monda17
5. jún 2017
243 

Rodinka Yves Rocherovcov

Prišla stuhou previazaná škatuľka a v nej bola Yves Rocher rodinka.

Keď som si obsah balíka nastavala pred seba, úúúplne...

Otec Mangáč (400ml sprchovací gél)

Mama Kokoska (200ml sprchovací olej Kokos) a 3 ratolesti, ktoré síce boli mini, ale svojím obsahom predčili ako otca, tak aj mamu:

MANGOVKA, VANILKA a vytúžený OLIVČEK

(koncentrované sprchovacie gély 100ml)

Najskôr som ich všetky poovoňávala od najväčšieho po najmenšieho, že si ich usporiadam od najvoňavšieho po voňavého. Rovnako som postupovala pri mojej rodinke, dala som každému ovoňať, nech si vyberie akú si prosí sprchu.

100 bodov získal a všetci sme si vybrali ako prvý vanilkový sprcháčik.

Išla som presne podľa popisu, vraj že stačí 1 strek o veľkosti lieskového orieška. Dala som si teda záležať aby mi neušlo (toho gélu na ruku  ). V mokrých dlaniach som si trela dávku cca 8 sekúnd. Mala som pocit, že sa mi zmenil gél v dlaniach na krém.

Následne som si ho rozotrela po mokrej pokožke celého tela a môžem potvrdiť, že 1 dávka o veľkosti lieskového orieška bohato stačila na umytie celého môjho JA.

Pri deťoch som mala pocit, že ho je dosť aj na vlasy... a aj bolo  vo vlasoch sa ešte väčšmi rozpenil. Veď čo na tom, že nie je na ne určený, pomyslela som si. Jeho zloženie z 97% prírodného pôvodu, bez konzervantov a neutrálnym PH, určite nemôže uškodiť.

Ostatné 2 vône sprcháčikov ROCHERáčikov tiež krásne voňajú.

MANGO – KORIANDER sa mi hodí na rannú sprchu, je taký energetický.

OLIVA & PETIT GRANIN naopak na večernú sprchu, keď už potrebujem vypnúť, zresetovať, zrelaxovať.

Tieto 3 „malé“ zázraky som priebežne porovnávala so sprchovacím olejom Kosos a sprchovacím gélom Mango & koriander. Môžem skonštatovať, že ich treba na jednu sprchu 4násobne viac ako koncentrovaného gélu.

Pre moje telo bolo potešením vyskúšať tieto produkty a pre moju dušu bolo pohladenie to, že konám ekologicky s rešpektom voči životnému prostrediu.

Mňa osobne, do celej tejto testovačky, vtiahla rovnica:

1 zakúpený produkt s logom I LOVE MY PLANET = 1 vysadený strom

Odteraz sadím stromy dennodenne!

Ď A K U J E M

P.S. Koncentrovaný sprchovací gél mi už isto na letisku z kufra nevyhodia a predsa vystačí pre celú rodinu 🙂

#test_yvesrocher