Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte chcem si zasadit Kapucinku ale neviem ktora presne ke ta lieciva. Neviete mi poradit? Na stranke osiva je ich viacero tak neviem ktoru.

    Ahojte GSL kurier chodi aj v sobotu?

    Ahojte prosim Vas ako to je? Kedy su polrocne prazdniny? Plati to aj pre skolkarov?

    Ahojte neviete kde by som zohnala tuto Budru?

    Ahojte zienky potrebujem za rozumnu cenu jednoduchy sijaci stroj. Ja presitie zaclon dier a takeho domaceho pouzitia. Nechce s mi stale niekoho ostavovat. Neviete kde a aku kupit?

    Ahojte je tu zienka co rada cita? Chcela by som si uz konecne daco precitata ale nieco dobre co ma od knizky neodtrhne. Myslim, ze na materskej sa mi dostavaju naznaky vyhorenia. Kedisi som neobsedela a teraz som daka divna. A este sa aj furt o kazdeho bojim. Tie klasicke knizky motivacne ma moc neberu. Citali ste nieco co vas fakt bavilo? A mozno trosku nakoplo. Furt mam v hlave co ak? Co ak ochorie? Co ak hento co ak toto...

    Ahojte ak ma niekto kvasok, prve dni ma byt zavrety alebo nie?

    Dobry vecer vedel by mi dakto objednat echinacinu z Justu?

    Skusene zienky nasla som v chladnicke tvaroh somzarukou do 21.12. Myslite ze stoho mozem urobit struhany kolac? Zabaleny je vakuovo.

    Ahojte davate niekto detom kolostrum od LR? Ja nad tym premyslam ale mame problem dat doseba lieky a neviem ci by to moje dieta vypilo. Ma to aj daku prichut?

    Ahojte zienky. Odporucte mi roboticky vysavac do 300€. Dakujem

    Prajem Vam krasne Vianoce 😘 A vsetci co kaslete a teplotujete ako my skore uzdravenie. Mam pocit ze uz su chory vsetci.

    Ahojte neviete niekto ako si zrusit insta?

    Je tu daka cukrarka ktora mi poradi kolko mozem mat domace listkove cesto v chladnicke? Mala som ho tam 2 dni a dako stmavlo sli tam aj zltka moze to byt tym? Bude este jedle?

    Ahojte neviete ci sa da zohnat mali traktor fergie? Vsade som nasla len velky slapaci.

    Ahojte zienky nemate niekto prosim recept na francuzku polievku taku ako byva sackova. Ked dam hladat francuzka tak mi vide cibulova. Min manzel ju lubi ale ja mi sackovu robit nebudem.

    Ahojte nema niekto doma casopisi na vysivanie ktorich sa chce zbavit?

    Ahojte robievate niekto 3-BIT rezy? Nekraja sa to zle ked su tam tie kekse?

    Ahojte zienky neviete kde by som kupila tento traktor ale iba malu hracku? Vsade je len velky slapaci traktor.

    Ahojte ked nastupujem do prace po rosicaku mam sa to nahlasit niekam na urade? Alebo staci ked ma zamestnavatel nahlasi na socialnej poistovni?

    Ahojte nemate prosim niekto predlohu na vysivany adventny kalendar? Mal som v casopise neviem presne ako sa volal a nemozem ho najst.

    Su tu zrucne zienky co by vedeli poradit ako uchitit tuto dekoraciu na dvere a na stenu aby ma manzen nevyhodil z domu? mam podobne dvere aj lampy na takom mieste. A chcela by som to podobne nazdobit.