Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    nataliaseidlova
    2. júl 2019    Čítané 407x

    Kvalitná, pohodlná a štýlová! Taká je podložka od Lalalu.

    Nezapájam sa často do testovačiek, málo kedy ma nejaký produkt zaujme natoľko, aby som sa zapojila. Ale táto podložka ma zaujala, a to veľmi. A veľmi by sa mi zišla, kedže malý má 9 mesiacov a učí sa sedieť a loziť a žiadnu podložku doma nemáme. Ani len tie puzzle som nikdy deťom nekúpila 😅 A tak som sa zapojila a vybrali nás. No ale prejdime k veci...

    Keď mi podložka prišla a niesla som tú krabicu, myslela som, že mi omylom poslali aspoň 3 podložky, keďže váhu to malo fajnú. Podložka váži niečo cez 6 kg 😅 Čo je dosť. Na presun z izby do izby alebo na dvor alebo proste kdekoľvek, je to dosť. Ale podložka predsa nemôže byť ľahká, veď to nie je karimatka. Rozmerovo je veľká, má 185cm x 140cm a hrubá je 1,2cm. Musí držať na mieste, aby sa nešmýkala, keď po nej prejde stádo divých detí 😁 Takže chválim to, že sa vobec nekrčí. Aj po rozbalení sa vyrovnala takmer okamžite. Takže tú váhu už chápem. Máme doma koberec v približne rovnakom rozmere pre deti a ten mi pripadá veľmi o ničom v porovnaní s touto podložkou. Je tenký a ľahký, na presun super, ale to, že sa mi decko na ňom nie raz šmyklo, už radšej nejdem rozoberať 😅 Navyše je vyrobená z vysokokvalitného PVC materiálu, je zdravotne nezávadná a hypoalergénna. Čítala som tu, na Modrom koníku, recenzie na ňu a často sa spomínalo slovo zápach. Naša podložka nesmrdela vôbec. Voňala novotou. Taká prijemná voňa. Neviem, či máme my doma nejakú inú hranicu medzi zápachom a vôňou, alebo sme mali šťastie na ten voňavý kus 😀 Ale nemuseli sme ju vetrať, ani umývať. Podložku sme mali väščinou v obývačke, kde sa deti hrajú najčastejšie. Takže sme po nej chodili deň čo deň všetci, a všetky návštevy tiež. Každý chválil, aká je mäkká a pekná, ako sa nám hodí do obývačky. Čítala som veľa názorov, že stojí veľa peňazí na to, že ju využijeme cca 2 roky. No ale ja ju nemienim dať preč ani po tom, čo sa deti prestanú hrať. Budú ju mať v izbe namiesto koberca. Aj v pubertálnom veku sa taká podložka hodí, či už na cvičenie alebo len také leňošenie. Ten už vyššie spomínaný koberec poletí hneď ako deti zahlásia, že je trápny, lebo veď už kto má v izbe koberec s detským vzorom?! 🤔 Všetko detské je krásne, ale my sme napríklad deťom ani detský nabýtok so žirafkami a sloníkami nekupovali do izby, ale rovno taký, čo budú mať až pokiaľ sa neodsťahujú 😀 Takže to, že podložka vyzerá tak ako vyzerá, nám veľmi vyhovuje. A hodí sa všade. Do každej izby. A možno si ju dám nakoniec ja do spálne, keď deti vyrastú 😀 Výrobca udáva, že by sa mohla aj 10 rokov dožiť, takže uvidíme, kde nakoniec skončí, ale z domu pôjde naozaj až keď v nej bude diera 😀

    Toto testovanie bolo veľmi úprimné, ako aj fotky, ktoré som počas toho robila. Nedirigovala som deti, aby mi pózovali a nedonútila som Noemi (3,5r), aby na nej zaspala kvôli dobrej fotke do recenzie. Ona na tej podložke proste úprimne zaspal. A ja, úprimne, sa jej ani nečudujem. Nie raz som už čítala, že deti na nej zaspali.

    Podložku sme testovali aj v exteriéri na záhrade. S dekou sa to nedá ani len porovnať. Za mňa super. Doma som ju utrela vlhkou handrou a bola opäť v obývačke. Je odolná voči vode a nečistotám.

    Róbert (9m) sa na nej učil sedieť a štvornožkovať. Kolienka by sa nám za to poďakovali, a hlava tiež, keď sa nie raz zo sedu prekotil a podložka pád stlmila, pretože je vyrobená z pamäťovej peny a jej hrúbka 1,2 cm nárazy tlmí. Ja som s ňou nadmieru spokojná. Nemám naozaj ani nejdno negatívum. Deň čo deň sa na nej deti hrajú. A cena? Je vyššia. To už sa na koníku rozoberalo hádam 100krát. Ale ak niekto rozmýšla ako ja a chce podložku na dlhé roky, nie len do detskej, ale aj do študenskej izby alebo naozaj kľudne do spálne, keď sa deti prestanú na nej hrať, tak táto podložka je na to ako stvorená.

    Takže ja ďakujem Modrému koníku za túto príležitosť a za super podložku.

    S pozdravom spokojná mama Natália a deti Róbert Rudolf a Noemi 😊

    nataliaseidlova