pr_clanok
27. okt 2014

Vyhrajte PHYSIOMER pre čistý noštek bez nádchy

Nepríjemný pocit upchatého nosa pri prechladnutí pozná každý z nás. O to horšia je nádcha u detí do jedného roka, ktoré dýchajú iba a hlavne nosom. Pokiaľ je upchatý, sú obmedzené a narušené bežné aktivity ako kŕmenie či spánok. Vytratí sa pocit celkovej pohody bábätka i rodičov. 

Mamičky chcú poskytnúť svojim deťom účinný prostriedok, ktorý ich bezpečne zbaví ťažkostí a dovolí im voľne dýchať. Teraz môžu vyskúšať nový produkt už známeho prípravku proti nádche – PHYSIOMER Baby hypertonický – určený pre deti od 1 mesiaca veku. Physiomer Baby má 100 % prírodné zloženie a jednoducho sa aplikuje. 

Jedinečnosť prípravku je daná predovšetkým jeho zložením - 100% morskou vodou, bohatou na minerálne látky

Soli obsiahnuté v zdravotníckych pomôckach Physiomer majú rôznu koncentráciu, ktorá im dáva špecifický účinok. Nový PHYSIOMER Baby hypertonický má koncentráciu solí vyššiu (22g soli/l), ako je v bunkách organizmu. Znižuje prekrvenie a opuch nosnej sliznice tým, že odvádza nadbytočnú tekutinu. Uvoľní tak upchatý noštek a prináša rýchlu úľavu. PHYSIOMER V ponuke je tiež izotonická varianta prípravku Physiomer Baby (9 g soli/l). Izotonický roztok má rovnakú koncentráciu soli ako bunky ľudského tela. Čistí nosné dutiny, odstraňuje nadbytočné množstvo hlienu, mierni príznaky ochorenia horných dýchacích ciest a súčasne je prevenciou zápalu stredného ucha. Physiomer Baby zmierňuje tiež pocit suchej sliznice a urýchľuje jej regeneráciu.

Tento týždeň sme pre vás pripravili súťaž o 5 balíčkov prírodných nosových sprejov PHYSIOMER!

Začni písať komentár...

Odošli