Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ešte po obede u nás pršalo a teraz je tu bielo ako v rozprávke ❄❄❄

    nikolurbanska
    16. apr 2019    Čítané 209x

    Bežný deň s Nivea Baby alebo ako náš malý žabiak testuje.

    Značku Nivea pozná asi každý. Ja si pamätám, keď som bola malá a mama ma, vždy keď sme išli von, natierala modrou Niveou. Tú vôňu milujem doteraz, ale po tomto testovaní som sa zamilovala do tej krásnej,  jemnej vône detskej kozmetiky Nivea baby.

    A mám tu zopár zaujímavostí o značke Nivea:

    • Keď v roku 1911 uviedli na trh krém Nivea, nebol modrý ako ho teraz všetci poznáme, ale krém mal žltý obal.
    • Okolo roku 1958 vznikli špeciálne výrobky pre deti a dojčatá. 
    • Kozmetika Nivea baby je bez farbív, parfumácie a dráždivých látok.
    • Značka Nivea Baby ponúka všetko dôležité na čistenie a umývanie, starostlivosť, dôležitú slnečnú ochranu i praktické doplnky v podobe obrúskov na použitie kdekoľvek a kedykoľvek.

    A teraz sa vrátime k testovaniu. Veľmi som sa potešila, keď som si pri rannej  kávičke našla správu, že som bola vybratá na testovanie kozmetiky Nivea baby. Vlastne boli sme vybratí, pretože v hlavnej úlohe bola naša malá žabka Adamko. Bolo to moje prvé testovanie o to viac som sa tešila, že sa testovala detská kozmetika.

    Na testovanie nám prišli tieto výrobky:

    • Ochranný krém proti chladu a vetru
    • Micelárny gél
    • Micelárny šampón
    • Ošetrujúci olej
    • Krém na tvár, telo a zadoček

    Najskôr Vám predstavím testovaný produkt a potom príde na rad moje hodnotenie.

    Tak môžeme začať...

    Ochranný krém proti chladu a vetru

    Ochranný krém neobsahuje vodu, preto citlivú detskú pokožku chráni pred chladom a vetrom. Výťažky z nechtíka lekárskeho a panthenol na pokožke vytvárajú ochranný film. Panthenol a nechtík lekársky chránia pokožku pred vysúšaním a podráždením.

    Najskôr som bola prekvapená, že začína jar a ide sa testovať ochranný krém, ale potom som sa vzpamätala a uvedomila som si, že žijem na Orave a tu sa ešte pani zima s nami nerozlúčila. Na testovanie sme mali vhodné počasie, pretože niekoľko dní strašne fúkalo, a preto som si povedala, že je vhodný čas otestovať tento krém. Keď sme prišli domov žiadne červené líčka ani nos, krém sa ľahko roztiera na rozdiel od iných krémov, aké sme doteraz používali. Takisto sme krém využili minulý týždeň, keď nám začalo snežiť a výrazne sa ochladilo, krém uspel na 1. A reakcia? Žiadna! Krémy, ktoré sme používali doteraz Adamkovi nesadli, vždy sa mu z nich vyhodila tvárička. Krém proti chladu a vetru odteraz patrí do našej povinnej výbavy.

    Micelárny gél

    Tento gél je vhodný na každodenné umývanie, pretože detskú pokožku nevysušuje a nedráždi. Neobsahuje alkohol, parabény ani farbivá.

    Gél si nevieme doma vynachváliť, výborne pení, jemná vôňa. Adamko mal niektoré miesta na tele po kúpaní suché, po 2 týždňoch používania tohto gélu nemá žiadne suché miesta na tele. Veľké plus je, že gél má pumpičku, isto mi dá každá mamička za pravdu, že niekedy pri kúpaní by sme potrebovali jednu ruku navyše. Gél som testovala aj ja, pretože mávam suchú pokožku a prekvapivo po sprche nemám suchú kožu. 

    Micelárny šampón

    Tak isto ako gél aj šampón je vhodný na každodenné používanie, pretože chráni pokožku hlavy pred vysušovaním. Vďaka jemnému micelárnemu zloženiu sa umývanie vláskov obíde bez slzičiek.

    Šampón mal u nás tiež úspech. Adamko si vždy pretiera očká a samozrejme to niekedy robí aj pri kúpaní a takto aj otestoval či ho náhodou nebudú štípať očká zo šampónu a neštípali. Super je, že aj šampón má pumpičku ako gél na umývanie. Vlasy po umytí týmto šampónom boli jemné, lesklé a vzdušnejšie aj na druhý deň (asi aj já začnem používať tento šampón). 

    Ošetrujúci olej

    Tento olej udržuje v pokožke vlhkosť, pokožku ošetruje a čistí ju. Obsahuje mandľový olej. Je ideálny na pravidelnú masáž pre bábätká.

    Popravde som veľa od tohto oleja nečakala a preto som bola milo prekvapená, keď sme ho začala testovať. Tento olej nie je tak mastný ako oleje, ktoré sme doteraz používali, rýchlo sa vstrebe a na natieranie stačí iba pár kvapiek. Vôňa je príjemná. 

    Krém na tvár, telo a zadoček

    Krém Nivea Baby je inšpirovaný originálnym krémom Nivea, ktorý poskytuje jemnú a bezpečnú starostlivosť vďaka prírodnému mandľovému a slnečnicovému oleji. Použitie je na celé telo. 

    Zo všetkých testovaných produktov tento krém mal u nás najväčší úspech. Aj ja sama som si ho obľúbila a po sprche vždy použijem tento krém. Ľahko sa roztiera, nezanecháva mastný film a pokožka po ňom príjemne vonia aj niekoľko hodín. Veľké plus je, že tento krém je univerzálny, je na celé telo a je v praktickom balení. Tento krém nezaberie veľa miesta a preto je vhodný aj na cestovanie. 

    Nivea baby sme s Adamkom testovali dva týždne. Za túto dobu nemal reakciu na žiadny testovaný výrobok a dva týždne nám stačili, aby sme si túto detskú značku obľúbili, a z našej kúpeľne už Nivea Baby neodíde. Ja môžem túto kozmetiku odporučiť!

    Na záver sa chceme s Adamkom poďakovať Modrému koníku a spoločnosti Nivea za možnosť testovať tieto produkty.