samsung_silvia
28. máj 2012

Šetrite energiu pri praní

Hlavnou zásadou energeticky úsporného prania je využívanie plnej kapacity práčky. 

Kapacita bubna veľkokapacitnej práčky Samsung Eco Bubble je 12 kg. Ide o najväčší objem dávky bielizne, ktorý je v Európe k dispozícii pri práčke bežnej veľkosti. Vďaka tejto práčke môžu väčšie rodiny prať menej často bez toho, aby sa im doma hromadila špinavá bielizeň a praním strávili príliš veľa času. Väčšia kapacita môže znamenať veľkú spotrebu energie. Avšak pomocou inteligentného senzora hmotnosti od spoločnosti Samsung môže práčka Samsung Eco Bubble dokonca energiu ušetriť. Tento senzor zistí, koľko bielizne sa práve nachádza v bubne a vypočíta, koľko vody a energie bude treba na jeho pranie. Nový farebný LCD displej na prednej strane navyše ukazuje, ktorý prací program spotrebuje najmenej energie, preto dochádza k optimálnemu využitiu energie. Prostredníctvom všetkých týchto pokročilých technológií využíva práčka Samsung Eco Bubble, a to aj napriek svojej veľkej kapacite, najlepšie energiu v rámci triedy A+++. 

Veľkou prednosťou technológie Eco Bubble je úspora energie.

Jej dômyselnosť spočíva v tom, že práčky na to, aby dobre vyprali bielizeň, už nepotrebujú horúcu vodu. Pomocou mydlových bublín je možné vyprať bielizeň v studenej vode rovnako dobre ako vo vode s teplotou 40°C, ktorá je dnes využívaná mnohými ľuďmi, čím sa znižujú nároky na spotrebu energie, ktorá je potrebná na ohrev vody.

V porovnaní s bežným praním bavlnenej bielizne pri 40°C možno ušetriť praním v studenej vode až 70 % energie (pranie v studenej vode Super Eco pri 15°C). 

Program predpierania použite len na skutočne silne znečistenú bielizeň

Práčka Samsung Eco Bubble je prvá práčka na trhu s technológiou vytvárajúcou bubliny, čím zaručuje vynikajúcu účinnosť prania už od samotného začiatku pracieho cyklu, takže aj v studenej vode perie ako v teplej. Pracím prostriedkom nasýtené bubliny prenikajú hlbšie do tkaniny a rýchlejšie do nej vsakujú. Tým šetria energiu a bielizeň perfektne vyperú. Pretože sa prací prášok rozpúšťa rovnomernejšie, špeciálny generátor bublín v práčkach Samsung Eco Bubble zabraňuje aj zanechávaniu zvyškových mydlových škvŕn na oblečení. 

Zabráňte usadeninám na výhrevnom telese

Keramické výhrevné telesá zabraňujú vytváraniu usadenín vápnika, ktoré pohlcujú viac elektrickej energie. Bežné výhrevné telesá vyžadujú použitie špeciálnych čistiacich prípravkov, ktoré tieto usadeniny rozpúšťajú. Schopnosť keramických výhrevných telies rýchlo sa zohriať okrem toho zvyšuje energetickú účinnosť, vďaka čomu bude váš ďalší účet za elektrinu nižší.

12kg? ja odpadnem 😉

29. máj 2012

fakt pecka, tam by sa zmestili aj moje svadobne saty s 2 metrovou vleckou🙂

29. máj 2012

Začni písať komentár...

Odošli