molekula
27. feb 2015

Maximiliánkov denník- časť 7- Spánek, moj obľúbenec

Ľudze moji , zas trochu nestíham, kopu roboty na tom švece mom, furt vysavac musím a tak, nemám čas še Vám venovac. Teraz Vám rozpovem, dačo o mojem spánku bo kedz, šem bl maly furt šem spal, postupne coraz menej až spím len dva raz za deň a večer, še ale furt budzim, bo chcem pic. Nevem co metak suší v noci. Moja mamka, je zas z teho na prášky. Ale spím velice rad , preto Vám v krátkej kapitole rozpovem o nektorých podobách mého spánku. Tutaj na fotke je spánok- klasická podoba. Proste še napijem a spím jak miminko.

Väčšinou s nekým spím, v noci s mamku a cez deň väčšinou tež. Cez deň chodí spať se mnú mamka, bo vraví , že už nevládze, že se radčej vyspí teš , až mi stíha, svatá pravda. Kedz je doma tatko tak aj on, spí se mňu, väčšinu je z teho potom všoku, keľo zas spal. 

Toto je moja naobľubenejša poloha, hore ricu. Fakt super, še mi črefka pouvoľnujú a nemám problém.

Ďalša spaca poloho, je poloha na boku tzv. aktívny jogín. Velice náročná, neve ju každý. Ja som v nej preborník od narodeňa.

Potom je spaca poloha inkognito , to je taká kedz si daco dám cez hlavu, lebo nechcem nikeho vidzec a palec dohora, že by me nik nerušil. Všetci to už rešpektujú, bo vedzú, že budem potom revac.

Kedz še sem tam zobudzim, tak vypadam väčšinu takto. Jakože bohovo a s veľkýma očama.

Ďalša poloha zverinec, to kedz še obklopím zverckama a oni okolo mňe ľahnú a ja spím a oni me stražú, aby me nik neukrad.

Ďalša poloha je:  Nik tu není. Klasická používam ju hlavne venku v kočíku, koli vetru a tak, aby me nik nevidel.

Dakedy kedz še mi nedá špac tak še najprv modlim, aby šem zaspal a potom aj tak špim, ta volám to že na modlitbičku. 

Ta toto bola krátka kapitola o mojem spánku a o tom, jak je doležitý pre nás všetkých. Bo naberáme sily. Mamka vraví, že aj v nem rascem a ma pravdu, šek každý deň dluhší. Nabudúce coši ešče o lete a aj o jeho konci. Ta še tu zaľal majce bohovo.

Viac na :

http://mirarejdova.blogspot.sk/

#pribeh 

Sa rehocem 😃 #navrh

27. feb 2015

Začni písať komentár...

Odošli