monda17
20. júl 2019
250 

Jedlo z farmy

     Nastal čas, aby som sa s Vami podelila o svoju skúsenosť s potravinami FARMFOODS, ktoré som mala možnosť ochutnať aj so svojou rodinou.

      Som veľmi vďačná za túto „akciu“ na Modrom koníku, pretože vďaka nej som zistila, že už vyše roka chodím dennodenne bez povšimnutia okolo predajne FARMFOODS v Novom Meste nad Váhom.

     Rozčuluje ma, keď každú chvíľu počúvam, čítam, že bolo k nám dovezené nakazené mäso, v supermarketoch strávim veľa času čítaním etikiet a aj tak bezvýsledne, pretože to je priam zázrak nájsť potraviny bez použitia dusitanov, stabilizátorov, farbív a iných aditív.

Presne toto bol dôvod, prečo som FARMFOODS navštívila ešte pred tým, ako som bola na testovanie vybraná.  

    Ja osobne nemám veľmi rada obchody, kde si výrobky nemôžem sama vybrať, chytiť do ruky, prečítať (možno aj preto som do tejto malej predajničky nikdy nezašla), ALE musím uznať, že vo FARMFOODS v NMn/V som sa cítila od prvého momentu príjemne. V priebehu 3 týždňov som tam stretla tri predavačky, ktoré boli milé, ochotné poradiť a naozaj majú prehľad o tom čo predávajú.

     Filozofia FARMFOODS je založená na šiestich pilieroch: zdravá pôda, zdravé rastliny, zdravé zvieratá, zdravé potraviny, zdraví ľudia a nenarušená krajina.

     Produkty sú bez pridaných látok, aditív, bez „éčok“, bez geneticky modifikovaných organizmov (bez GMO).

     Páčia sa mi ich jednoduché obaly bez zbytočných farebných obrázkov. Sú priesvitné, vidíte ich obsah, takže nekupujete žiadnu mačku v mechu. Zloženie výrobkov je stručne a jasne popísané.

    Ja som si nákupy rozdelila na 3x. No hneď po prvom sme vedeli, že sme sa práve zaradili do skupiny nových stálych zákazníkov FARMFOODS. 

     Vyskúšali sme ochutené gazdovské jogurty, biely jogurt, tvarohovú dobrotu Dubníček, tvaroh, mlieko, syry, pomazánky, maslo, 3 druhy chleba, zemiakové lupienky.

                    Všetko nám neskutočne chutilo, často až moc a veľa 😀

Teda až na jednu výnimku, keď syn raňajkoval cereálie s mliekom a prišiel na to, že mlieko je iné (poctivé) ako to na ktoré je zvyknutý. Nevadí, minulo sa do prívarku, koláča a mne raňajková kaša z neho chutila.

 

     Mäsové produkty som nezaradila na popredné miesto v testovaní, nakoľko mäso nejeme vôbec alebo len sem-tam deťom niečo uvarím. Som zvedavá, ako ohodnotia párky, na ktoré som tu čítala samú chválu. Kúpila som na víkend kuracie chladené prsia, takže ked mäso, už jedine z FARMFOODS.

     Ak teda máte možnosť navštíviť predajňu FARMFOODS, určite tak urobte a budem rada ak mi pod príbeh dáte vedieť, na čom ste si pochutili.

                                 Pekný víkend prajem a ešte krajšie prázdniny 😉

#test_farmfoods

#recenzia

My tam kupujeme pasteky, chutia super a su bez zbytocnych prisad, eciek. Myslim, ze aj cenovo je to v pohode.

20. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli