nugat
12. nov 2018
354 

Sunar hľadá Ambasádorku!

Známa značka dojčenskej výživy, v našich končinách s najdlhšou tradíciou, hľadá u nás na koníku svoju Ambasádorku. Sunar sa už dlhé desaťročia venuje výžive pre zdravý vývoj tých najmenších. Od roku 1936 sprevádza každú novú generáciu na jej štarte do života. Spolu s nami, môže sprevádzať aj vaše malé ratolesti.

Aké vlastnosti by mala mať Ambasádorka?

Nová Ambasádorka by mala byť mamičkou dieťaťa okolo 6. mesiaca veku, ktoré pomaličky odstavuje, alebo už nedojčí. Výhodou je, ak má dieťatko aj staršieho súrodenca a tvoria tak krásnu veselú rodinku. Ambasádorka by mala vedieť pekne fotografovať a mať záľubu v blogovaní a tvorbe príbehov. Mala by byť samostatná, iniciatívna, kreatívna, spoľahlivá, schopná odrážať negatíva a pokojne argumentovať. Mala by mať aktívny životný štýl a s celou rodinou byť stále v pohybe a tiež mať pozitívny vzťah k jedlu, ktoré je u nej doma vždy pestré a farebné a mala by mať chuť sa učiť nové veci o detskej strave a výžive. Deti sú pre ňu tým najdôležitejších v živote, venuje sa im, stále vymýšľa nové hry a zábavu, ktorými deťom robí detstvo tým najkrásnejším obdobím.

Nemali by jej robiť problém rôzne kreatívne súťaže, písanie článkov a príspevkov o produktoch Sunar a Sunárek, ktorým sama verí, pretože svojim deťom chce dávať do najlepšie.

Práca Ambasádorky má hneď niekoľko výhod. Okrem zábavy, samostatnosti a učeniu sa novým veciam sú to:

 - nové a moderné zručnosti vhodné do súčasného on-line sveta,

 - systematická práca na jednom konkrétnom projekte z pohodlia domova,

 - príležitosť sa propagovať a budovať si portfólio,

 - pracovať v skvelom tíme ľudí zo Sunaru a Modrého koníka,

 - a samozrejme finančnú odmenu - 214 eur mesačne na autorskú zmluvu.

Ak sa chcete zapojiť do konkurzu na Ambasádorku pre Sunar, vyplňte tento dotazník - Sunar hľadá Ambasádorku. Čas na zapojenie sa máte do nedele 18.11.2018. Napíšte o sebe všetko, čo považujete za dôležité. Buďte smelé, kreatívne a hravé. Tešíme sa na vaše dotazníky plné nápadov a kreativity. Popíšte svoje detičky a nezabudnite spomenúť, či sa dieťatko odstavuje, alebo dojčenie kombinujete s náhradnou dojčenskou výživou.

Kanditátky do druhého kola výberu oslovíme internou poštou a odovzdáme im ďalšie pokyny. S víťazkou následne pred spustením spolupráce prebehne úvodné školenie.

Držíme vám palce!

Petra

Skoda ja mam 15mesacnu na sunare

6. nov 2018

Mať polročné dieťa je vlastnosť?
Ach Sunar Sunar 😀

6. nov 2018

@zdenin veď ale to nevadí má viac ako šesť mesiacov hlavne že pije um mlieko

6. nov 2018

Začni písať komentár...

Odošli