Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    raduska458
    25. mar 2019    Čítané 270x

    Ako sme s Jakubkom testovali kozmetiku Weleda

    S Weledou som sa prvý krát stretla keď som bola tehotná. Hľadala som prírodné produkty pre seba aj pre moje nenarodené dieťatko. Vtedy mi v drogérií do oka padli prípravky od značky Weleda. Mala som šťastie!

    Naozaj mi padli do oka a neváhala som a hneď som si na skúšku dva, tri kúpila. Samozrejme som ich chcela vyskúšať čo najskôr a zostala som veľmi milo prekvapená.

    Veľmi sa mi páči, že všetko je vyrábané z čisto prírodných surovín bez umelých konzervačných látok. Našla som si vtedy, že až 83 % z rastlinných surovín, ktoré Weleda do svojich prípravkov používa je vypestovaných alebo získaných ekologicky.

    A je to na tých prípravkoch naozaj poznať!

    Dnes nadám dopustiť na detský zubný gél, rozmarínové vlasové tonikum,

    masážny olej sarnikou a krém Skin Food. 

    No a k týmto všetkým obľúbeným produktom nám vďaka testovaniu prišiel voňavý balíček s prípravkami Weleda produktov z nechtíkového radu.

    Jakubka od 2 mesiacov trápil exém, takže iné ako prírodné produkty som 

    používať ani nechcela. Kozmetika Weleda je rovnako vhodná pre citlivú pokožku ako aj pre pokožku so sklonom k atopickému ekzému.

    A ako sa nám páčia produkty z nechtíkovej rady sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

    Nechtíkový dojčenský kúpeľ a Nechtíkový šampón 2v1

    Ako som už spomínala Jakubko má exematickú suchú pokožku, ktorú musím denne premasťovať. Nechtíkový dojčenský kúpeľ je preto pre nás ideálny, keďže je vhodný aj pre citlivú pokožku a pokožku s atopickým ekzémom. Vďaka olejčeku má pokožku krásne premastenú a úžasne vonia. 

    Priznám sa, že som ho použila do vany pár krát už aj ja ;)

    Šampón je vhodný na vlasy aj telo a vôbec nedráždi očká. Veľmi sa mi páči, že ho stačí dať naozaj málinko a vystačí na umytie celého telíčka aj vláskov, takže dlho vydrží.

    Nechtíkový dojčenský olej

    Je neparfumovaný detský olejček vhodný na každodenné použitie. Okrem použitia po kúpeli ho využívame aj na masáž celého tela a Jakubkovi sa masáž veľmi páči. Po olejčeku má dlho krásnu jemnučkú a hebkú pokožku.

    Olej na masáž bruška dojčaťa

    Tak ten má Jakubko asi najradšej  a ani sa nečudujem! Základom je jemný mandľový olej a osahuje aj éterické oleje z majoránky, harmančeka a kardamónu. Toto trio tak zabezpečí podporu trávenia a pomôže pri nadúvaní. Jakubko síce problémy s bruškom nemáva, ale tento olejček je vhodný aj ako prevencia ataká jemná masáž bruška nemôže byť nikdy na škodu.

    Nechtíkový dojčenský krém na zapareniny

    Ten mám zasa najradšej ja, pretože aj vďaka nemu ešte Jakubko nemal zapareniny v oblasti plienok. A spokojné bábätko = spokojná mamička. 

    Krémik nie len že chráni detskú pokožku pred vznikom zaparenín, ale vďaka výťažkom z nechtíka lekárskeho má upokojujúce a hojivé účinky aj na už vzniknuté zapareniny. Okrem toho mi veľmi vyhovuje aj krémová konzistencia tohto krému a

    o vôni ani nehovorím. Je jednoducho super!

    Celkovo túto radu kozmetiky od Weleda hodnotíme veľmi pozitívne

    a jediné ,,mínus,, vidím v neparfumovanom detskom olejčeku, pretože mi

    proste chýba tá úžasná vôňa. :D 

    Veľmi pekne ďakujeme Modrému koníkovi za možnosť zapojiť sa a dúfam, že naša recenzia pomôže aj ostatným pri výbere vhodnej kozmetiky. ♥

    raduska458
    Správa bola zmenená    14. mar 2019    

    Takto má Jakubko rád olej na masáž bruška od Weledy.
    A ani sa nečudujem! Základom je jemný mandľový olej a osahuje aj éterické oleje z majoránky, harmančeka a kardamónu. Toto trio tak zabezpečí podporu trávenia a pomôže pri nadúvaní.
    .
    #test_weleda @konik_testuje #recenzia