Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pa3cia112
    6. feb 2017    Čítané 182x

    Môj týžden s Vichy Dermablend

    Milé žienky!

    V nasledujúcich riadkoch sa vám pokúsim čo najpresnejšie popísať moje dojmy, pocity a skúsenosti z testovania nového DERMABLEND 3D korekčného vyhladzujúceho make -upu pre mastnú pleť a pleť so sklonom k akné od VICHY.

    V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a spoločnosti VICHY, že ma vybrali a mohla som tak vyskúšať tento nový make-up. Make-up som mala možnosť testovať týždeň. Za týchto sedem dní sme sa celkom skamarátili a zvykli na seba 🙂.


    Výrobca v popise sľubuje, že make-up poskytuje vysoké krytie vďaka minerálnym pigmentom, vyrovnáva povrch (unikátna technológia alliagel), SPF 25, výdrž až 16H a že make-up ošetruje.

    • Stará sa o pleť deň čo deň vďaka aktívnym látkam:
      Kyselina Salicylová - pôsobí proti nedokonalostiam
      Eperulín - upokojuje podráždenie

    Výrobca ho tiež opisuje ako hypoalergénny, nekomedogénny a bez parabénov.

    Tak teraz vám na to poviem svoj názor a svoje poznatky.

    V prvom rade musím pochváliť dizajn make-upu, aj keď obal nie je až taký dôležitý 🙂. Je to veľmi pekné, elegantné balenie, ktoré sa určite v kabelke nestratí. 
    Ďalej ma veľmi prekvapila konzistencia make-upu. Nebola som zvyknutá na takýto hustý make-up, ale naučila som sa ho nanášať. 🙂
    Kryciu schopnosť podľa mňa make-up spĺňa na jednotku. Zakryl aj nepekné vyrážky aj rany po akné, suché miesta nezvýraznil a lesklé zmatnil.


    Jediné s čím nie som úplne spokojná bolo, že som mala pocit akoby som mala na tvári masku. Pre mňa bol make-up na tvári ťažký. Ďalším mínusom pre mňa bol odtieň make-upu. Vybrala som si odtieň 15 OPÁL, a myslím, že mi úplne nesadol. Čo ale nie je chyba make-upu.


    Inak som bola s make-upom spokojná. Výdrž mal tiež veľmi dobrú, kedže aj po niekoľkých hodinách vyzeral naozaj super.

    Nakoniec, posúdťe sami 🙂

    Pred použítím make-upu.S make-upom Vichy dermablend. Ako vidíte, som ako mŕtvolka. Ale to bude asi tým odtieňom.

    Trošku púdru a farby na líčky a je po probléme, či?

     
    Po 8 hodinách 🙂

    Make-up Dermablend 3D Korekcia od Vichy odporúčam a verím, že s ním budete spokojné aspoň tak ako ja 🙂

    Aj my sme poslúchali 🙂

    (3 fotky)

    Bohatstvo je pozerať sa na vlastné dieťa a pochopiť, že ono je tá najkrajšia a najsprávnejšia vec, pre akú si sa v živote rozhodol. 🙂

    Prostě mě to zajímalo. Zeptal jsem se svýho kamaráda, jak je možný, že vydržel se svojí ženou 20 let a furt se mají rádi.Nikdy nebyl slaboch, nezahnul jí a nikdy jsem ho neslyšel o ní říct křivý slovo. Odpověděl mi: "Nebudu ti říkat, takový ty kecy o toleranci, porozumění a další ty hezký slovíčka. To je chlapče samozřejmost. Jasně, prostě nebude vždycky krásná, jednou jí uvidíš zvracet, brečet. Podruhý ti zase vynadá. Ale koukej na ty hezký momenty. Jako když ti v neděli ráno udělá jídlo jentak. Jako když jí uvidíš, jak se upravuje, pro to aby šla s tebou ven. Musíš se koukat na ty maličkosti, který dělá. Jakože chce, aby byl doma pořádek. Jakože ti vyžehlí košili. Nesmí začít tu lásku přehlížet. Ona nezmizí. Jen nesmíš bejt idiot a nesmíš místo na tu lásku čumět na jiný ženský. Koukat se. To je to, oč tu běží, Reji. Každá žena miluje, když se na ní muž i po deseti letech dokáže podívat, jako kdyby se do ní zamiloval poprvé. A to dělám já."

    🙂 Tak 🙂