rodinnevikendy2
23. jan 2014

ZVIERATKOVO veselý denný tábor v Bratislave s ANGLIČTINOU

Image title  

Image titleImage titleImage title

Na známosť sa všetkým dáva, že sa pripravujú skvelé prázdniny pre deti vo veku 6 - 10 rokov plný výletov do prírody,  zážitkov so zvieratami a hravej angličtiny.

 ZVIERATKOVO je  prázdninová krajina v rozprávkových lesoch  Železnej studničky.  Včielka Maja s ujom včelárom nás naučí veľa zo života včiel a výroby medu. Zajazdíme si na koníkoch a pomôžeme s ich čistením a kŕmením. Navštívime Rohatú krajinu i  Zoologickú divočinu. Objavíme tiež tajomstvá indiánov a niečo pekné, indiánske si vyrobíme z prírodnin.

Všetky výlety do prírody budú sprevádzané HRAVOU ANGLIČTINOU, ľahká konverzácia s lektorom o živote zvieratiek alebo aké super je ..to jump, swim, run or play… 🙂

 A čo nesmie chýbať?  Šantenie, vtipy, naháňačky,  športové súťaže, tvorenie s prírodnin, a ak bude veľmi teplo, osviežime sa v potoku pri Železnej studničke, ktorá je od krajiny Zvieratkovo iba na skok.

Tešíme sa na Vás.

T

Termíny:

I. TURNUS 21. – 25. 7. 2014  od 8:00 – 16:30 hod.    

II.TURNUS 11. – 15. 8. 2014

III. TURNUS 18. – 22. 8. 2014       

Cena: 95 € ( zahŕňa desiatu, teplý obed, olovrant, pitný režim ( voda, čaj ), denne ovocie a zelenina, odmeny pre deti, vstup do ZOO, medík a medové výtvory a iné materiálno-technické zabezpečenie )

Zľava pre súrodenca 7 €.

Miesto:  Zasadačka MV SR , Lamačská cesta 6, Bratislava, neďaleko od Patrónky, odbočka na Železnú studničku

http://www.rodinnevikendy.sk/denny-zazitkovy-tabor-zvieratkovo-v-bratislave/

Začni písať komentár...

Odošli