako povedac, bo nevem vravic. Myslice na to , že láska je to najlepše co Vás v živote stretne a to mi verte , ja to znam véélice dobre. Ľubim Vás, majce ša zas o mešac 🙂

viac na :

http://mirarejdova.blogspot.sk/

#pribeh 

Bože, ja sa tak smejem na tých komentároch 😀

27. feb 2015

@lulabelka ďakujem

27. feb 2015

Začni písať komentár...

Odošli