molekula
26. mar 2015

Maximiliánkov denník - časť 8- Furt vešelo

Ta šem tu zas, život beží ani neznám jak, ja furt cošikaj robím , boše učím, bo ležím, špím a tak. Šak znace , že som šikovný. Tutaj šem si vymyslel , že še budzem hrac na kosatku našel som sebe kulisu, plastového tuleňa a ja šem bul kosatka. Ta šem toho tuleňa lovil, moju papuľku šem ho zhltol jak nic a šem še plazil po zemi, šlintal a fuňal pri tem. Moja mamka je múdra, hnedz kedz me uvidela tak znala naco še zas hram, potvora je to, furt me odhali. 

Image title

Huncút šem, to je jasné, už kedz znám chodzic, šice še mušim držac furt čehoši ale znám še presúvac to je jasné. Moja mamka mi začína vravic, že chodím furt jak pes s brebitú nohu. Ja še tomu musím smac. 

Image title

S moju šestru makame na plné obrátky. Obaja sme počítačový maniaci. Každý makáme na svojom PC. Akurát ten moj nechce švicic , tak zaťaľ len šťukám a ťukám a šem tam ťuknem aj štuknem na segrinom a ona ma potom nervy, bo šem jej minule- ona nezna jak, ja znám - bo šem inženír klavesovu skratku otočil obrazofku naopak. Cha - aj to znám.

Image title

Toto Vám mušim požalovac, minule me mamka zebrala k dedovi a k babke na chalupu a tam še mňu robili kadernícky salón furt me nacahovali do iných vlasof, bože ja to neznašam, .

Image title

Najprf červené, potom zelené, no hruza. Všetci še smali , ja šem kričol. 

Image title

Potom se mňa pankáča spravili, ze šebe teš cošikaj, ja som bol z teho mimo. 

Image title

No vešelo je aj kedz jem, mamka me krmí a ja sebe to rozmažem po tvári, aby nebola nuda a potom , še chytá za hlavu, že kedy šem to zas stihol. Ja všetko stihám, majce še napozore. 

Image title

Minule u nás bola sesterka Žaňa, ta še hrali s tamarku s barbinama , ja šem im furt kradol toteho holeho chlapa z plastu a šem mu krucil nohy, aby bolo vešelo.

Image title

Potom me baby zobrali aj na športovisko a moja segra je paradná, už me učí šoferovac na formuľach, ta som furt vrčal.

Image title

No a na konec mala aj babka vešelo, me bavila a mamka hrala ze segru tenis. Ja šem pichol ruku do takej dutej  tyčky, tam mali hnezdo osi. Te švine letace hneď povyletavali a me dopichali po rukách jak blazen. Šem puchol, babka bola z teho zufála , mamka se mnu bežala domof a volala zachranku. Pre istotu lebo šem predčasný tak trochu rizikovejší. No prišol doktor velice mladý, dal mi injekciu ja šem furt revol jak byk. Potom me zebrali aj s mamku do nemocnice pre istotu na pozorovane na JIS. Konec. Bol šem privazaný k posceli a ešte k temu zamrežovaný. Jako keby šem im mohol ucesc , keď šem už privazaný. Potom na druhý deň šem bul už s mamku na izbe. Už sem aj odpuchol. 

Image title

Ta znace, ja še nenudím a se mňu še nenudí nik. Staram še o vesele svojej rodiny ale aj ostatných. Jak Vám budze kemu smutno dojdzice, pokecáme a poštaram še aj , aby Vám bolo vešelo. Moja mamka to určite pochopí. Teším sa na Vás.

Viac na :  http://mirarejdova.blogspot.sk/

#pribeh

Začni písať komentár...

Odošli