molekula
28. mar 2015

Maximiliánkov denník- časť 9 - Ta neznam jak to dopadne

Ta už zas Vás otravujem s moju maličkosťu. Život prináša ze sebu samé nové veci, mne prinesol v posledných mesacoch nové zuby aj nové vlasy, za čo mu bars ďakujem bo možem kusac aj hrisc co še mi zachce. A s vlasami vyzeram neodolateľne, co povece : )

Image title

Moja šestra dakedy še tak veľmi nudí, ze še mňa robí co sa jej zachce. Napriklad aj modelku. Vyčeše me, sponky da do vlaskof a šem hotový. Katastrofa zeťal to muším trpec , bo nevem odolať. 

Image title

Ta tu šem s tu moju nádhernú šestru ona še teš ve vycešac a ja še na ňu potom nevem vynadívac. Je krásna co povece ?

Image title

Už vem aj letac. Kedz boli u nás naposledy hody, tak sme še všetci pobrali na blikajúce kolotoče. To sú také mašiny, na ktorých furt letace dokola  a je vám potom nekedy zle. Mne mamka se sestru zebrala na toho vtáka s korunu a leteli sme do oblakof, šem tomu neveril. Potom sem bul aj s mamku aj s tatkem na jednej jazde ale, ta labuť bola moc lenivá, še jej nechcelo dajako s tu našu váhu zvlitnuc. 

Image title

No väčšinu času v lete sme trávili na chalupe s dedom a s babku a ja šem še fotil se všetkyma kto bol poruke, väčšinu s mamku selfie šme si robili. Všimnite ši , že jak še vem tváric velice duležito.

Image title

Väčšinu času na chalupe záhradníčim. Aj s mojim bratrancom Robkom nám to ide velice dobre . On furt poleva  a ja zaš furt kyprím podu a to najračšej rukama. Je to labúžo. Babka má z teho nekedy vlasy dupkom, že jej tak velice pomáhame. 

Image title

Potom poobede opekame abo grilujeme , ja šem sebe velice oblubil šlaninu. Aj kedz moja mamka lakoma moc mi je nechce davac.  Ale ona nechápe, že kedz celý deň makáš, potom se musíš najesc, aby ši mal zas energiu.

Image title

Dedo s moju sestru postavili pre deti, taký domček na strome, naši tatkove to potom ešte zastrešili a no a keby sce nahodu prišli a nenašli nás, žadnéé decko nikde tak vece, že kde nás hľadac  mace. Bo tam je fajne.

Image title

Neznám všecko jak dopadne ,ale zataľ še mi všetko lubi. Každý me poslúcho, kedz zaričím me obskakujú. Paráda, ja ši robím z teho srandu, ale mam tých ľudof rad. No a nabudúce už bude jeseň a jesenné čítanie z môjho života, bo už budzem mac rok. Pána neznám co to je , ale mamka to vravela. Ona ve všecko.

Viac na :  http://mirarejdova.blogspot.sk/

#pribeh

Začni písať komentár...

Odošli