nugat
2. sep 2016
63 

Moje hydratovanie s AVON

Kto by nepoznal AVON? 

Myslím, že nie som jediná, ktorá si prešla prvou "špirálou", prvý rúžom alebo prvým púdrom práve z AVON-u. Taktiež krycia tyčinka, či tak dospelácke krémovanie si rúk.

Čas pokročil a k AVON-u sa stále vraciam. Tentokrát sa karta otočila a AVON sa vrátil ku mne. Dostala som totiž možnosť otestovať úplne nový krém - AVON nutra effects velvet soft moisture, a preto veľké ďakujem.

Najprv predstavím svoju pleť. Pokožku tela mám viac-menej normálnu, teraz v lete upotenú ako každý iný človek. Pokožka rúk ma trápi každú zimu - hánky mi praskajú, krvácajú a vytvárajú sa na nich šupinky. Bleh. Pleť mám problematickú, mastnú a v lekárni siaham po pubertálnych serepetičkách. Čiže som ako Frankenstein, pozliepaná z rôznych druhov. 😀

A teraz predstavím krém. Je to kombo na tvár, telo aj ruky, ktoré zaisťuje 48-hodinovú hydratáciu. Je ľahšej konzistencie, príjemnej vône a vhodný na suchšiu pokožku. 

Ja som ho využila predovšetkým na telo a ruky, keďže moje pleť potrebuje iné riešenie. Na tvár som ho síce skúsila, no leskla som sa viac ako český kryštál. Krémovala som sa preto po klasickom sprchovaní, po opaľovaní a po holení nôh. Vždy sa rýchlo vsiakol do pokožky, nezanechal mastný film, ktorý tak neznášam a pokožka vyzerala živšia. Po opaľovaní perfektne hydratoval, po holení skvelo upokojil. Už som si povedala, že si z neho nechám na akútne problémy rúk v zimnom období, no veľmi si neverím, že sa ovládnem. Natieram sa ním totiž každý druhý deň a hydratáciu cítim aj po jednom umytí. Znie to strašne super, však? No trošku sa tých rúk aj obávam, pretože ak sa mi vytvoria ranky, tak je tam šanca, že krém bude štípať, keďže je parfumovaný. 

Výhody:

+ ľahká konzistencia a príjemné nanášanie,

+ všestranné využitie,

+ príjemná, nevtieravá vôňa,

+ praktické balenie a výborná manipulácia,

+ nadpriemerná trvácnosť hydratácie.

Nevýhody:

- nevhodný pre mastnú a zmiešanú pleť,

- neskutočne nudný design obalu (v katalógu by som si ho ani nevšimla).

Záver:

AVON nutra effects velvet soft moisture je vhodný pre suchšiu pleť, preto nesadne každému. No kto je od hlavy až po päty suchý (to znie hrozne zle), tak je to pre neho ideálne riešenie - praktické a aj ekonomické. Mne veľmi vyhovuje a keď ho miniem, tak si chcem zadovážiť ešte jeden kus na zimu. Je to presne taký ten krém, ktorý sa doma vždy zíde. No keby som nemala možnosť ho otestovať, tak by ma na základe obalu a zloženia ani nezaujal. Každopádne, dávam mu 9 bodov z 10, pretože je funčný a robí presne to, čo robiť má. 🙂

Verím, že vám moja recenzia krému, ktorý som testovala v niečom pomôže a ak máte podobne zmiešanú pleť a pokožku, tak budete vedieť, kde sa ním krémikovať a kde nie. 

#test_avon

Petra

Začni písať komentár...

Odošli