Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    naramkysany
    31. mar 2016    Čítané 23x

    naramkysany

    V mojom shope najdete vecicky ktore skraslia vas a vasu dusu.
    Shamballa naramky sú náramky zdravia a životnej energie. Vvznikli v Tibete a sú inšpirované budhistickými tradíciami, vďaka čomu neprinášajú len potešenie z ich krásy, ale aj duševnú pohodu a vyrovnanosť ich majiteľa. Shamballa náramky sú veľmi obľúbené medzi umelcami, športovcami, spevákmi či rôznymi celebritami. Tieto náramky sa v poslednej dobe stali veľkým trendom a vyhľadávaným módnym doplnkom.
    Shamballa je liečebný systém vlastnej energie, ktorá pomáha aktivovať samoliečebné schopnosti človeka. Shamballa náramky pomáhajú tento systém naštartovať. Nosia sa na zápästí ľavej ruky, nakoľko ľavá strana tela, zvlášť ruka a rameno, je podľa tohto učenia prijímateľom energie. O to viac účinne, že sú vyrábané ručne – je v nich duša umelca.
    Daluj ponukame sady spekov ako nausnicky, nahrdelniky naramky vyrbene priamo pre vas podla vasho gusta od roznych farieb a velkosti
    Naramky s menami pre vasu rodinu, snurky na dudlik s menom, kvetinky na kociky proti urieknutiu,privesky na kluce s menom alebo so sloganom, privesky na mobil….
    Dalej ponukame aj detske oblecenie ci obuv
    VSETKO CO MAME V SHOPE JE IHNED K ODBERU na vyziadanie podla vasich predstav vyrabam do 3 dni …. ZIADNE CAKANIE NA OBJEDNAVKU 4-5 TYZDNOU AKO U VELA PREDAJCOV
    OBCHODIK ROZBIEhAME TAKZE budem vdacna za kazde kladne ohodnotenie a tesim sa na spolupracu