Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pa_tka_zv
    20. sep 2019    Čítané 501x

    Novinka u nás s menom BABY Dove 🕊

    V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku a firme Dove 🕊 za balíček, ktorý nám prišiel pred dvoma týždňami. Balíček nám musela ale prevziať susedka, lebo v tom čase sme boli na dovolenke, ale hneď, ako sme sa vrátili, sme sa pustili do vyskúšania výrobkov.

    Tak ako som už v názve článku napísala, v našej rodine bola táto značka novinka, keďže sme doposiaľ nič z uvedenej značky doma nemali. O to viac ma to zaujímalo a tešila som sa na pocity a reakcie môjho syna. 

    Balíček obsahoval: 

    🕊 Umývací gél Sensitive Moisture

    🕊 Umývací gél Rich Moisture

    🕊 Detské vlhčené utierky

    🕊 Krém proti zapareninám

    🕊 Detské telové mlieko

    Prvé sme vyskúšali 🕊  vlhčené utierky. Na dvore bolo treba utrieť rúčky a ústa.
    Vôňa jedným slovom top. Reakcia - žiadna. Čo viac si priať od vlhčených vreckoviek. 🙂 Ešte jedna vec, perfektné vyťahovanie vreckoviek. (bez problémov sa dá vytiahnuť a nelepia sa na seba).

    V ďalšom kroku sme vyskúšali 🕊  krém proti zaparenínám, no tak toto nebola naša "šálka kávy" ako sme zvyknutí. Matiasko nemal od mala problém so zadočkom, nuž po tomto kréme bol zadok červený, mne sa nepozdávala ani konzistenciou. Takže za nás toto nie. 🙂

    A večer prišiel čas na 🕊  Umývací gél Sensitive Moisture a 🕊 Umývací gél Rich Moisture.

    Musím napísať, waaw... Veľmi veľmi ma potešilo a myslím si, že nie tak mňa, ako môjho syna, ktorému neslzili očká a neskutočne si kúpanie užil. Perfektná pumpička na dávkovanie týchto gélov je úžasná, ocenia určite mamičky, ktoré musia jednou rukou "zachraňovať" dieťatko a druhou ho umývať. Aj keď u nás to najviac ocenil ocko, kedže to je od narodenia Matiaska jeho "úloha", oni dvaja si to spolu neskutočne užívajú. Matiasko ma veľmi citlivú pokožku, hlavne na nôžkach a presne tieto "sprcháče" sú určené na citlivú pokožku, prekrásne vonia (Rich Moisture),  Sensitive Moisture nevonia, a super sa natierajú.

    Po umytí prišiel rad na 🕊  telové mlieko, a to už je moja úloha 🙂 Vysušiť, natrieť a obliecť. 🙂

    Každovečerný rituál ♥ V prvom rade toto telové mlieko má neutrálne pH, na čo dávam neskutočný pozor pri výbere aj pre malého, aj pre mňa. Vôňa je krásna, bábätkovská, natiera sa perfektne, ja by som viac ocenila pumpičku, lebo pri našom malom šidle je ťažšie dostať z tuby niečo von. 

    A v závere hádajte, ktorá vec sa Matiaskovi páčila najviac? 

                                            🕊 🕊 🕊  Vyhrali to vlhčené utierky :D 🕊 🕊 🕊 

    pa_tka_zv
    10. feb 2019    Čítané 515x

    Stal sa zázrak, volá sa LA ROCHE-POSAY LIPIKAR

    Idem sa s vami podeliť o zázrak, ktorý sa vďaka Modrému koníku dostal ku nám domov.

    Zázrak, ktorý zmenil nožičky nášho syna ♥

    Zázrak, ktorý sa volá LA ROCHE-POSAY LIPIKAR:

    ️—> produkt s bielou pumpičkou je Lipikar Baume AP+ (balzam) 
    ️—> produkt s modrou pumpičkou je Lipikar Syndet AP+ (čistiaci gél) 

    Ako som už spomínala v príspevku na mojom profile, "bojovali" sme s atopickým ekzémom. Vyskúšali sme veľa prípravkov, no žial, bez zlepšenia. Ale zrazu sa všetko zmenilo. Prvá fotka v prvý deň, keď nám prišiel balíček 🙂 Posledná fotka bude Matiaskov stav nožičiek PRED a PO. Odporúčam pozrieť až do konca 🙂

    Už po týždni používania týchto dvoch zázrakov som videla neskutočnú zmenu čo sa týka ekzému. Tieto dva produkty sľubovali aj lepší spánok... Ale po tomto testovaní môžem povedať, že na moje dieťa nefunguje nič :D U nás sa lepší spánok nedostavil (hádam sa to raz zmení.)

    Oba produkty sú určené pre veľmi suchú a citlivú pokožku u novorodencov, dojčiat, detí a dospelých so sklonom k atopickému ekzému a alergii.

    • Pomáha obnovovať a udržiavať rovnováhu mikrobiómu.
    • Pomáha obnovovať a chrániť kožnú bariéru.
    • Okamžite upokojuje.
    • Stačí len jedna aplikácia denne.

    Moje zistenie: 

    • Vôňa oboch produktov je neutrálna. To som aj čakala, kedže je to vyrobené najmä pre deti.
    • Vzhľad taktiež neutrálny. Ale najviac ma potešila praktická pumpička. Pre mňa je to kvôli môjmu šibalovi najlepšia vec na kozmetike pre deti. Je to rýchle a praktické. 
    • Nanášanie Lipikar Syndet AP+ (čistiaci gél) je jednoduché, krásne sa rozotiera a dôkladne umyje.
    • Taktiež Lipikar Baume AP+ (balzam) sa veľmi krásne roztiera. Myslím si, že Matiaskovi zabral tento balzam skôr ako čistiaci gél. Možno je to len môj výmysel, ale mám taký pocit, že balzam krásne upokojil a pokožka si oddýchla. 

    Keď vám poviem, aké sme mali šťastie a aký ďalší zázrak sa stal, neuveríte! Na toto testovanie bol vybraný aj Matiaskov najlepší kamarát Tobiasko. Tak sme ďalej produkty vyskúšali aj spoločne. Pre dvoch šibalov to bola veľká zábava... No posúďte sami!

    Veľmi sa mi páči, že Lipikar Syndet AP+ (čistiaci gél) sa veľmi jednoducho rozotiera a krásne umyje telíčko drobcov. Zábava vo vani musí byť. A takto skúšali aj sami. 

    Po dobrom kúpeli nastupoval wellness s Lipikar Baume AP+ (balzam), aby si telíčko oddýchlo a uložilo sa na "pokojný" spánok.

    Matiaskov ekzém PRED a PO ♥

    Ešte raz ďakujem celému tímu Modrého koníka a spoločnosti LA ROCHE-POSAY za túto možnosť ♥

    pa_tka_zv
    25. sep 2018    Čítané 404x

    Curaprox BE YOU

    O Curaprox BE YOU zubných pastách som sa po pravde dozvedela tu na koni, keď vybehlo testovanie, vôbec som nikde inde nepostrehla, že Curaprox prišiel s novinkou a to dlhé naozaj dlhé roky používame zubné kefky Curaprox, na ktoré nedám dopustiť.

    Pre mňa sú zuby všetko, tak ako moja maminka od narodenia dbala na moje zuby, tak mi to ostalo, a to isté budem praktizovať pri mojom synovi. ♥

    Nie zbytočne sa vraví, že flóra človeka sa vytvára do 3 rokov a naozaj do tých troch rokov dieťaťa treba dať pozor, lebo čo mu darujete do tých 3 rokov to sa s ním bude viesť celý život. (Teda aspoň u mňa to platí) a týmto naozaj ďakujem svojej mamke za to, že som do môjho veku ešte nemala problém so zubami (klop, klop)).

    No a k testovaniu ---> v pondelok poobede mi kuriér doniesol balíček, ktorý obsahoval 3x pastu aj so zubnými kefkami a to: 

    *BE YOU DAYDREAMER

    *BE YOU CHALLENGER

    *BE YOU CANDY LOVER

    3x stojan na kefky, čo ma naozaj riadne potešilo, keďže nič také predtým som nevidela a doma ten obyčajný stojan na kefky priam neznášam :D

    Prvou som začala pastou CHALLENGER . K tejto paste len toľko, že nebola podľa mojej chuti :/ 

    Druhá pasta nasledovala DAYDREAMER. Táto pasta bola zo všetkých TOP ako sa vraví nesúď podľa obalu (Neznášam modrú farbu a milujem ružovú... Vidíte  pre mňa chuť pasty bola presne opačne). Svieža, chutná no presne podľa mojej chuti. Priznám sa, že túto pastu sme doma používali najdlhšie čo aj vidno na fotkách a určite sa k tejto vrátime. !TOP!



    Poslednú pastu sme skúsili CANDY LOVER. Táto pasta vyhrala vôňou a chuťovo tiež super, ale samozrejme už mám svoho favorita ktorého neprekonala ani táto pasta, ale tiež bola super naozaj cukríková a pri nej som sa vrátila do detských čias. Túto pastu ešte stále používame a testujeme, keďže sme si ju nechali nakoniec. 

    Veľkou výhodou, čo Curaprox urobil, je podľa mňa testovacie malé balenie pást. Každý si podľa nich môže najsť tu svoju ,,TOPKU" Keďže každému sadne niečo iné a tu si dokonale môže vybrať 🙂 

    pa_tka_zv
    6. jún 2018    Čítané 383x

    Náš život s Hipp ♥

    Testovanie cestovnej sady detskej kozmetiky HiPP, ktorá obsahovala pleťový olej, sprchový gél, pleťové mlieko a vlhčené obrúsky všetko 2x:

    Testovanie začalo 18.5., keď nám kuriér na obed doniesol balíček 🙂

    Hneď večer sme zahájili náš kúpací rituál, no tentokrát s miniatúrkami Hipp. 

    Jedno cestovné balenie sprchového gélu a olejčeka nám vydržalo 4-5 dní, kedže Matiaska kúpeme každý večer. Naozaj som bola milo prekvapená, aj teda som, z príjemnej vône, ktorá je samozrejme taká ,,bábätkovská" a hlavne ma prekvapilo, že bez problému zišiel biely krém a to keď už môj muž povie, citujem: ,,waww to choď hneď kúpiť aj ten krém, zišiel ľahko dole" tak to už je naozaj čo povedať. 

    Priznám sa, že veľmi nečítam zloženie vecí, skôr si raz za čas pozriem výsledky testovania viacerých produktov a na základe toho sa vždy rozhodnem, poprípade na odporučanie známych.

    Druhú ,,dávku" cestovného balenia sme posunuli kamarátovi Tobiaskovi (@bubik91

    Sú to kamaráti od bruška ♥ 

    Malé balenie je perfektné na cestovanie, u nás tak na predĺžené víkendy, ale určite vám vydrží aj dlhšie ( ja kozmetikou nešetrím :D ) takže vo štvrtok sme hneď kupovali veľké balenia, ktoré už vydržia oveľa, oveľa dlhšie a ostávame pri tejto kozmetike určite. Čo sa týka vlhčených utierok, mne osobne vadí, že sú tak parfumované.

    Myslím si, že výsledky kozmetiky a celkovo značky HIPP hovoria samy za seba a nepotrebujú ďalší komentár, každá mamička by mala vyskúšať a sama uvidí, že je to najlepšia vec ktorú môže dať svojmu dieťatku. ♥

    Ak vás zaujal názov môjho článku a pýtate sa prečo náš život s HIPP tak v skratke pre toto 🙂 U nás doma sa to všetko točí okolo Hippu pre nášho skoro 5mesačného syna. 

    Keďže ostal na UM, prvá možnosť, po ktorej som siahla bolo mliečko HIPP bio combiotik a naozaj najlepšia vec, ktorú som urobila  - prvé mliečko sadlo perfektne nemusela som sa trápiť ,ako veľa mamičiek, s problémami s bruškom. Po čase sa malému potvrdil reflux a v tedy sme prešli len na AR mliečko a zas najlepšia možnosť, malému sa všetko upravilo a nenastali žiadne problémi. 

    Po ukončenom štvrtom mesiaci sme začali prikrmovať, no možno sa to niekomu nebude páčiť ale kedže môj syn nechce doma robené príkrmy a to mám doma 3 rôzne mixéry, XY kníh, rôzne recepty a náradia na prípravu domácich mrkvičiek, zemiakov, brokolíc.... No proste nechce nič, zo všetkého ho napína, takže po 3 týždňoch odmietania všekého jedla, som si povedala dosť a teda buď nebude nič jesť alebo skúsime kúpiť. Tento týždeň sme kúpili no a hádajte čo sa stalo? Naše dieťa začalo jesť.  (konečne)

    pa_tka_zv
    10. mar 2017    Čítané 193x

    Testovanie zubnej pasty Zendium

    Na začiatku ďakujem, že som mohla vyskúšať a testovať pastu Zendium. ♥ Tak ako som už v predchádzajúcom článku napísala, moje zuby sú pre mňa všetko, a preto som veľký kritik. 😇

    Po tom, ako mi oznámili, že ma vybrali na testovanie pasty, mi o pár dní volal kuriér a priniesol mi veľký balík.🎁 Najprv som bola prekvapená, lebo nič iné okrem testovacieho balíčka som nečakala a na pastu sa mi zdal balík veľký, ale po otvorení balíka som bola milo prekvapená ako bola pasta zabalená + tam bola modrá obálka. 

    A tak som sa pustila do testovania. 

    Veľmi sa mi na prvý pohľad a dotyk páčil obal pasty, hlavne kvôli tomu, že nič neostane v paste a ľahko sa tlačí na zubnú kefku. 

    Pasta veľmi nepení, čo je super lebo nie je všade, haha, iba v ústach 🙊 , Nemá nejakú špeciálnu chuť,  preto si myslím, že si u každého nájde svoje miesto. Zuby sú po nej hladké, čisté, hlavne pasta zanecháva svieži dych čo je veľké plus +++ a neštípe +++

    V závere by som chcela pastu odporučiť ľudom, ktorí majú problém so zubami, hlavne kvôli tomu, že pasta je šetrná k zubom a perfektne sa s ňou umývajú zúbky. Veď kto by nechcel mať krásne, zdravé zuby 🙂