monda17
18. dec 2017
506 

CHCELA STARÁ MLADOU BYŤ...

... A tak bez zaváhania využila možnosť získať intenzívnu antioxidačnú kúru proti známkam starnutia.

Mám 37 rokov a je to žiaľ vidieť. Napriek tomu, že sa stravujem zdravo, otužujem a športujem pravidelne. Vždy s odchodom leta a príchodom jesenno-zimného počasia, sa moja pleť zblázni. Zostane povädnutá, mdlá, podráždená a ja pri pohľade na ňu hysterická.

Šťastie sa na mňa usmialo (keby ma videlo tak sa skôr zľakne 😨 ) a dostal sa mi do rúk LIFTACTIV FRESH SHOT (L.F.S.).

Koktail plný antioxidantov, vďaka ktorému by mala moja stará koža vyzerať mladšie, žiarivejšie, oddýchnutejšie a to už za 10 dní.

No veru utekala som ja s balíkom rýchlo domov, nech sa čo najskôr nadopujem zvnútra i zvonka, odmaľujem a pocítim ten zázrak na vlastnej koži.

Pri prvom použití som postupovala presne podľa návodu. Nakvapkala som 4 kvapky do dlaní a následne som sa ich snažila dostať do tváre. Mala som však pocit, že všetko pohltili dlane a tvári sa neušlo. Hneď som vedela, že to takto aplikovať veru nebudem a začala som si L.F.S. kvapkať priamo na tvár a to nasledovne:

  • na každé líce 2 kvapky,
  • čelo 2 kvapky,
  • nos a brada po 1 kvapke.

Už po druhom použití som videla, že som nejaká iná. Pokožka bola jasnejšia. Deň za dňom sa mi zdala hladšia, viac hydratovaná... Skrátka krajšia. Nemôžem povedať, že som omladla, ale určite ožila 😎 .

Určite ho plánujem využívať celé. Už teraz aplikujem 20 dní vkuse. Neskôr doplním info, koľko presne mi L.F.S. vydržalo pri dávkovaní 8 kvapiek.

Verte-neverte, ja som bola s produktom spokojná. Rada sa k nemu vrátim a doplním ho aj nejakým krémom od VICHY. Ozaj, ak nemáte ešte darček pre mamu, sestru, tetu, kamošku, skúste ísť do LIFTACTIV FRESH SHOT. Nič s ním nepokazíte, práve naopak 😉

Ďakujem pekne za možnosť vyskúšať si tento vitamínový šok 😍 Prajem všetkým krásne Vianoce 😇

#test_liftactiv

Začni písať komentár...

Odošli