pepa_lite
22. jan 2017
278 

Testovanie výrobkov z dm aneb

Ahojte,

volám sa Pepa a túto recenziu píšem po tretíkrát. Dúfam, že tento pokus už dopíšem dokonca. Prvý krát ma včera prerušilo, zlepšovanie koníka večer a po druhý krát som chcela zmazať písmenko a hodilo ma to späť. To som celá ja smoliarka, preto keď mi prišla správa, že som bola vybraná na testovanie, neverila som vlastným očiam. Uverila som, až keď priniesol kuriér balík. Môj polročný synček Mateo bol môj hlavný pomocník v odbaľovaní, skúmaní obsahu a testoval odolnosť výrobkov vlastnými zúbkami (dvomi). Vydržali. Prežili to, a aj on 🙂. Ďakujem za možnosť zapojiť sa do testovania. Čítaniu zdar!

1. DM Bio žihľavový čaj s citrónovou trávou

Keď mám chvíľku, rada si dám šálku čaju. Som verná svojím overeným značkám. V zimnom období volím skôr bylinné čaje a v letnom ovocné. Dostal sa mi na skúšku tento DM BIO žihľavový čaj s citrónovou trávou. Nevedela som, čo očakávat. Prečítala som si, že obsahuje 90% žihľavových listov a 10% citronovej trávy. Žihľavu a jej účinky poznám iba vo forme šampónu a ako babskú poveru, keď som sa popŕhlila, že nebudem mať reumu. Balenie obsahuje 20ks klasický vrecúšok. Po zaliatí sa v celku rýchle vyluhoval, do krasnej tmavozelenej farby. Voňal, tak inak, neznámo, ale príjemne. Chuťovo nebol najhorší. Pre očistné účinky žihľavy odporúčam ako ideálneho parťáka na jarný detox. Mojím isto bude. Chýba mi tu však preklad z nemčiny.

2. Babylove ovocný čaj pre bábätká a deti

Moj malý je kojený a čaj odmietal, max.si dal lyžičku a vypľul-fakt podívaná. Čítam, že určený na osobitnú výživu malých detí od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm, obsahuje 45% jabĺk, 43% šípky, 7% mrkva. 4% červená repa a 1% čučoriedky. Na obale písali zaliať horúcou vodou, luhovať 5-8min počas, ktorých som sledovala, voňala a obzerala, čo príde. Vôňa skoro žiadna, ale tá chuť. Žiadna prearómovaná sladká čajovoda, s dvomi či tromi kockami cukru v sebe, ale poctivý šípkový čaj. Vrátil ma do detstva. Keď sme ako deti popri kanály zbierali šípky, sušili ich doma na radiátore a otec nám z nich urobil čaj.  Jablká som teda vôbec nespozorovala. A môj Matelko? Vypil šesť lyzičiek a to bol len začiatok. Sám od seba mi vypil behom dňa 50ml po príkrme. Umňa sa pridal na môj nákupný zoznam must have!

3. DM Bio Superfood tyčinka

Táto tyčinka ma najprv moc nenadchla, prečítala som si, že obsahuje 49% ďatlí, kokos, červený pomaranč a chia semiačka. Bála som sa tej chuti, keďže ja osobne nemám rada ďatle, ale hodila som si ju do kabelky so sebou. Popri starostlivosti o malého a dennodenných povinostiach som si na ňu spomenula v meste, keď ma prepadol hlad. Použila som ju ako obedný snack, avšak nie moc dobrá voľba. Tyčinka a jej konzistencia je tuhšia, než bežné mysli tyčinky. Chuťovo naozaj prevládali ďatle, tak som ju po dvoch zahryznutiach opäť schovala do kabelky.  Vadili mi však aj chia semiačka medzi zubami. Za mňa nie, ale kto má rad ďatle, nech sa páči.

4. Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

Punčové pastilky, na môj vkus sladké. Som zástankyňa skôr mentolových pastiliek. Ponúkla som všetkých doma. Najprv zostali zaskočení, že punčové a potom prekvapení, že sú fajn. Vraj taká spomienka na vianočné trhy, aj keď sú trošku kyselkavé. U nás sa už minuli a možno, ak si na ne o rok spomenieme, navodíme si nimi Vianoce.

5. Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

Pena s vôňou ruží & fialiek s extraktom z perál, zaručila jedinečný zážitok z kúpania. Bohaté ošetrujúce zloženie dodalo mojej pokožke jedinečnú jemnosť, ktorú som pripísala Care Complexu. Vďaka nej som si urobila doma vlastnú wellnes pohodičku. Stačilo naliať jeden uzáver a obklopila ma príjemná vôňa a bohatá pena. Odporúčam všetkým dvadsiatimi a keď sa mi minie, isto si ju kúpim.

6. Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

Tekuté mydlo rozmaznalo moje zmysly sladkou vôňou vanilky a ruže. Láska na prvý pohľad toto tekuté mydlo Balea Sweet Wonderland. Som fanynka skôr penových mydiel na ruky, ale toto ma milo prekvapilo. Konzistencia mi pripomínala želé, jemná pena, krásne sladko vonia a ruky zostali hydratované. Splnilo všetky očakávania.

7. Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

Vraj 24 hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie a bez obsahu alumínia hliníka. Posledná informácia ma zaujala, nakoľko viem, že práve táto látka sa podieľa na zabraňovaní prechodu potu na pokožku, avšak podľa štúdií sa podieľa na vzniku Alzheimerovej choroby a rakoviny prsníka. Aj bez obsahu tejto látky, sprej krásne voní a vydrží naozaj veľmi dlho. Skvelý pomocník do kabelky a pridaný na list must have!

8. Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

Nápis oznamoval jemné zloženie 3 v 1 s výťažkami z guarany, ktorá čistí, ošetruje telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chránil pokožku pred vysušením, bola po ňom naozaj príjemná na dotyk. Vôňa mi pripomínala jednu známu pánsku vôňu. Naozaj super výrobok, hlavne pre mužov, ktorí neradi majú milión pakšamentlov v kúpelni, či na cestách so sebou. Skúsila som aj na sebe, teda vôňa a hydratácia bola fakt cítiť.

9. Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

Väčšinu dňa sa teším na noc, pretože je to čas len pre mňa. Samozrejme, ak sa neblíži spln a moje dieťa sa nebudí každé dve hodiny. Pre niektore zvyk, premňa nie, zvykne mi prespať noc. Dostala som sa do sprchy a vrhla som sa na sprcháč Balea Sweet Wonderland, vraj sladká ríša divov, predstavovala som si ako bude cukríkovo voňať pena a po kúpeli aj moja pokožka. Keďže je to rovnaká edícia ako už mnou otestované tekuté mydlo. Pena síce sladko voňala, ale veľmi jemne. Okrem hydratovanej pokožky, nebolo poznať, že som použila sprchový. Ja preferujem skôr sviežejšie vône, ktoré na mne voňajú aj po osušení uterákom. Skúsila som mu dať šancu ešte dokopy 3x avšak s rovnakým resultom. Kto má rád jemné, preňho je toto ta pravá voľba.

10. Balea Beauty Effect nočné sérum

Sérum s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej a peelingovým efektom, ktoré pleť krásne vyhladí a rozmazná. Docela pravdivo písané. Nočné sérum som nanášala poctivo každý večer. Chvíľku som cítila, že mám niečo na tvári, avšak rýchlo sa vstrebalo. Moc som nepocítila peelingovy efekt možno preto, že premňa slovo peeling znamená, že bude sérum obsahovať čiastočky niečoho, tu sa však žiadne neobjavili, ale naozaj som mala pleť vyhladenú a zmizli moje suché šupinky. Myslím, že je to fajn sérum na noc, pre ženy, ktoré majú pleť so sklonom k vysúšaniu. Zamňa doporučujem, ja som nepoužívala následný denný krém a ani mi nechýbal. Pleť bola hydratovaná dostatočne.

11. Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“

Ďakujem,že mám možnosť testovať, mohla som si dať vaňu. Umývam sa jasnačka, ale väčšinou to je skôr rýchla sprcha než wellnes v podobe vane. Bol to pre mňa sviatok. Spríjemnila som si ho touto soľou do kúpela. Príjemná zmyselná vôňa jazmínu a ylang-ylang, lotosového extraktu a zvodných lupeňov ruží mi naozaj navodili pocit, že som niekde v Thajskom SPA resorte, dobre chýbali mi masérky, ale naozaj som bola ako v siedmom nebi. Naozaj jedinečný zážitok z kúpeľa. Šikovné malé 70g balenie. Mne stačilo trošičku nasypať a vôňa bola intenzívna.

12. Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

Tak tento prostriedok na riad sa stal asi mojím najväčším prekvapením celého testovania. Podsunula som ho našej umývačke riadu (mojej mame) do kuchyne, chodila som a sledovala, či si ho všimla a či ubúda. Mizla fakt minimálne. Nešlo mi to do hlavy, tak som skúsila umyť riady ja. A tu som prišla na koreňovú príčinu malého ubúdania tohoto prostriedku. Stačilo mi trošku vyliať na hubku a vytvorila sa neskutočne voňavá pena, ktorá si hravo poradila s riadmi, bez opakovaného vyliatia ďalšieho prostriedku na umývanie. Obsahuje éterické oleje, preto tá vôňa. Skvelý výrobok a to som si myslela, že jar u nás doma nič neprekoná. Prekonalo. Pripísané na zoznam must have!

13. Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok

Toto bolo veľké sklamanie, možno tým, že som veľa očakávala, keďže som bola zvyknutá na Pronto. Na obale písali, že vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Sobota bola kedysi obľúbený deň - veď víkend, lenže odkedy som mama je sobota dňom upratovacim uuff asi to poznáte že? Prachu som už mala celkom dost. Komu by sa po Vianociach chcelo lietať a utierať prach. Už som musela, tak som si vzala na pomoc Denkmit ošetrující sprej na nábytok. Lenže moc mi teda nepomohol. Za mňa príliš riedka konzistencia -nastriekala som na skriňu a stiekol ako okena. Vôňa minimálna, skoro žiadna. Lesk a ošetrenie okom neviditeľné a o antistatickom účinko ani chýru ani slychu. Tak som si to dala ďalšiu sobotu zas. Zamňa nie.

14. Profissimo vonný set jablko-škorica

Rozbalila som vonný set Proffisimo s vôňou jabka a škorice. Tieto dve vône sa mi spájajú s Vianocami. Sklenená flaštička je s vianočným motívom. Tak som si prečítala, že ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne "čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa" skúsila som rovno všetkých 8ks z balenia. A? A nič. Vôňa je príjemná, nevtieravá, ale slabá a voňala iba, keď som bola nosom pritom. Chcela som skúsiť zosilniť to, tak som ich pretočila a veru vôňa bola intenzívnejšia, lenže ihneď vymizla. Skúsila som teda z obývačky, presunúť ju do chodby. Nepomohlo. Dokonca sa mi ju podarilo rozliať. Uzáver neforemný, nedrží na sklenenej časti, dosť labilné to je a ani po rozliatí, to nevoňalo dlhodobejšie. Zamňa teda rozhodne nie na nákupný list.

15. Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou

Matelko má ešte len 2zúbky a nevie rozprávať, tak som skúsila pastu ja. Aj keď je vhodná do 6 rokov. Vraj je vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu toto nedokážem posúdiť, asi ani nikto bez dlhodobejšieho používania, ale skúsila som chuť. Pri prvom pohľade som očakávala chuť jahodiek ako bola za mojich čias perlička. Prekvapivo bola pasta s mentolovou príchuťou a jahody boli iba ako pozadie. To je asi tak všetko, čo môžem k tomuto výrobku.

16. Soft & Sicher papierové vreckovky classic 

 Vreckovky s krásnym dizajnom do každej kabelky, štvorvrstvové, hebké a pevné zároveň. Svojou farebnosťou zaujali malého a stali sa jeho hračkou, vo chvíľach keď som nemala po ruke žiadnu hračku. Mojím obľúbeným vzorom sa stali ananásové. Po opakovanom otváraní a zatváraní, lepka stále lepila.

A ako ste sa dostali k testovaniu a to zadarmo Vám to poslali?

22. jan 2017

Aj ja by som sa rada zapojila.... Ako nato?

22. jan 2017

Aj ja aj jaaa 😄

22. jan 2017

aja ja by som sa rada zapojila ako ?? na to ??

22. jan 2017

Aj ja by som rada vedela ako na to

22. jan 2017

@mihka3
@veronikkanika
@kristina2626
@lucinka10011
@kika691
Baby pridajte sa do skupiny Vaše skúsenosti so značkou, tam vždy moderátor vyhlasi, ked sa schyluje k testovaniu, zapojíte sa jednoducho napísaním komentu pod jeho prispevok👍vyzerá to takto

22. jan 2017
22. jan 2017
22. jan 2017

@kaatuuskaa Kati no to bol zas príbeh😂😂😂este ze je to zamnou a uz to tu je

22. jan 2017

@pepa_lite ja som sa bála,ze nestihnem,no badi mi zobrali deti voziť sa autom,tak som to dotlacila 😂

22. jan 2017

@kaatuuskaa ja najprv večer,uz som dopisovala 8vyrobok a naraz ze bum opravujeme konika😂😂🙈myslela som, ze sa rozplačem,potom som uspala maleho a davj odznova,no a isla som mazat pismenko a bum hodilo ma to do zadu reku do piiiip,tak nic maly hore supla som ho babke,a davaj ho odznova, ro sa mi podarilo ho ulozit uz neuplneho, ale išlo to editovat ufff🙈🙈🙈

22. jan 2017

Začni písať komentár...

Odošli