Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sarkes
    11. jan 2021    Čítané 208x

    Zháňam !!!😏😏😏

    Zháňam❗️❗️❗️❗️❗️
    Cudle me friends zajačik z Tesco . My sme kupovali pred dvomi rokmi . Maly ho má za naj a iného nechce . Keďže náš už po 2,5 roka vyzerá ako vyzerá a pracka mu už nepomôže . Súrne zháňam kto predáva tohto istého alebo nevidel niekde v Tesco . Ďakujem

    sarkes
    27. sep 2020    Čítané 69x

    Už stále len baby DOVE🕊

    Ahojte všetci čítajúci,

    v prvom rade by som sa chcela poďakovať #konik_testuje, že nás vybral na testovanie produktov Baby Dove 🕊 Derma Care.

    Na úvod by som chcela povedať, že ja, aj môj synček, máme veľmi citlivú pokožku so sklonom k ekzému. Ako to už u modrookých blondiačikoch býva, pokožka býva svetlejšia tenšia a veľmi citlivá. 

    Môj synček mal pokožku veľmi suchú. Tak som si po prečítaní kritérií, koho #konik_testuje hľadá na testovanie povedala, skúsim to. A, aha! Vybrali nás!

    Na testovanie prišiel sprchový gél s pumpičkou a telový krém. Hneď v prvý deň sme ich museli so synčekom vyskúšať.

    Sprchový gél robí fantastickú penu a veľmi krásne jemne vonia. Synček má radosť, keď sa umýva a pení sám. S pumpičkou mu to išlo jedna radosť. 

    Teraz k pokožke. Po prvom okúpaní s prípravkom Baby Dove 🕊 Derma Care určeného na problematickú ekzemovú a suchú pokožku sa očakávania od kúpeľa naplnili. 

    Synček mal vláčnu pokožku. Keďže pred spaním sme zvyknutí natierať a masírovať nožičky krémom, tak sme išli testovať krém. Ten tiež veľmi príjemne a jemne vonia. Je mastnejší, ale pekne sa vpije do pokožky. Stačí ho málo a veľmi dobre sa rozotriera. 

    Na druhý deň ráno som sa nestihla čudovať a malému sa suché fliačky z pokožky strácali. 

    Pri používaní iných produktov malý ostal buď mastný alebo suché miesto začervenalo, ale pri DOVE som bola milo prekvapená. 

    Na približne 3. deň testovania, som začala používať prípravky aj ja. 😃Veď ktorá mama nikdy nepoužila sprchové gély alebo krémy svojho dieťatka?! No a tak sme do konca testovania testovali spolu. 😀😌 Veľmi spokojne sme dokúpili ďalšie produkty od Derma Care.

    U nás baby DOVE🕊z rady Derma Care ostáva v kúpeľni a ďakujeme, že sme mohli takto spoznať nášho favorita. 

    Milé mamičky, ktoré uvažujete o kúpe a skúške týchto produktov baby DOVE 🕊 Derma Care, za mňa a môjho synčeka, vám ich môžem vrelo odporučiť. Nie preto, že by som musela dať svetlú recenziu. Pretože tieto prípravky sú vážne, ale vážne TOP! 🤩 

    Veľmi pekne ďakujeme za možnosť testovania! 

    sarkes
    Správa bola zmenená    20. sep 2020    

    #test_babydove3
    Ahojte všetci . Už je to zopár dní čo používame prípravky od DOVE baby care . Sme s ním veľmi spokojný . Synček je spokojný . Ja som spokojná 😃 no povedzme si na rovinu ktorá matka nikdy neskusila prípravky svojich detičiek 🙈 áno áno ja som jedna z tých ktoré vyskúšali prípravky dove tiež . Mám problematickú pokožku tiež . Synček Má asi po mne , tiež mám ekzém (občas podľa toho čo zjem ) no a tak som skúsila kozmetiku od DOVE môjho synčeka a super . Pokožku nemám suchu ekzém ma už tak nesvrbí veď ktoré prípravky sú jemné a šetrne viac ako prípravky pre detičky . Za mna tiež super idem sa vybaliť ako ďalšie dieťa k synčekovi 🙈 prepáč láska že ti minam tvoje prípravky DOVE care ale určite ho ešte kupime skôr než dôjde cely 🛁🧼🧴

    sarkes
    Správa bola zmenená    13. sep 2020    

    Moje krásne 🥰
    Momentálne testujeme produkty #test_babydove3 🕊

    #test_babydove3
    Ahojte všetci , dnes to bude 6 deň čo sme začali testovať baby DOVE🕊 A vualá synček má zvláčnenú a jemnu pokožku , výrazne sa zlepšila pokožka ktorá bola taká suchá predtým . Krémikom mažeme aj ráno aj večer , stačí ho fakt máličko 🥰 zatiaľ som veľmi spokojná s týmito produktmi a čo je ešte lepšie včera sa nám dostal nepatrne do očičiek a drobca vôbec neštipali očička. Ani náznak začervenanosti čo som veľmi rada pretože synček vo vani cáka vodu kade tade a vždy sa niečo ujde aj očiam . Za mňa super 🎆

    #test_babydove3
    Ahojte , dnes sme prvý krát skúsili DOVE🕊 pre detičky , a uspelo super ako sprchový tak aj kremík .
    Robí veľa peny čo maličký miluje sa s ňou hrať a prijemne vonia. Jemno. Pokožka je po sprchovaní vláčna. Je super
    Krémom sme sa natreli po kupani , super je že hustý dala som máličko a natrela som pomaly celého synčeka .Tiež prijemne jemno vonia . Synček mal radosť . A keď je šťastné dieťa , je aj mamička . Som zvedavá či ráno bude mať suchu pokožku ako mával🙏

    (2 fotky)

    Ahojte všetci , začíname s mojim synčekom Tobiaskom #test_babydove3 . Výrobky od DOVE🕊 mám veľmi rada sama tak sa už tešíme aké budú pre môjho drobčeka 🤍 dúfam zle sme našli kozmetiku ktorá nám bude najviac vyhovovať 🙆🏽‍♀️ Začíname ✔️

    (2 fotky)

    ☃️

    🖤🖤🖤🖤🖤

    Srdiečko mojeee💞

    (4 fotky)
    sarkes
    27. apr 2019    Čítané 152x

    Chuťou po Taliansku

    Ahojte, milí čitatelia tohto článku o testovaní produktov Hami Viaggio d’Italia 👌 

    Na úvod by som chcela napísať, ako som bola veľmi milo prekvapená, keď som otvorila balík a zistila, čo všetko obsahuje.

    Veľmi sa mi páčilo, že všetky obaly produktov Hami Viaggio sú certifikované logom LifeGate, ktoré zaručuje nulový dopad CO2 na životné prostredie. 

    Môjho synčeka Tobiaska (1r. 3 mes.) hneď zaujalo jedlo, ktoré bolo v balíku a veľmi sa mu páčila aj kuchárska čiapka a zástera. Do testovania som sa zapojila, aby som skúsila hlavne nemliečnu krupicu, keďže môj syn nespapá od narodenia ani kašičky ani krupičky. Skúšala som rôzne druhy. A tak som chcela skúsiť aj Hami Viaggio.

    Ja osobne talianskú kuchyňu milujem, tak prečo niečo take nedopriať aj svojim drobčekom? 

    Začneme obsahom balíka:

    • špaldové sušienky
    • cestoviny v tvare kačičiek
    • cestoviny v tvare písmeniek
    • nemliečnu ryžovú kašu
    • nemliečnu krupičnú kašu 

    ŠPALDOVÉ SUŠIENKY - z oblasti Emilia-Romagna🥖

    Môj syn Tobiasko je veľký papkáč a stále niečo zobká.

    Sušienky sú vždy moja prvá pomoc na cestách. Som veľmi rada, že drobcovi chutili . Tieto sušienky boli prvé, po čom siahol, keď som rozbalila testovací balík. Už mi ukazoval, aby som mu ich otvorila. Neskôr sa balík naučil otvárať aj zatvárať sám. Veľmi ho to zaujalo. Je to super, že sa dá balík znovu uzavrieť. Tobiasko by kľudne vedel zjesť aj cely balík za deň.

    Tieto sušienky sa nám veľmi osvedčili. Sú zdravé a chutné!

    CESTOVINY V TVARE KAČIČIEK - z oblastí Talianska Apúlie a Toskánska z tvrdej pšenice.

    Tak tieto cestovinky boli veľmi veľká pomoc v kuchyni. Tobiasko zbožňuje cestovinky s tvarohom a ovocím alebo na vajíčku. Doteraz som kupovala v obchode obyčajné a ešte som ich musela prekrajovať lebo boli veľké do úst. Tieto malé kačky sa veľmi dobre papali, keďže sú malinké a sú aj veľmi chutné. Vôbec sa nelepia. Určite v našej kuchyni nebudú chýbať aj naďalej.

    CESTOVINKY V TVARE PÍSMENIEK - z oblastí Talianska Apúlie a Toskánska 

    Tobiasko má veľmi rád polievočky. Tieto malé písmenká sú veľmi jemné a nelepia sa. Skorej som polievku robila s rezancami, ale viete, ako to je na malú lyžičku svojho dieťatka nabrať rezance, kým sme sa napapali, prešlo 45minut. Teraz sme bez problému. Chutia celej rodine. Sú bez konzervantov, umelých farbív, obohatené o vitamín B1, začo som tiež veľmi rada. 

    Určite by som ich odporučila ako pre drobčekov tak aj pre dospelých.

    NEMLIEČNA RYŽOVÁ KAŠA - z oblasti Talianska Piemont vhodná už od ukončeného 4 mesiaca.

    Veľmi som bola zvedavá na reakciu svojho synčeka, keďže od narodenia mi odmietal ako krupičky tak aj ryžové kašičky. Veľmi som mu už na večeru namiesto mliečka chcela dávať niečo hustejšie, aby nebol v noci hladný. Ako každá iná ryžová kaša aj táto bola bez chuti, ale za čo som bola veľmi rada, nerobí hrudky . A ,,voilà,, Tobiasko večeria ryžové kašičky a krupičky 🍚. Sem tam nejaký poprašok Granka. Táto kaša je veľmi dobrá aj na zahusťovanie polievok. A určite by som ju odporučila drobčekom od ukončeného 4. mesiaca. Hlavne pretože je veľmi jemná a nemá hrudky.

    Za nás veľké ÁNO !

    NEMLIEČNA KRUPIČNÁ KAŠA -  z oblasti Talianska Apúlia  vhodná od ukončeného 4. mesiaca

    Tak ako som už vyššie spomínala, som veľmi rada, že konečne môjmu synovi sadli krupičky a kašičky. Tiež vôbec nehrudkuje a je veľmi jemná. Určite ostáva v našom jedálničku.

    Som veľmi rada, že som sa zapojila do testovania Hami Viaggio! Konečne sme našli vhodne a zdravé potravinky pre nášho drobca a všetko u nás ustálo.

    Ďakujeme že sme mohli mať možnosť otestovať tieto skvelé výrobky . Vrelo odporúčame. 

    Pekné slnečné ránko, ideme otestovať túto nemliečnu krupičku na raňajky , uvidíme ako bude chutiť keďže maličký mi obyčajnú krupicu nespapá. Zatiaľ mu chutilo všetko od hami viaggio a veľmi sa mi osvedčili tieto produkty .
    #test_hami_viaggio 🙏🏼👌

    Ahojte dnes na obed písmenka v polievočke #test_hami_viaggio malinkému veľmi chutia . Z polievočky má najradšej vždy krajance a písmenka sa mu veľmi pozdavali tiež . Môžem len odporučiť 👏🏼

    sarkes
    Správa bola zmenená    10. apr 2019    

    Ahojte dnešný olovrant spolu s #test_hami_viaggio cestovinkami🤤
    Maly ma veľmi rád cestovinky s tvarohom . Určite za mna cestoviny áno . Malinké ľahko sa mu papkali 🥰

    #test_hami_viaggio 👏🏼 Krásne zabalený balíček na ktorý sa môj malučký ihneď vrhol a chcel niečo vyskúšať . Vyzerá veľmi dobre a tešíme sa keď vyskúšame všetko. Zatiaľ sme skúsili hami bio špaldové sušienky a veľmi chutili 🙏🏼 Ďakujeme #hami

    (2 fotky)

    Niieeeekto skúsenosť ?