mravenek
31. dec 2021
1663 

Aj keď sa lúčime, zostávam ti verná...

Nie, nebojte sa žienky, môj muž „poslúcha“ aj v posledný deň v roku , nedal mi kopačky a večer, keď naše tri príšerky zaspia si snáď ten pohár šampanského vychutnáme. Dnes sa však symbolicky, v závere roka, lúčim s inou „láskou“. S tou, na ktorú som si ja, ale aj moja rodina počas deviatich mesiacov rýchlo zvykla. S tou, ktorá sa o nás krásne starala a vďaka ktorej sme boli čistučkí a voňaví. Lúčim sa s kozmetikou Dove. Teda nie s kozmetikou ako takou, tej zostávam verná. Lúčim sa s pozíciou ambasádorky. 

Mám rada výzvy a nové veci, takže o to viac som sa tešila, keď som sa na jar tohto roku dozvedela, že zo mňa bude ambasádorka. Za deväť mesiacov, ktoré ubehli ako voda, som spoznala množstvo šikovných ľudí z Modrého koníka, značky Dove a tiež desiatky dievčat, žien, matiek, ktoré sa pravidelne zapájali komentármi pod moje príspevky. Spoznala som produkty Dove, dozvedela sa viac o tom, kam značka smeruje, aké má ciele a vízie. A postupne som sa ich snažila na mojom profile predstaviť aj vám.

Od začiatku som sa najviac tešila na súťaže, ktoré som pripravovala každý mesiac. Bolo to vždy radosti, vymyslieť tému, súťažné podmienky a čakať, koľko z vás sa zapojí. Keď som na konci každej súťaže počítala komentáre na stovky, bolo mi ľúto, že nemôžem oceniť viaceré z vás. Vaša úprimná radosť z výhry mi bola tou najväčšou odmenou. Bolo vidieť, že kozmetiku Dove poznáte a máte rady. Veď nie je na trhu žiadnou novinkou.

My ako rodina sme si ju užili naplno. Sprevádzala  nás na dovolenkách, výletoch, po športových výkonoch, na detských ihriskách, pri domácich oslavách, večerných rituáloch. Sme doma štyri baby, takže nemusím ani písať, že sme si to ozaj užili. No bez odmeny nebol ani manžel, ktorý sa sem-tam dal nahovoriť aj na fotenie 🙂. 

Rok 2021 sa končí a ja teda môžem bilancovať moje pôsobenie na Modrom koníkovi. Mám z neho veľkú radosť a dobrý pocit. Teším sa, že som sa stala súčasťou skvelého tímu, získala cenné skúsenosti, rozdávala radosť, viacerým poradila a v neposlednom rade vám v plnej paráde predstavila aj našu rodinku. Lebo môj profil, to nebol len Dove, ale aj to, kým sme, čo nás baví, teší...Verím, že ste u mňa našli dôvod k úsmevu či zamysleniu, možno dobrý tip či inšpiráciu.

Želám vám žienky všetko len to najlepšie v novom roku. Lebo ako hovoríme my optimisti, bude určite lepší ako ten starý! A raz mi niekto povedal, že dvojka je šťastné číslo, takže sa nemáme čoho báť 🙂.

Na záver ešte raz ďakujem Modrému koníkovi za možnosť vyskúšať si post ambasádorky a kozmetike Dove za dôveru.  #dove#babydove#dovemen

Vaša Katka!

Katuška, bola si skvelá a my ti za dobre odvedenú prácu ďakujeme. <3

31. dec 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@tratatundra

31. dec 2021

Ďakujem 🥰

31. dec 2021

@mravenek dakujeme ti za kus dobrej roboty😉❤ak sa smiem spytat so skupinkou bude co dalej?novy ambasador si zalozi novu ci bude pokracovat v tejto existujucej?

31. dec 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@zdenkastanka žiaľ, Dove na MK konci...takže predpokladám, že aj skupina. Keďže ju nebude mať kto spravovať

31. dec 2021

Bola si suprova👍😉

31. dec 2021

Všetko dobré Katka prajem
Krásny rok 2022 🥳
nech vám vaše "cisárovné" robia len radosť 🤗

31. dec 2021

@mravenek jaj tak.. no skoda😕

31. dec 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@evajt ďakujem krásne a podobne krásny nový rok❤

31. dec 2021
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@miracula

31. dec 2021

Ďakujem/e za tvoju prácu, vždy príjemné fotky, za každé milé slovo, za každú odpoveď a v neposlednom rade aj súťaže ktorými si odmenila a potešila veľa žien 🙂

1. jan 2022
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@misinka0611 ďakujem 😊

1. jan 2022

Juuj to je škoda, bola si fakt super ambasádorka, vždy som sa tešila na nové príspevky v skupine. Prajem celej rodinke všetko dobré a moc ďakujem za výhru, ktorá ma naozaj potešila ♥︎

3. jan 2022
mravenek
autorAMBASÁDORKA

@renca1992 ďakujem krásne za pochvalu😉veľmi si to vážim a rovnako prajem všetko dobré ❤

7. jan 2022

tá fotka vonia

9. jan 2022

Začni písať komentár...

Odošli