roka17
11. mar 2014

Moderná mama

Aj Vás otravujú všetky diety? A vraj škoda, že nemáte 90-60-90??? Aj vek 25rokov je nenávratne preč? No a čo!!!!!!!!
Vôbec to nepotrebujte, pretože mám pre Vás pár skvelých tipov ako z MAMINY spraviť ŠTÝLOVÚ a PRÍŤAŽLIVÚ DÁMU (zámerne píšem dámu, lebo dáma je tá, čo je na úrovni a je si vedomá svojej krásnej osobnosti).
Pravidlo č.1
USMIEVAJTE SA- úsmev nestojí nič a dáva veľa. Dokáže zmeniť celkový výzor a zanecháva ten najlepší dojem pri stretnutí s vami. Usmejte sa už len pri pozdrave s predavačkou- jedno majte na pamäti: Veľa ludí zabudne na vašu tvár, ale nikdy nezabude na pocit, ako sa pri vás cítil....
Pravidlo č. 2
Uvedomte si svoj vek a nechcite byť mladšou. Ved ste krásna, máte rodinu,nádherné dieťa, skvelého manžela, priatelov, skutočne ste v 18tich vyzerali lepšie? Krása musí vyžarovať z vašej spokojnosti s tým čo máte- to si treba uvedomiť a nie túžiť po niečom čo je nenávratne preč.
Pravidlo č.3
ČISTÉ UMYTÉ VLASY - Investujte častejšie do vlasového stylistu / kaderníčky ako do drahých jeansov. Podľa prieskumov, muži si na ženách ako prvé všímajú vlasy a najviac ich odrádza ich neupravenosť. Odpradávna je známa veta: " že vlasy sú korunou krásy..."
Pravidlo č.4
Nepotrebujete mať miery modelky a byť vychudnutá na kosť, aby ste bola v oblečení príťažlivá. Chce to len VEDIEŤ SA OBLIECŤ. Jednoducho noste oblečenie čo zvýrazní vaše prednosti a zakryje nedostatky (určite ste počuli o sťahovacom spodnom prádle alebo o push up podprsenkách 🙂) Príťažlivá budete skor vo voľných sviežich padavých nohaviciach ako vypasovaných bedráčoch z ktorých po bokoch trčia "šunky".
- čiernu nechajte na VEČER
- Biela je farba sviežosti, čistoty, nebojte sa jej
- rozžiarte sa: na túto sezonu je kráľovnou Burgbundská červená
A môj liek na nervy? (po hádke s partnerom, po ťažkom dni v práci, po náročnom dni s dieťatkom, po nevydarenej večeri....)
PODPATKY!!!!!

Kedy ste ich mala na nohách naposledy??? Obujte si krásne ihličky, ktoré vám neskutočne skrášlia a predlžia nohy a len tak sa vyberte hoci aj s kočíkom na prechádzku- hoc len DNES!  Alebo len tak sama hoci do potravín na rožky...Hlavne sa neponáhlajte...len si elegantne vykračujte. Že nemožné? Len to vyskúšajte ako sa budete cítiť ako sa Vám zvýši sebavedomie. A pre tie čo si nevedia život na podätkoch predstaviť je skvelou alternatívou ako zo seba spraviť Fame Fatele  ČERVENÝ RÚŽ - nie na každý deň, len keď sa chcete cítiť sama pre seba výnimočne krásne.

Ak som čo len jednej z Vás týmto článkom zlepšila deň, tak mám z toho neskutočnú radosť a ďakujem za inšpirácie od každej jednej z Vás... Miška

#navrh

úžasné ♥

13. máj 2014

skvelééé..

27. máj 2014

veľmi milé. Len prosím opraviť rošky-rožky a nery-nervy, kazí to dojem z článku

24. okt 2014
roka17
autor

@albao Vdaka za postreh, opravím

24. okt 2014

Začni písať komentár...

Odošli