sasena158
21. jún 2018
166 

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster

Keď mi prišla správa od konik_testuje, veľmi som sa potešila, pretože zatiaľ som nemala možnosť nič testovať. A keďže šlo o testovanie kozmetiky, radosť bola dvojnásobná, vzhľadom na to, že sa radím k nežnejšiemu pohlaviu.

Značka Vichy mi bola známa (najmä z televízie), no nevenovala som jej veľmi pozornosť. Vlastne do doby kým som bola vybratá na testovanie, som žiadny výrobok tejto značky nemala možnosť spoznať bližšie. To bol vlastne ďalší dôvod na radosť, keďže som mala možnosť vyskúšať niečo nové, čo som zatiaľ nepoznala.

Ako píše oficiálna stránka Vichy - prípravok MINÉRAL 89 obsahuje 89 % Mineralizujúcej termálnej vody, kyselinu hyalurónovú a 9 ďalších aktívnych látok, ktoré posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pleti. Minéral 89 bol navrhnutý tak, aby spĺňal širokú škálu potrieb rôznych typov pleti. Ide o prvý denný booster od Vichy, ktorého cieľom je celkové posilnenie funkcie kožnej bariéry a obrana proti vonkajším agresorom, ktoré zhoršujú kvalitu pleti a spôsobujú stratu hydratácie a jasu. Je vhodný pre akýkoľvek typ pleti. Pre mužov aj ženy. Vďaka jeho účinkom je pleť deň čo deň silnejšia, svieža a vyplnená.

Balíček teda veľmi potešil a po rozbalení krabice od kuriéra ma ihneď oslovil obal tohto malého zázraku. Samotný vonkajší papierový obal napovie o kvalite, no sklenený dávkovač boostra mu len dodáva na príťažlivosti a jednoduché dávkovanie poteší najmä v rannom zhone.

Po prvom použití som ostala príjemne prekvapená, nakoľko konzistencia je veľmi príjemná. Booster sa jednoducho nanáša a rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit, čo je veľké plus, najmä v tomto teplom období.

Druhé veľké plus je to, že na pokrytie celej pokožky tváre mi postačilo ozaj iba pár kvapiek boostra, tým pádom po dvoch týždňoch testovania z fľaštičky takmer neubudlo a pleť si aj napriek tomu vzala to, čo potrebovala a nemala som žiadny suchý pocit a taktiež som nepociťovala ani nepríjemné sťahovanie pokožky.

Booster nemá žiadny nepríjemný zápach, no nemá ani príjemnú vôňu, čo ma trošku sklamalo, pretože mám veľmi rada krémy na tvár s jemnou vôňou, ktorú cítiť aspoň chvíľu.

Po dvoch týždňoch testovania môžem zhodnotiť, že moja pleť je zjednotená a nie sú na nej žiadne červené fľaky, čo je veľkou výhodou, pretože nepoužívam make-up ani krycie krémy, či púdre.

Taktiež mám pocit, že viditeľná vráska na čele, ktorá je mojou súčasťou už niekoľko rokov, sa mierne zjemnila, no nemôžem to 100% potvrdiť, vzhľadom na to, že nemám foto pred a po ,čo ma ozaj veľmi mrzí.

Na záver môžem zhrnúť všetky moje skúsenosti s týmto boostrom do jedného jednoduchého slovíčka – odporúčam 🙂

#test_mineral89 #recenzia

mam to tiez, nic moc....

20. jún 2018

@certi 100 ludi, 100 chuti 🙂

20. jún 2018

@sasena158 ved hej, skor by som povedala, ze to neviem posudit, lebo toho pouzivam viac, ale neomladla som o 83 rokov😀😝

20. jún 2018

Začni písať komentár...

Odošli