Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    pufinka007
    19. aug 2019    Čítané 1618x

    Testovanie produktov two cosmetics

    Na úvod by som sa chcela veľmi pekne poďakovať Modrému koníku za možnosť otestovať skvelé prírodné produkty od two cosmetics nielen pre mňa, ale aj pre moju ročnú dcérku Taminku. Balíček prišiel naozaj bohatý na rôzne produkty a ja sa vám pokúsim priblížiť naše dojmy z testovania. V balíčku sme dostali: Minime sadu - krém na zapareniny, detský výživný krém a krém na strie a bradavky, taktiež tuhý šampón Lemonade, mydlo Pure a dva produkty na pleť - pleťový hydrolát a nočné regeneračné sérum.

    Nie je to prvýkrát, čo sa s danou značkou two cosmetics stretávam. Okrem ich skvelých bavlnených tampónov na odličovanie som vyskúšala aj radu Cucu, preto som sa na toto testovanie mimoriadne tešila. 

    Ako prvé sme otestovali perfektné detské mydlo Pure s nechtíkom lekárskym. Jeho pekná, nevtieravá vôňa nás dostala (a obzvlášť manžela). 

    Mydlo sme, samozrejme, začali používať na našu najmenšiu, keďže nechtík lekársky je mimoriadne vhodný pre detičky. Ako možno vidieť na fotke, mydlo obsahuje aj celé kúsky sušeného nechtíka. Naša dcérka mala po kúpaní krásne jemnú a hebkú pokožku aj vďaka bambuckému maslu, ktoré mydielko tiež obsahuje. Po prečítaní zloženia som ostala milo prekvapená, naozaj neobsahuje nič chemické. Som veľmi spokojná, pretože odmalička na Taminku nepoužívam žiadnu chémiu, a toto mydlo splnilo moje predstavy. S nadšením ho používame ho každý deň.

    Keď už sme pri tej starostlivosti o dieťatko, po kúpaní nasleduje večerná procedúra, kedy natierame pokožku krémom - z balíčka sme začali používať Minime detský výživný krém. Pre predstavu, doteraz som používala iba 2 produkty na Taminku, a to mandľový olej a harmanček. Neuveríte, ale tento krém obsahuje oboje, plus k tomu je tam opäť kvet z nechtíka lekárskeho. 

    Krém je veľmi ľahkej konzistencie, veľmi rýchlo sa do pokožky vstrebáva a nezanecháva na nej mastný film. Opäť má nevtieravú prírodnú vôňu a je mimoriadne vhodný pre ekzematickú pokožku. Naša Taminka netrpí kožnými problémami, avšak ja som ekzematik a natieram sa ním tiež. Ekzém ma nesvrbí a dokonca mi na pár miestach zmizol. 

    Posledným krokom v našej večernej starostlivosti o Taminku je, prirodzene, krém na riťku. Keďže dcérka má len 1 rok, používame stále plienky. Od malička som používala opäť prírodné krémy, a preto som sa veľmi tešila na tento Minime krém na zapareniny. 

    Krém je hutnej konzistencie, na pokožke zanecháva jemný biely film kvôli obsahu prospešného oxidu zinočnatého. Taminka po použití tohto krému nemala nikdy zaparenú riťku a ani naň nereagovala podráždením alebo vyrážkami. To je pre mňa najpodstatnejšie, môžem sa na krém spoľahnúť aj v noci, keďže Tami prespí celú noc bez zobudenia a je v plienke i 10 hodín. Jediné, čo by som krému vytkla, je ostatok oxidu zinočnatého v malých práškových guľôčkach na riťke, avšak pri každom prebaľovaní umývame, takže to je najmenší problém. Ešte by som podotkla, že opäť rovnako, ako výživný krém, obsahuje krém na zapareniny aj harmanček, nechtík lekársky a mandľový olej. Ukážkové zloženie pre deti a bábätká.

    Ešte chvíľku pri rade Minime ostanem, i keď už sa to netýka bábätka, ale skôr mamičky. Ako posledné z rady Minime mi v balíčku prišiel krém na strie a bradavky.

    Krémik je trošku hutnejšej konzistencie a myslím, že názov je dosť výstižný. Krém obsahuje mimoriadne prospešný mandľový olej, bambucké maslo a harmanček. Sama som ho skúšala na strie, no keďže už nekojím, polkou som obdarovala švagrinú, ktorá má rovno dvojičky, takže bradavky sú zaťažované vo veľkej miere. Obe si tento krém pochvaľujeme, moje strie na bruchu sú viditeľne svetlejšie, úplne malinké mi dokonca vymizli a celkovo sa zlepšila elasticita pokožky v týchto partiách. Švagrinke vyhovuje, že konečne necíti pnutie a suchosť v oblasti pŕs a bradaviek, a v prípade vytvorenia jemných prasklín si s nimi krém veľmi rýchlo a účinne poradí.

    A teraz nasleduje čisto starostlivosť o maminku 🙂 Začnem tuhým šampónom Lemonade, ktorý naozaj bohovsky vonia. Vlastne celý balíček, keď prišiel, voňal od tohto šampónu.

    Šampón je určený pre všetky typy vlasov. Moje vlasy sú zväčša zamastené pri korienkoch a suché pri končekoch. Citrusy majú na starosti dodanie tých správnych živín a vitamínov a krásne sa po nich vlasy lesknú. Ja mám tmavé vlasy, takže pre mňa je lesk mimoriadne dôležitý, inak vlasy bez lesku vyzerajú ako týždeň neumyté. Okrem citrusov šampón obsahuje aj výťažky z Moringy, ktorá vyživuje vlasy a podporuje rast nových vlasov. To musím uznať. Je to pravda, mám plnú hlavu takzvaných “baby vláskov”, a aj keď ma to otravuje pri úprave, teším sa z rastu a obnovy mojej koruny krásy. Ešte by som podotkla, že šampón extrémne dobre pení, čo pri tuhých šampónoch nebýva zvykom. Je to jeho obrovské plus, penivosť je dôležitá - pre ľudí je to akýmsi signálom čistoty vlasov.

    Ako posledné tu mám dva produkty na pleť. Spojím ich použitie do jedného odseku, keďže ich používam naraz pri večernej starostlivosti o pleť.

    Ako prvý používam na dokonale odlíčenú pleť Nevädzový hydrolát. Jemne ho nastriekam na pleť a počkám, kým sa mi naplno vsiakne. Nevädza pomáha redukovať opuchy a začervenanie a výrazne upokojuje pokožku i akné.

    Jeho vôňa je, povedzme to takto, špecifická. Mne osobne nevoní, pripomína mi vôňu hrozienok a tie ja nemám rada. Avšak to je len môj subjektívny pocit. V každom prípade tu nejde o jeho vôňu, ale o jeho účinky. Som nadmieru spokojná s upokojením pleti po celom dni, krásne mi odstráni mierne začervenania a prečítala som si taký tip na stránkach two cosmetics. Trpím výrazne ráno na opuchy očí, niekedy je to až neúnosné a ja pomaly nevidím. Keďže tento hydrolát má redukovať opuchy, výrobca odporúča nastriekať ho na vatové tampóniky a priložiť ich na oči. Dievčatá, otestovala som to a musím povedať, že som nadšená! Opuchy výrazne za 10 minút ustúpili a ja som konečne mohla nielen rozlepiť oči, ale dokonca sa ráno do práce aj upraviť. Hydrolát je pre mňa najväčšie prekvapenie z balíčka.

    Vráťme sa teraz späť k večernej starostlivosti. Po dokonalom odlíčení a nanesení pleťového hydrolátu som aplikovala na svoju tvár aj nočné regeneračné sérum.

    Milujem séra. Je to niečo, čo zaraďujem do svojej starostlivosti o pleť nielen večer, ale aj ráno. Sérum sa krásne a rýchlo vstrebáva a pracuje sa s ním jednoducho a hygienickejšie ako s krémom. Úprimne, nie je v mojich silách ohodnotiť za 2 týždne testovania sérum dostatočne. Avšak má našliapnuté k mojej pomyselnej TOP trojke všetkých sér. Podľa výrobcu má redukovať vrásky a dokonca zosvetľovať pigmentové škvrny. Avšak to je niečo, čo sa odrazí na pokožke až po pár týždňoch či mesiacoch používania. Otestovala som už mnoho sér a toto mi vyhovuje práve kvôli vôni - nemá totiž žiadnu špecifickú vôňu - a kvôli prírodnému zloženiu. Jedno je však isté - mimoriadne hydratuje pleť, čo je pre tú moju sušienkovú pleť alfa a omega pri večernej starostlivosti. Určite vám neskôr, keď ho dopoužívam celé, napíšem moje dojmy na nástenku. 

    Celkovo sa mi toto testovanie mimoriadne páčilo, keďže som mohla doňho zapojiť i dcérku a manžela, takisto švagrinú, no skrátka testovala celá rodina. Veľmi k tejto slovenskej značke inklinujem od začiatku jej vzniku. Priznám sa, že som chemička, a zloženiu kozmetiky sa venujem už viac ako 8 rokov, i z dôvodu mojich kožných problémov. Kedže je táto značka čisto prírodná, rada sa k nej vraciam a skúšam veľa noviniek a produktov, ktoré bežne slovenský trh neponúka. Mnohokrát totiž to, čo ponúka slovenský trh a najmä komerčný trh, nie je priveľmi vhodné pre dospelých a tobôž nie pre deti. Preto každú z nás by malo zaujímať i zloženie kozmetiky. Nedá mi to a musím túto značku odporučiť všetkým, ktoré chceme pre seba a naše detičky to najlepšie. Z dlhodobého hľadiska sa nám pokožka poďakuje ♥️

    Zdieľam s vami moje mimoriadne nadšenie z tuhého šampónu Lemonade od Two Cosmetics 🤩 Testujem tento šampón chvíľu ale na moje prekvapenie veľmi dobre pení, mimoriadne dobre, ešte žiadny tuhý šampón čo som mala tak dobre nepenil ♥️ Spisujem dlhší článok o všetkých produktoch, ktoré testujem, takže viac vám zatiaľ neprezradím 😉 #test_twocosmetics

    Ja a aj naša Taminka vďaka @konik_testuje testujeme tieto parádne novinky od Two Cosmetics 😍 Milujem túto značku, sama mám pre seba niekoľko produktov a veľmi sa teším, že tentokrát vyskúšam na Taminku aj radu MiniMe ♥️ Momentálne sme vo fáze testovania ale už čoskoro vám prinesiem prvé dojmy z produktov pre detičky 💋 #test_twocosmetics