monda17
24. okt 2017
197 

Jeseň s Yves Rocher

                    Dostala som možnosť vyskúšať jesenné novinky od Yves Rocher 🙂

                                                            No neskús to! 😀

     Veľmi ma táto možnosť potešila a zároveň som si uvedomila, že som moje telo od jari do konca leta „týrala“ tréningom, váľaním sa v bahne, plazením pod ostnatým drôtom, behaním cez prekážky od výmyslu sveta.

     Starostlivosť oň bola obmedzená na rýchlu sprchu, potretie škrabancov, modrín...

     Moju pokožku by som definovala ako suchú, nie však extrémne. Najviac vysušenú ju mávam práve v jesennom období, keď sa začnem po lete viac obliekať, keď sa začne kúriť.

     Balíček od Yves Rocher obsahoval Regeneračný sprchovací balzam, Regeneračné telové mlieko a Regeneračný balzam pre veľmi suchú pokožku.

                  Regeneračný sprchovací balzam  pre veľmi suchú pokožku

     ... má skutočne konzistenciu ako napr. balzam na vlasy. Nakoľko nepení, treba použiť väčšie množstvo ako pri klasickom sprch. géli, ale musím vyzdvihnúť jeho schopnosť chrániť pokožku pred vysušovaním.

     Nie vždy som mala čas sa po osprchovaní aj natrieť, no suchú pokožku ( v mojom prípade šupinky ) som nemala. 

     Ak by som mala naozaj extrémny problém so suchou kožou, určite by som si ho opäť kúpila! Ja som sa však zaľúbila a ostávam verná koncentrovaných gélom od Yves Rocher 😉

                        Regeneračné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku

     ... si s čistým svedomím premenujem na Regeneračný telový krém. S takouto konzistenciou som sa ešte nestretla... od hustoty – cez veľmi dobré nanášanie – až po rýchle vstrebanie = ODPORÚČAM všetkými desiatimi. Vždy po saunovom ceremoniály, prichádza jeho chvíľka slávy 🙂

     Často som po ňom siahla a použila ho aj ako krém na ruky. A práve pri tomto použití som prišla na to, že má vyhladzujúci účinok.

Hm... a tak ma teraz napadlo, že potrebujem vyhladiť tvár 😀 Skúsim, veď všetky tieto produkty obsahujú vysoké % zložiek prírodného pôvodu t.j. až 90 – 99% a viac ako 67% rastlinných olejov, sú bez parabénov, farbív a minerálnych olejov... to mojej tvári veru ublížiť nemôže.

                     Regeneračný balzam  pre veľmi suchú pokožku v tégliku

     Jeho konzistencia je oveľa hustejšia ako balzamu v EKO tube. Našla som aj jemu partie na mojom tele, ktoré ošetril a zregeneroval. Osvedčil sa mi na ošetrenie pokožky po holení a na chodidla. Fajn produkt, taký univerzálny.

     Ďakujem Yves Rocher,že som mala možnosť vyskúšať tieto nové produkty, cítim sa zregenerovano a zabalzámovano 😉

P.S. Aké sú vaše skúsenosti s touto kozmetikou? Prípadne budem rada ak mi odporučíte niečo od YR na unavenú pleť na ktorej sa už podpisuje zub času 😉 

                                                         Majte krásnu jeseň 🙂

#yvesrocher #test_yvesrocher

Začni písať komentár...

Odošli