Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pslahorova
    12. sep 2018    Čítané 287x

    Tvorenie s Crayolou

    Ahojte!

    Musím hneď na začiatok povedať, že som neverila, že vyhráme, avšak, o to väčšie prekvapenie to bolo, keď som našla správu, že ste si nás vybrali. Veľmi ste nás potešili, hlavne dcéru, ktorá veľmi rada kreslí. Bol piatok, keď k nám dorazil obrovský balíček (pravdu povediac, nečakali sme vôbec taký veľký, no o to väčšia radosť to bola). Deti sa na balíček hneď vrhli, a tak som musela rýchlo fotiť aby som aspoň niečo zaznamenala.

    V balíčku k nám dorazila veľká kreatívna sada farbičiek, fixiek a pasteliek. Čarovná omaľovánka a pre mňa sviečka a čajík s listom (milo ma to prekvapilo).

    Syn, mal samozrejme, ako každé 3 ročné dieťa, najväčšiu radosť z penových lentiliek 🙂. Dcéra bola úplne unesená z princeznovskej omaľovanky, a z kúzelných fixiek...

    A tak sme sa hneď vrhli na testovanie. Myslím, že hovorím za väčšinu detí, ale fixky sú proste TOP. Ano, samozrejme sú aj najväčší postrach rodičov 🙂 Začali sme hneď s najväčšími, pretože ten výber bol neskutočný. Tak krásne pestrofarebný, až sme si nevedeli vybrať s ktorou by sme mali začať.

    S fixami sa deťom maľovalo dobre, aj keď sú tučné a krátke dobre sa im držali v rukách. Taktiež, sme vyskúšali aj tie menšie, ktoré sú tenšie a šikovnejšie do rúčky, no nezožali ani z ďaleka taký úspech ako tie veľké.Veľké sú proste veľké. Napriek tomu, oboje sú vynikajúco pigmentované. Veľmi sa mi páči prepracovanie kresliaceho hrotu, dajú sa s ním kresliť tenké, široké a aj drobné kresby, a tak isto sa s nimi dobre maľuje, čo hodnotím ako veľké pozitívum, naproti klasickým fixkám.

    Každý si tvoril po svojom 🙂

    Farebnosť fixiek posúďte sami, myslím si, že stoja za to.

    Ďalej sme testovali farbičky, ktoré sú malé a šikovné do detskej ruky, najmä vďaka svojej veľkosti. Sadnú do ruky školákovi aj škôlkarovi 🙂 Čo ma na farbičkách prekvapilo, bola ich pigmentácia. Máme doma množstvo farbičiek, no tieto su najlepšie. Nielen, že sa s nimi výborne kreslí, či už dieťa pritlačí alebo nie, ale v oboch prípadoch kreslia krásne farebne. A najmä, tuha nie je tvrdá a lesklá ako na väčšine ceruziek, ktoré nedokážu poriadne zanechať pigment na papieri, čo ja osobne nemám rada.

    Potom sme skúšali pastelky. Musím uznať, že tie nás tiež veľmi milo prekvapili širokým výberom farieb. Do rúčky sú ako stvorené majú ideálnu veľkosť, a sú úžasne sýte. Veľmi dobre sa dcére s nimi kreslilo.

    Nakoniec som si nechala čarovné fixky s omaľovánkou.  Ak mám byť úprimná, tak takéto by mali byť všetky fixky na svete... Prečo?  Pretože, nezanechávajú neželané stopy nikde🙂 Čo je pre mňa ako pre rodiča priam geniálne🙂

    No ale poďme k veci. Fixky sú určené len na konkrétnu omaľovánku, čiže dieťa s nimi žiaľ nenakreslí na obyčajný papier nič. Farebnú stopu zanechávajú iba na danej vymaľovánke. No za to priam kúzlia, pretože sa pod nimi vynárajú aj skryté obrazce na papieri.

    Počet farieb je obmedzený, chýbali nám tam aj základné farby, ako zelená, červená, hnedá... Najväčšia katastrofa bola, nedať Ariele červené vlasy a zelený chvost 🙂, ale tak, nemôžeme mať všetko, no potešilo by to do budúcna. Pigmentácia farieb je slabšia, dcére to nedalo a musela vymaľovať aj s klasickými fixami. Napriek tomu, bolo kúzelné sledovať, ako sa po ťahu, priesvitnou fixou vynáral na omaľovanke farebný obraz.

    Synovi určite kupujem omaľovanku s MC Queenom, to jednoducho musí byť, a pozitívum bude, že nebude sedačka a stôl od fixiek🙂. Samotné fixky sú do menšej ruky trošku väčšie, ale nieje to nič s čím by si dieťa neporadilo.

    Touto cestou sa chceme s deťmi poďakovať, že sme dostali šancu testovať túto úžasnú sadu výtvarných pomôcok, ktoré zakúpite v ALBI. Pridávam ešte link na produkty nami testované, no nezabudnite pozrieť aj ďalšie, stoja za to 🙂

    Ďakujeme

    https://eshop.albi.sk/crayola-velka-kreativna-suprava-k-vytvarnej-tvorbe/

    https://eshop.albi.sk/carovne-omalovanky-princezne/

    Prisaham ze cely pekac by som zozrala....😍
    •ceresnovy clafoutis•

    ....muz si sam naserviroval, ked som mu nenalozila veceru😂😂😂🙈

    Skvela vec detom do kupelne👌😁